Bijkans 20 woningen in Saramaccapolder getroffen door hevige rukwinden

4
Bijkans 20 woningen in Saramaccapolder getroffen door hevige rukwinden

Hevige rukwinden hebben zondag enorme schade aangericht in het Surinaamse ressort Saramaccapolder. Daarbij zijn daken van bijkans 20 woningen weggewaaid, takken afgebroken en bomen omgevallen.

De winden waren zo sterk, dat bij een aantal van de woningen een groot deel van de dakplaten eraf werd geblazen. De inboedel van verschillende woningen is ook nat geworden doordat het hard regende.

Districtscommissaris Wedprekash Joeloemsingh heeft manschappen ter beschikking gesteld om samen met het Surinaamse Nationaal Coördinatiecentrum voor Rampenbeheersing (NCCR) de getroffenen te helpen. Manschappen van het Korps Brandweer Suriname hebben ook assistentie verleend.

4 REACTIES

 1. wy moeten serieus naar onze manier van bouwen gaan kyken of het niet beter kan vooral de dak constructie wy bouwen al honderd jaar de zelfde daken terwyl wy jaarlyks merken dat het weer steeds verergerd zowel de regen het onweer en de windtstoten
  reden om by stil te staan en overna tedenken toch


  Maak melding

 2. Het pubertje rbrown is weer bezig hij weet waarschijnlijk het verschil niet tussen een ij en een y dat een volwassene zich zo kinderachtig gedraagt snap ik ook niet met dat soort moet Suriname vooruit komen


  Maak melding

 3. Ma ik weete nie warom die wint waaie soo hart en die sin sgijne soo vel en die reegen geefe soo feel waater. Die natuur is kriemieneel aan worde. Misgien we moete klag diene bei Got. Ma misgien Got spanne saame met natuur. Dang alles is ferloore.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.