‘Palmentuin Waka Pasi is één grote belangenverstrengeling’

46
'Palmentuin Waka Pasi is één grote belangenverstrengeling'

Er is deze week veel gezegd en geschreven over de Palmentuin Waka Pasi Craft & More. Deze werd vorig jaar groots geopend door Ingrid Bouterse-Waldring, de toenmalige First Lady van Suriname. Volgens een KKF bewijs van inschrijving is deze zelfde ex-First Lady ook voorzitter van de Stichting Palmentuin Waka Pasi Craft & More.

Samen met Anwar Moenne (NDP DNA-kandidaat Paramaribo) en districtscommissaris Paramaribo Noord-Oost Mike Nerkust vormt Bouterse-Waldring het bestuur. De Waka Pasi langs de Van Sommelsdijcksekreek herbergt 24 – 30 kraampjes. Volgens de Surinaamse krant De West is gebleken dat er huur wordt betaald aan deze Stichting Waka Pasi. Wat er met het geld gebeurt is onduidelijk.

Volgens advocaat Antoon Karg is het besluit tot het verlenen van het recht van gebruik van rechtswege nietig, vanwege de familierelatie tussen de oud-president en de uiteindelijke belanghebbende. Dit volgens artikel 13 lid 3 en lid 4 van de Surinaamse Anti Corruptie Wet.

Dat er ondanks het bestaan van deze wet toch een dergelijk constructie kon worden opgezet verbaasd velen. Helemaal ook vanwege het feit, dat de districtscommissaris betrokken geweest is bij de voorbereiding van een besluit, waar een duidelijk geval van belangenverstrengeling aanwezig is.

Volgens Karg dient de huidige regering alle bouwactiviteiten en alle inkomstenstromen met betrekking tot Palmentuin Waka Pasi stop te zetten en beslagen te leggen. Omdat het verleend recht van gebruik nietig is hoeft er geen rechter aan te pas te komen, maar kunnen de autoriteiten zelf optreden.

“Doneer de opbrengst en alle schade die u verhaalt op het vermogen van de onrechtvaardigd verrijkte corruptievelingen, onmiddelijk aan het Noodfonds en redt noodlijdende Surinamers van de ondragelijke gevolgen van COVID-19 maatregelen” zegt Karg op zijn Facebook pagina.

46 REACTIES

 1. Je kan er op wachten, er gaan nog meer lijken uit de kast komen.
  Laten wij hopen voor het Surinaamse volk, dat al deze misstanden worden teruggedraaid en de schuldigen voor een hele lange tijd achter de tralies verdwijnen.


  Maak melding

 2. Wat hadden jullie gedacht, zelf deze vrouw is niet zo corrupt geweest als haar man.
  Afpakken dit geval van haar.

  Alleen is die nieuwe regering slap bezig, onder de noemer er zijn belangrijkere dingen.
  Santhoki heeft afspraken met ddb gemaakt in die ene nacht. Is nooit vermeld wat er besproken is.
  Ze schijten in hun broek voor de grootste oplichter van su.


  Maak melding

 3. Wat hadden jullie gedacht, zelf deze vrouw is net zo corrupt geweest als haar man.
  Afpakken dit geval van haar.

  Alleen is die nieuwe regering slap bezig, onder de noemer er zijn belangrijkere dingen.
  Santhoki heeft afspraken met ddb gemaakt in die ene nacht. Is nooit vermeld wat er besproken is.
  Ze schijten in hun broek voor de grootste oplichter van su.


  Maak melding

 4. Het spijt mij dat ik voor toki gestemd heb want hij toont geen daadkracht.er komen zovele corrupte zaken aan het licht maar er wordt niks eraan gedaan. Het volk morrelt nu binnensmond maar as ht zo doorgaat komt ht op straat. Bouta hft corruptie uitgevonden n toki zou ht bestrijden mr k merk er geen bal van . Het is ëën n al n slappe vertoning. Al die ndp-boeven die niet graag wiln werken mogen op hun post blijven n blijven stelen. DIFFERENT RULER BUT SAME FUCKING SHIT.


