Sancties tegen ongehoorzame oorden en recreanten op Bersaba en Ayo/Carolina

2

De licentie van recreatieoorden in Suriname, die ondanks het verbod toch recreanten toelaten, zal worden ingetrokken. Districtscommissaris Armand Jurel waarschuwt ten overvloede dat de oorden hun poorten moeten sluiten voor het publiek om de toenemende COVID-19 besmettingen het hoofd te bieden. Recreatiehouders, plantage- en dorpbesturen zijn wederom aangemaand om zich niet schuldig te maken aan overtreding van de voorzorgsmaatregelen tegen COVID-19.

Met de toenemende stijging van besmettingen zijn er maatregelen afgekondigd door de Surinaamse regering, waarbij besloten is om vermakelijkheidsfaciliteiten gesloten te houden. Volgens Jurel bezoeken grote groepen burgers ongehinderd de recreatieoorden voor verpozing en negeren daarbij het algemeen belang voor bescherming van COVID-19.

Op plantage Ayo/Carolina verpozen mensen ongestoord langs en in de Surinamerivier en op plantage La Prosperité bouwt men feestjes langs en in de kreek van Bersaba. Jurel heeft afspraken met de politie om extra surveillances uit te voeren en op te treden tegen ongehoorzame recreanten.

In het belang van de openbare orde en veiligheid, wordt aan iedereen gevraagd ondersteuning te verlenen tot naleving van de aanmaning om de oorden te sluiten en zich niet te begeven bij openbare zwemgelegenheden. Tegen mensen die zich voor de winkels ophouden, het samenscholingsverbod negeren en zich tegoed doen aan alcoholverpozing zal ook worden opgetreden.

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.