Minister Kuldipsingh oriënteert zich op Directoraat Jeugdzaken

7
Minister Kuldipsingh oriënteert zich op Directoraat Jeugdzaken

Minister Rishma Kuldipsingh van Arbeid, Werkgelegenheid en Jeugdzaken (AWJ) in Suriname heeft een oriëntatiebezoek gebracht aan het Directoraat Jeugdzaken en de bijbehorende afdelingen. Zij heeft tijdens haar bezoek het personeel toegesproken en de uitdagingen op de werkvloer aangehoord. Het bureau van de directeur Jeugdzaken, de onderdirectoraten Nationale Jongeren Aangelegenheden (NJA), Jeugdcentra (JC) en het Nationaal Jeugd Instituut (NJI) zijn op donderdag 30 juli aangedaan.

Tijdens de bezoeken aan de verschillende afdelingen zijn de diensten voorgehouden aan de minister. De Surinaamse jeugdvertegenwoordigers hebben hun behoefte aan een gesprek over het functioneren van de jeugdorganen kenbaar gemaakt. Minister Kuldipsigh heeft aangegeven open te staan voor dialoog en kijkt uit naar specifieke voorstellen voor de aanpak van vraagstukken rakende de jongeren zoals suïcide, internet gebruik en alcohol en drugs. Zij heeft de jeugdvertegenwoordigers aanbevolen om zich veel meer in het veld te begeven om een beter beeld te krijgen van de jongeren vraagstukken teneinde te weten hoe die aangepakt kunnen worden.

NJA en JC hebben de diensten en werkzaamheden, maar ook de uitdagingen op de werkvloer voorgehouden aan de minister. De bewindsvrouwe heeft aangegeven dat er in de komende periode gebruik gemaakt zal worden van een totale inventarisatie van het Directoraat Jeugdzaken en dat er op basis daarvan spoedige besluiten genomen zullen worden ter verbetering van het faciliteren en accommoderen van de doelgroep namelijk de jongeren. Zij kijkt uit naar een goede tevens effectieve samenwerking met het personeel.

7 REACTIES

 1. Ik hoor vaak zeggen dat de jongeren de toekomst van een land zyn ,ongetwyfeld waar ,een enorme uitdaging voor als je uit een Family komt die ver van de armoe afstaat
  de minister zou zelf moeten orienteren in de probleemwyken en dat zyn er nogal wat
  ik blyf zeggen dat alle 51 assemble leden in het verleden zyn tekortgeschoten ,men heefd gewoon hun gekozen zittings jaren uitgezeten (met salaris) nu moeten deze mensen gaan aantonen wat zy beter kunnen dan de vorige regering,voor alsnog niks indrukwekkens
  en dat verwacht ik ook niet want zoals men zegd. Het gras is altydt groener aan de overkant
  succes met uw beleid


  Maak melding

 2. @rbrown, dit is jou tekst;
  “ dont judge the book by the cover, met je vooroordelings drang,daar onderscheidt deze regering zich al in, en over domheidt gesproken heb je deze regering wel goedt bekeken”

  Waarom doe jezelf niet wat je zegt.
  Google de naam vd minister, dan kun je lezen uit welk nest ze komt en natuurlijk haar “staat van “dienst”.

  Minister heel veel suc6 👍


  Maak melding

 3. @Esmerald
  Myn reactie op de minister is heel anders dan waar u op heb gereageerd check het ,ik denk dat u twee reacties door elkaar haald


  Maak melding

 4. @esmerald
  dat is net wat ik gevaarlyk acht in deze regeer periode ,jouw minachting en vooroordelings drang naar anderen toe,dat is in overvloedt aanwezig in dit regering .aan jouw reactie proef je je Fascisme en dat zal uit eindelyk funest zyn


  Maak melding

 5. Haha Esmerald,
  je vraagt je wellicht af waar de mislukte rechtse van rbro vandaan komt.
  Zo maar zo.
  Nee, niet zomaar zo.
  Toen je de eerste keer hier reageerde was ik verbaasd. Zou dit “de oude” Esmerald zijn?
  Slimme meid, die alles kon vinden op het net. (miss Marples van Agatha Christie haha),
  Je bleek een ander Esmerald te zijn. Neutraal.
  Robg was blij met je aanwezigheid, zelf zo blij dat hij op een gegeven moment je uitnodigde je aan te sluiten bij de groep die de ndp steun(de).
  Je haalde keihard uit , de letterlijke tekst weet ik niet meer, maar je stelde dat hij geen integer persoon was enz.
  Dit is hij niet vergeten. Hij zinde op wraak
  Ik ben gelukkig niet de enige die van mening is dat
  rbro, robg rob less, een en dezelfde persoon zijn.
  Hun schrijfwijze, hun uitdrukkingen, hun onderhuidse gevoelens verraden hen af en toe


  Maak melding

 6. @Pico
  hierby wil u duidellyk maken dat ik indivudueel RBown ben en geen nick name gebruik nog iets met de andere genoemden temaken heb, mischien een teken dat de meningen en politieke opvattingen u tot na denken aanzet want u vermoedens tonen aan dat u vaker verkeerde keuzes maak


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.