  Maak melding

 5. Ik krijg het gevoel dat Bouterse en alle corruptelingen de dans zullen ontspringen mede omdat de huidige regering ook enkele corruptelingen verbergt die dan ook aangepakt zullen moeten worden.
  Santokhi en Brunswijk acht ik niet in staat een vuist te maken, dat gevoel krijg ik, en waarom dat zo is zal wel komen omdat ze toch wel bang zijn in te grijpen.

  Nu Suriname een 3e oliebron heeft aangeboord en dus heel veel geld nodig heeft om in te komen zullen ze het nog moeilijker krijgen.
  Er zal een werkgroep in het leven moeten worden geroepen die de gesprekken en de financiering gaan voorbereiden.

  Enerzijds jammer dat ingrijpen uitblijft en zoals ik al eerder aangaf niet één van de speerpunten zijn de komende 9 maanden.


  Maak melding

 6. Per direct oppakken van
  Stichting Waka Pasi:

  – Ingrid Bouterse Waldring,voorzitter,
  – Moenne, onder directeur van Openbaar Groen vh ministerie OW&V,
  – Mike Nerkust, districtcommissaris Paramaribo.

  Dat 20 miljoen US-$ was een schenking van de republiek India aan Suriname om
  dit te realiseren.

  Bovendien wat met dit geld gedaan is, is veel te weinig als men naar dat resultaat kijkt, zand kopen, stenen, uitgraven het gedeelte van Aersen van Sommelsdijkkreek en betegelen, looppad betegelen, kabana’s bouwen, aannemer, bouwtekening.

  Ingrid Bouterse – Waldring, voorzitter Waka Pasie, Mike Nerkust, penningmeester/ dc Paramaribo laat het kostenplaatje zien. Weet je nog dat je kort na de verkiezingen op 25 mei 2020 ook bij de telling/hertelling in NIS ook met dozen verplaatsen bezig was.

  Zie je naam weet bij Waka Pasie. en zie welke nasam
  nu ook weer speelt. Geef hier een verklaring via de media aan het volk.

  Zijne Excellentie President Chan moet deze man zo snel mogelijk vervangen.

  Zal hij ook in verband worden gebracht met de uitgifte van domeingrond cultuurtuin. Zie wie nu schreeuwt dat hij de opdracht gaf?

  afrekenen met deze paarse kakkerlakken, een andere zit illegaal in Guyana. Weet doeki er iets van? doeki heeft toch ook contacten in Guyana?

  Is dit het resultaat van $ 20 miljoen?


  Maak melding

 7. Deze roddelblad De west is steeds op sensatie nieuws gericht! Is een prachtige project voor de binnenstad van Paramaribo! Ik kan mij best voorstellen dat de infrastructuur eromheen veel geld heeft gekost! Iemand moest toch dat initiatief genomen hebben! Geen sprake van belangenverstrengeling!

  Is weer wat anders dan de leuning van een brug overschilderen!


  Maak melding

 8. Taurus 30 juli 2020 At 05:44
  Het spijt mij dat ik voor toki gestemd heb want hij toont geen daadkracht.er komen zovele corrupte zaken aan het licht maar er wordt niks eraan gedaan. Het volk morrelt nu binnensmond maar as ht zo doorgaat komt ht op straat. Bouta hft corruptie uitgevonden n toki zou ht bestrijden mr k merk er geen bal van . Het is ëën n al n slappe vertoning. Al die ndp-boeven die niet graag wiln werken mogen op hun post blijven n blijven stelen. DIFFERENT RULER BUT SAME FUCKING SHIT.
  ===================================================

  Misschien had je al onder de vorige regering je gal moeten spugen in plaats van nu onder een regering die nauwelijks twee weken aanzit en nog niet alles in kaart heeft?
  Waar was je toen er gedemonstreerd moest worden onder die vorige rotzooi?


