Echtpaar Bhailal – Bakridi zestig jaar getrouwd

8
Echtpaar Bhailal - Bakridi zestig jaar getrouwd

Het echtpaar Bhailal – Bakridi vierde afgelopen vrijdag haar diamanten huwelijk na 60 jaren van wederzijds begrip, liefde en respect voor elkaar. Dit vormt volgens hen de basis voor een gezegend huwelijk. Het heugelijk feit werd in aanwezigheid van familie en vrienden herdacht.

Het echtpaar heeft vrijdag ook de felicitaties namens de president ontvangen. Bestuursopzichter R. Pocornie die districtscommissaris M. Nerkust vertegenwoordigde, heeft de felicitaties overgebracht en de gebruikelijke enveloppe en een bloemstuk aan het diamanten echtpaar overhandigt (foto).

De heer Bhailal Mohamed Rafik is geboren op 21 augustus 1940 te Paramaribo en Mevrouw Bakridi Jamila Gatoen op 22 januari 1944 in het district Commewijne. Het echtpaar is gezegend met zes kinderen, 12 kleinkinderen en 4 achterkleinkinderen.

Dhr Bhailal was in het jaar 1960 werkzaam bij Hollandia. Een week na zijn huwelijk trad hij in dienst bij Kersten Bakkerij. Bij laatstgenoemd bedrijf heeft hij 42 jaren zijn krachten gegeven tot aan zijn pensionering.

Dhr Bhailal houdt onder andere van voetballen en planten. Mevr Bhailal- Bakridi houdt van huishouden. Het echtpaar is erg trots dat het 60 jaar gelukkig is getrouwd.

8 REACTIES

 1. Mondkapje deels af…binnen 1,5 m zone, Geeft het oud echtpaar ook een hand..terwijl ouderen tot kwetsbare doelgroep behoren..

  Ik snap dat de familie not amused is..


  Maak melding

 2. Beste heer en mevrouw Bhailal – Bakridi, van harte gefeliciteerd! Wat een mijlpaal en jullie zien er nog heel goed uit en gezond uit! Geniet van het leven!

  Ik kan mij best voorstellen dat de kinderen niet zo blij kijken, want bij zo’n mijlpaal verwacht je de president, VP, minister of de DC. Waarschijnlijk hebben deze mensen het te druk en sturen ze een Bestuursopzichter!

  Maak niet uit, jullie zien er als een hele leuke familie uit zo te zien. Dus geniet van elkaar!


  Maak melding

 3. De bestuursopzichter geeft geen goed voorbeeld door mondkapje deels eraf te doen en ook nog een hand geven.
  Heel erg slecht van haar.
  gemodereerd

 4. @ Possitve

  Helemaal mee eens, ze is niet de enige die een mondkapje verkeerd gebruikt, wel meer zgn. hoogwaardigheidsbekleders doen het verkeerd,zag deze week een persoon (op deze site) een mondkapje over de neus dragen maar uit zijn mond spetterde druppeltjes.
  Handen schudden aan bejaard echtpaar is ook echt een domme actie, de kinderen bekijken het met achterdocht, (al hadden ze wel in kunnen grijpen lijkt mij).Je moet elkaar kunnen corrigeren want anders heeft het echt geen nut allemaal.
  gemodereerd

 5. of het mondkapje werkt of niet? doet er even niet toe.
  het is verplicht momenteel.. en deze koe moet dan het voorbeeld geven?
  ze overtreedt 3 regels tegelijk… mondkapje, hand geven, 1,5 meter..
  zegt al genoeg over haar “leidinggevende” kwaliteiten.
  positie vanwege een bepaalde politieke kleur dus.

  afvoeren ermee
  wat een domme koe


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.