Afscheidsfeest voor corona patiënt die door ambulance werd opgehaald

9
corona-covid-19-patiënten-worden-opgehaald-suriname

In Suriname waren onlangs meer dan honderd mensen aanwezig op een afscheidsfeest voor een persoon, die positief getest is op het coronavirus en met een ambulance opgehaald werd. Dit tot grote verbazing van het ambulancepersoneel. Ook de Surinaamse minister van volksgezondheid, Amar Ramadhin, snapt dit gedrag van de de mensen niet.

Ramadhin heeft vrijdag tijdens de COVID-19-persconferentie, het verslag van een ambulancechauffeur van de Regionale Gezondheidsdienst (RGD) gedeeld met het grote publiek. Tot grote verbazing van die chauffeur werd hij bij het ophalen van de positief geteste persoon voor opname, geconfronteerd met een afscheidsfeest voor de persoon met muziek en al.

“Ik begrijp het niet. We moeten deze dingen vermijden. Als we zo doorgaan gaan we het niet meer onder controle kunnen hebben. Het lijkt erop alsof mensen niet beseffen hoe ernstig de situatie is. We zijn in een kritieke fase op dit moment. We beginnen al dichtbij de honderd cases per dag te hebben. Als het zo doorgaat gaat het niet meer beheersbaar zijn” aldus epidemioloog Radjesh Orie.

De besmettelijkheid van het virus kan ervoor zorgen dat een aantal personen op het feestje, dat op deze manier in contact is gekomen met de positief geteste persoon, ook besmet kan raken.

9 REACTIES

 1. Is niet dat de kans bestaat. Reken maar dat ze zijn besmet. Die 100 feestvierders gaan nu weer verder Corona verspreiden.

  Met geld koop je geen intelligentie…


  Maak melding

 2. Ai ai ai mensen let aub op. Neem dit virus serieus. Samenscholingen en feestjes zoals bouta en de ndp dat deden, zoals in dat ziekenhuis waar alle verpleegsters om hem heen hingen zijn gewoon not done. Nu niet en toen niet!

  Let op elkaar. De nu al succesvolle regering heeft niet voor niets daadkrachtige maatregelen genomen.


  Maak melding

 3. Klaagzang 1 augustus 2020 At 19:14

  Let op elkaar. De nu al succesvolle regering heeft niet voor niets daadkrachtige maatregelen genomen.
  ======================

  Lol..


  Maak melding

 4. Dit is top bizar. Die oudje is nog niet heengegaan mr de mensen julen n dansen alvast om haar heen om afscheid te nemen. Doet mij denken aan iemand wiens familielid in ht ziekenhuis lag n die met spoed n radio is gaan kopen om overlijdensbericht te beluisteren.


  Maak melding

 5. Echter…….het is niet geoorloofd om te constateren, dat een groot deel van de Surinaamse bevolking nog primitievelingen c.q. barbaren zijn. Dit gedrag mag uiteraard vertoond worden in Su, maar oh wee wanneer iemand dergelijk gedrag gaat benoemen. Dan is de geest uit de fles. Deze bijdrage zal om dergelijke redenen, waarschijnlijk ook niet geplaatst worden.


  Maak melding

 6. Echter…….het is niet geoorloofd om te constateren, dat een groot deel van de Surinaamse bevolking nog primitievelingen c.q. barbaren zijn. Dit gedrag mag uiteraard vertoond worden in Su, maar oh wee wanneer iemand dergelijk gedrag gaat benoemen. Dan is de geest uit de fles. Deze bijdrage zal om dergelijke redenen, waarschijnlijk ook niet geplaatst worden. Niks dubbele reactie WKN!


  Maak melding

 7. HongKongFree@@ jij had de Surinaamse bevolking toch opgeroepen om de covid19 regels te overtreden en nu speel je de grootste moraalridder hypocriet van de eerste orde


  Maak melding

 8. Niet eens 20.00 u kunnen jullie op tijd de site bijwerken. 1 keer per dag.
  I.p.v. hele dag fake news zetten laten de vhp loser de site op tijd bijwerken. Dit team is waardeloos.
  We doen wat we willen want volgens abop en VHP was het een kleine griep.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.