  Maak melding

 9. Wat een achterlijke vertoning. Ik ken de palmentuin als een vervallen ,bebossing en enge plek. De ex first lading heeft het onder handen genomen en wil zorgdragen dat de plek onderhouden wordt. WHATS THE PROBLEM??? Iedereen weet, dat toezicht nodig is, anders wordt het een broko prenasie. Dus wat een gelul


  Maak melding

 10. Veel mensen zijn ongeduldig en zitten op het puntje van hun stoel te wachten op sensatie.
  Z. E. Santokhi is met zijn dream team goed bezig. Men moet geduld hebben. Er is heel veel puinhoop dat opgeruimd moet worden. Geen enkele regering is vanaf de installatie met zoveel problemen, schade en uitdagingen opgezadeld als de regering Santokhi / Brunswijk.
  Dus in plaats van klagen en doemdenken werk liever mee en geef deze regering de tijd en de ruimte.

  By the way,
  Gaat Nita Ramcharan ook schrijven over profiteur Ingrid Bouterse – Waldring ?


  Maak melding

 11. Wayambo 30 juli 2020 At 08:38
  Deze roddelblad De west is steeds op sensatie nieuws gericht! Is een prachtige project voor de binnenstad van Paramaribo! Ik kan mij best voorstellen dat de infrastructuur eromheen veel geld heeft gekost! Iemand moest toch dat initiatief genomen hebben! Geen sprake van belangenverstrengeling!
  Is weer wat anders dan de leuning van een brug overschilderen!
  =============================================

  Wayampangpang,

  Je blijft het proberen hé. Alle bewijs ligt op tafel dat het belangenverstrengeling is. De partner van je ex-plesident is één van de beheerders van die stichting die in het leven is geroepen. En toch blijf je de vele misstanden goed praten.
  Had ik al verteld dat je een complete mislukkeling bent van de zogenaamde “revo”?
  Vieze vuile paarse rioolrat teefje.


  Maak melding

 12. Lieve mensen. Vandaag is het pas 2 weken dat de regering de failliete boel (in alle negatieve facetten )heeft overgenomen en er is zoveel damage control te doen :ervoor zorgen dat Su economisch/sociaal en op gezondheidszorg niet verder wegzakt. Tegelijkertijd moet er gekeken worden naar oplossingen om uit de puinhopen van paars te geraken. Ook komen er duizenden lijken uit de kast. .boobytraps gezet door de paarse roversbende. …dus de problemen zijn inmens. …wacht even. …wees gerust. .alles komt terecht. Gun ze 1 jaar de tijd. Dan gaan wij verbeteringen zien.
  Back to the topic : dit project is geschonken door India aan het Surinaams volk en dan zijn de opbrengsten van de huur dus voor een overheidsinstelling om ten gunste van het volk besteedt te worden. En niet voor een privé stichting olv de paarse pras oso paturia van Leonsberg, een directielid van OW en de DC van Paramaribo. Juridisch moet er gekeken worden hoe dit in mekaar steekt en dan maatregelen treffen. Zowel onteigening als disciplinaire maatregelen. Want dit riekt naar inderdaad belangenverstrengeling en corruptie. Dit is maar 1 van de duizenden boobytraps die de paarse roversbende op de herstelweg heeft gezet voor de nieuwe regering. Deng takroe ati sujetten.


  Maak melding

 13. Wayambo; aan jouw naam te oordelen neem ik aan dat je Indiaanse roots hebt. Ik adviseer je om het boek te lezen: De laatste der Mohikanen of moeten wij de titel veranderen in: Wayambo, de laatste der NDPers? Waarom verdedig je te vuur en te zwaard een verloren partij. De NDP is gedoemd te verdwijnen. Straks breekt de machtsstrijd los binnen de partij.
  ik zou mijn huiken naar de winden hangen als ik jou was.


  Maak melding

 14. Wayambo

  30 juli 2020 At 08:38

  Deze roddelblad De west is steeds op sensatie nieuws gericht! Is een prachtige project voor de binnenstad van Paramaribo! Ik kan mij best voorstellen dat de infrastructuur eromheen veel geld heeft gekost! Iemand moest toch dat initiatief genomen hebben! Geen sprake van belangenverstrengeling!

  Is weer wat anders dan de leuning van een brug overschilderen!

  ================================

  Typische reactie van een redimusu die zijn ziel verkoopt voor een broodje bakkeljauw alleen enkel om Bouterse en de NDP te beschermen. Dat de NDP het land heeft vernietigd deerd Wayambo niet. Het gaat om zijn afgod Bouterse.


