NDP zender Purple TV uit de lucht gehaald wegens ontbreken vergunning

18
NDP zender Purple TV uit de lucht gehaald wegens ontbreken vergunning

De bekende NDP zender Purple TV (kanaal 12.5) is vrijdagavond door de Telecommunicatie Autoriteit Suriname (TAS) per direct uit de lucht gehaald. De reden hiervoor zou zijn dat de NDP geen vergunning zou hebben om uit te zenden, schrijft Starnieuws.

Maar een woordvoerder van de NDP vermoedt dat dit gedaan zou zijn, omdat er om 21.00 uur een interview zou worden uitgezonden met NDP-voorzitter en ex-president Desi Bouterse.

Volgens de woordvoerder was het niet duidelijk dat er een vergunning voor uitzendingen via Purple TV nodig was en zal deze maandag direct worden aangevraagd.

De NDP heeft verder bekend gemaakt dat de uitzending via Facebook te zien zal zijn:

18 REACTIES

 1. Whahahah….De boeven partij heeft de wet en regelgeving nooit gerespecteerd. Mpp meervoudige veroordeelde moordenaar lapt alles aan zijn lars. Maar nu heeft hij te maken met BAAS Chan. Sherrif is wel iemand van wet en regelgeving. Geen vergunning geen uitzending. Onderzoek naar corruptie van afgelopen 10 jaren komt nog. Vluchten heeft geen zin. Santo Boma komt steeds dichterbij.


  Maak melding

 2. Wendy is de weg kwijt!hoe nu straks gestolen pc inleveren? Haar dochter zag al vroeg een oranje lichtje branden. Wendy als er nou ook maar één ding was wat de ndp heeft bereikt,noem ons dat eens op. 1 ding maar.


  Maak melding

 3. Die paarse bende weet NOOIT van iets. Altijd hebben zij gedaan wat zij willen en nu kom je zeggen dat je NIET weet dat je een vergunning moet aanvragen.


  Maak melding

 4. Goed dat hier opgetreden wordt. Wat denken ze wel niet, dat ze alle regels nog steeds maar aan hun laars kunnen lappen. Die tijden zijn allang voorbij.


  Maak melding

 5. ……….het was niet duidelijk, we wisten niet.
  Verzin eens iets anders.
  Ik wist niet dat ik een ticket moest kopen voor de tram. ik dacht dat het gratis was.
  Gaap


  Maak melding

 6. Nu er een andere coalitieregering in Suriname aan de touwtjes trekt en gelet op de misdaden van wanted tegen de menselijkheid, zou JP, PG er goed aan doen dat deze hoog bejaarde crimineel per direct naar SB gaat.

  Hij heeft Suriname genoeg schade toegebracht (inter)nationaal. De huidige regering moet alles aan doen dat deze man nergens meer zijn kappa open trekt of vrij kan rond lopen/zijn of op het internet/media zaken presenteert.

  Opgeruimd staat netjes, ja toch?


  Maak melding

 7. Heb het interview gezien.
  Laatste stukje is belangrijk; mensen die eerder vertrokken zijn vd ndp, willen terug. Zijn nu al ontevreden.
  “Volg Boeng sa aw p’sa tap a schaakbord.” Bouta.

  Tsja!


  Maak melding

 8. Kondremangs
  Weer een voorbeeld dat de nsdap olv DiDiBri geen wet en regelgeving kent en dat er op dictatoriale wijze werd geregeerd . Ze kennen geen democratie. Ze maken misbruik ervan. Is DiDiBri nog niet dood? ?
  TIME WILL TELL! ! !
  NOBRUYA


  Maak melding

 9. Ja dat krijg je als de bescherming van baas Bouterse wegvalt. Zijn hele imperium stort als een kaartenhuis in elkaar. Nu zie je wat voor macht hij had om negatieve zaken in stand te houden.


  Maak melding

 10. Esmerald 1 augustus 2020 At 14:00
  Heb het interview gezien.
  Laatste stukje is belangrijk; mensen die eerder vertrokken zijn vd ndp, willen terug. Zijn nu al ontevreden.
  “Volg Boeng sa aw p’sa tap a schaakbord.” Bouta.
  ===============================================

  Is logisch dat ze terug willen. Ze zijn ontevreden want ze kunnen niet meer stelen…
  Alleen, het volk moet niet meer op ze stemmen.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.