  Maak melding

 15. Ma Dini heeft gelijk. Ingrid Bouterse Waldring heft hiermede het bewijs geleverd dat ze een hebzuchtige en gierige vrouw is. Zulke mensen mogen geen first lady, maar last lady genoemd worden. Gelukkig dat zweeg is. Suriname is van een paar hebbes bevrijd.


  Maak melding

 16. Wayambo
  Ik kan mij best voorstellen dat de infrastructuur eromheen veel geld heeft gekost! Iemand moest toch dat initiatief genomen hebben! Geen sprake van belangenverstrengeling!

  Ai Wayambo
  Ik zal weer wat toevoegen aan je opmerking wat kwalitatief meer houdt snijdt dan wat jij aandikt.

  In terminologie van transparantie en integriteit en betrouwbaarheid moet Ingrid Waldring met al haar adviseurs / adviseuses toch wel moeten hebben kunnen weten dat algemeen geldt dat je als persoon die hoog in de boom zit jezelf moet beschermen en dus niet alleen je kapitaal doch ook je eigen mens ik en jeje.
  Zoiets noemt met dus
  Om alle twijfels van belangenverstrengeling tegen te gaan en alle schijn tegen te hebben is het noodzakelijk on afstand te nemen van alle zaken die in verband zouden kunnen worden gebracht van bevoordeling van je zelf en je naasten.

  Ja Wayambo
  Zo doen we dat, alle schijn tegen te gaan, dus niet in het bestuur niet in de kas/ graai commissie en niet in de besteding etc.
  Je hebt het initiatief genomen en daar houdt het mee op want je draagt het over aan anderen om dit ten uitvoer te brengen.

  Wayambo
  Even laten bezinken eer je wederom gaat schelden. Dit zijn leermomenten die je moet gebruiken


  Maak melding

 17. @Wayambo,

  Er hangen donkere wolken boven de ziekenhuizen,” luidt algemeen directeur van het St. Vincentius Ziekenhuis, het alarm. Manodj Hindori zegt dat om onduidelijke redenen het Staatsziekenfonds (SZF) tot woensdag, gisteren, nog steeds geen betalingen had gedaan aan de ziekenhuizen. Deze maand moeten de ziekenhuizen naast de salarissen ook nog vakantiegeld uitbetalen aan het personeel. Zonder de storting vanuit SZF gaat dit beslist niet lukken aldus de heer Hindorie.

  Wayambo dit is ook zeker de schuld van kabinet Santhoki. En nee dit is geen fake nieuws. Gewoon afkomstig door jouw geliefde Starnieuws 😉

  NDP heeft het land vernietigd. China kan donoren wat het wil maar zonder zorgpersoneel gaat het niet werken.


  Maak melding

 18. Bigi Sma 30 juli 2020 At 11:52
  Wayambo
  Even laten bezinken eer je wederom gaat schelden. Dit zijn leermomenten die je moet gebruiken
  =====
  Zolang iemand netjes reageert, dan doe ik dat ook! Want ik betaal altijd met gelijke munt en met een beetje wisselgeld! Je hebt je zegje gedaan, prima! Een ieder heeft zijn eigen mening! Dat respecteer ik!

  Ik heb in elk geval niets en dan ook niets van iemand hier bij te leren en zeker niet van jou! Dus jou laatste alinea mag je voor jezelf houden, want dat is arrogantie!


  Maak melding

 19. Koos 30 juli 2020 At 12:06
  @Wayambo,
  Er hangen donkere wolken boven de ziekenhuizen,”
  ====
  De vorige regering heeft altijd uitbetaald! Laat deze regering ook ballen tonen! Een brug overschilderen lukt ze wel toch!


  Maak melding

 20. Forumleden/Reageerders, Odi Odi.

  ‘Palmentuin Waka Pasi is één grote belangenverstrengeling’

  @Passant 30 juli 2020 At 07:31
  Volkomen eens met je reactie.

  Dus wederom een bedriegerij geweest van de Paarse NDP ratten.
  De totale Surinaamse bevolking voor de gek houden, dat het uit hun eigen zak werd bekostigd.
  De Paarse (diamant) Ingrid Bouterse-Waldring en haar eigen organisatie, dachten heel slim te zijn en dat er niets naar buiten zou komen over het ten onrechte gebruikmaken van de financiële ondersteuning uit India.

  En het gaat niet over het volgende in deze:
  Wie steeds achterom blijft kijken struikelt of wordt een zoutpilaar.
  Wordt creatief en werk aan behoudt van de PALMENTUIN.

  Nee. Deze Paarse NDP (schurken), zijn wel op een CREATIEVE manier te werk gegaan en vervolgens als een STICHTING laten registreren.
  De PALMENTUIN moet in ieder geval behouden worden en het is nog steeds eigendom van de SURINAAMSE STAAT en haar bevolking.

  En die dc. Mike Nerkust, is steeds een onbetrouwbaar persoon geweest.
  Hij mag geen districtscommissaris meer zijn.
  Hij is niet INTEGER, TRANSPARANT noch DIENSTBAAR geweest als districtscommissaris.

  Dus deze STICHTING kan heel snel ontbonden worden.
  Laten ze maar gedurende 10 jaren lang procederen aan de (groene tafel).

  Wel moet het PALMENTUIN nu goed onderhouden worden.
  Niets afbreken en geen enkele financiële vergoedingen of iets anders aan deze dubieuze stichting moet worden verstrekt door de NIEUWE REGERING.


  Maak melding

 21. Wayambo 30 juli 2020 At 12:15
  Sabakupangpang 30 juli 2020 At 10:40
  Je blijft het proberen hé. Alle bewijs ligt op tafel dat het
  ===========
  Hé Saba-koepangpang tiengifowroe. Ga je stinkende bek gauw doorspoelen met rioolwater. Jo stinkende, vieze vuile tiengifowroe dat je bent!
  =============================================

  Whahahahahahahahahaha…….de welbekende inhoudsloze reactie van onze vieze vuile paarse rioolrat teefje.
  Het mislukte product van de zelfbenoemde “revo”.


  Maak melding

 22. Na een miljoenen diamantroof is deze paarse “Eva Braun” de Palmentuin aan het inlijven.

  Alleen hersenloze, laaggeschoolde klootzakken en paars klapvee als een WayamBOLUS trachten structureel het misdadige gedrag van die Bouta-maffia recht te lullen.

  🥊🥊🥊🥊🥊🥊🥊🥊🥊🥊🥊


  Maak melding

 23. Zonder schaamte zegt de Paarse V.V.W dat … ” de vorige regering altijd heeft uitbetaald …”!

  De Paarse Abanies hebben ’s Lands financiën VERBRAST … GESTOLEN.
  De minister van financiën zit met een Financiële Bodemloze put !!!!!!!!

  Waar moet de regering Santokhi het geld vandaan halen om uit te betalen.

  De Paarse Abanies klagen het hardst …. ze verdienen op de “vlucht ” een kogel !!


  Maak melding

 24. Weer een typisch geval van. .pe A moni de. ….paarse stront. …20 miljoen us dollars geschonken door India. Sroto deng mars now


  Maak melding

 25. Voor de duidelijkheid.
  Dit is geen schenking maar een lening beschikbaar gesteld door India aan NUB (Nationaal Uitvoeringsbedrijf). NUB voert overheidsprojecten uit( zeggen ze).
  De Overheid moet US $590.000 terugbetalen. Per mnd 6 miljoen srd. Looptijd tot 2024.

  Samengevat: stichting waka-pasi int huur, en de overheid (het volk) betaald de schuld terug.


  Maak melding

 26. Er moeten nu n paar koppen gaan rollen ht volk wil tevreden gesteld worden n verlangd nr gerechtigheid. 10jaren hft een deel vn ht volk gewacht op dit moment dus nu tyd vr action. Weghalen alle abanis die geplaats zijn voor n bestuurlijke waarover ze de capaciteit niet beschikken en de hele paarse roversbende uithollen te beginnen bij die laffe gevluchte vetgemeste varken BOEFIE.


  Maak melding

 27. Wayambo
  De vorige regering heeft altijd uitbetaald! Laat deze regering ook ballen tonen! Een brug overschilderen lukt ze wel toch!

  Ai ai Wayambo
  Je blijft maar waardeloze kreten de ether ingooien.

  Dat de vorige regering altijd heeft uitbetaald is een feit. Maar een nog grotere feit is dat er met geleend geld is uitbetaald.
  Daarbovenop de rente en zie daar de berg die ontstaat.

  Wayambo
  heb je ooit het verhaal aangehoord van de persoon die steeds met een vinger een gat in de dijk probeerde te dichten?
  Dat kon hij doen totdat de 21ste gat was bereikt want de 21ste heeft hij met zijn tong moeten dichten waardoor hij geen ene moer meer kon zeggen.
  Dan denk ik aan de vorige regering. Ze hadden niets meer om gaten te dichten dus hebben ze de brui aan gegeven met achterlating van de verschroeiende aarde.
  Ja de 1e geit die over het hek de dam opging was Hoefdraad

  Wayambo eer je start om te schelden THINK en gebruik zo weinig mogelijk scheldwoorden en scheld termen.
  Was vergeten dat je dan weinig te zeggen hebt


  Maak melding

 28. Bigi Sma 30 juli 2020 At 14:44
  Wayambo eer je start om te schelden THINK en gebruik zo weinig mogelijk scheldwoorden en scheld termen.
  Was vergeten dat je dan weinig te zeggen hebt
  ==========
  Je moet nou niet weer als een demente persoon gedragen. In een andere reactie heb ik al aangegeven dat ik met dezelfde munt betaal en met een extra wisselgeld erbij! Dus je hoeft dat stukje van uitschelden niet steeds te herhalen! Ik ben niet zo dol op sprookjesverhalen! Die mag jij thuis vertellen!


  Maak melding

 29. De “SLET “van de Misdadige Moordenaar Desire Delano Bouterse mag zonder vergunning tewerkgesteld worden bij de ” Stichting Watermolenstraat “.

  Nerkust als POOIER – MEDEWERKER !!!!!


  Maak melding

 30. Weer een paars lijk uit de kast : 6 last minute beleidsadviseurs door Chotkan benoemd op OW zonder dat ze ervoor hoeven te werken …….paarse roversbende. ..abangies. .sroto deng mars


  Maak melding

 31. Geduld: WAYAMBO,
  Deze president, is bezig manieren te creëren om onwaarheden, corruptie, belangenverstrengelingen
  en andere dubieuze zaken van bouta bloot te leggen en met behulp van de wet ( samenleving )de verantwoordelijken te verschijnen om te verantwoorden. De weg van daad tot het vonnis, kan in een democratie lang zijn.

  Iedereen, heeft rechten en plichten en dat heet ** DEMOCRATIE **.

  Onze president is geen GOD, bouta dacht dat hij God was, maar bleek een duivel te zijn en met zijn toverstok, verwoeste hij land en volk.

  Wayambo, is de kluts kwijt en blijft draaien als een tol in een pisbak.
  Ik hoop dat Wayambo, toegeeft dat hij fout zit, voor dat hij door de mand valt bij zichzelf.
  Elk gevecht die je met je gedachtengang hebt, zal je verliezen en hopen op professionele hulp!

  Beste normaaldenkenden,
  het is belangrijk om begrip te tonen in deze ongelooflijk moeilijke periode.
  Na regen komt, zonneschijn.


  Maak melding

 32. Is onhafhankelijkheids plein nog steeds van de staat Suriname?
  Covid 19 en Paarse partij zijn samen man en vrouw.
  De nieuwe regering heeft te maken met twee epidemi4e,.namelijk covid 19 en covid paarse partij.
  Het volk lijdt door de nalatenschap van de paarse regering.
  Al onze kasreserves zijn weg.
  Zelf de mens met een beperking moet op hun gelden wachten,.na lang zuchten en klagen.
  En dat geld is niet genoeg om in hun levens onderhoud te voorzien omdat alles duur is geworden.
  De nieuwe regering heeft het zwaarder dan wat de meesten van ons denken.
  Laten we geduld met ze hebben.
  Opgeruimd staat netjes.
  De hele boeven bende van regering paars moet achter slot en grendels.
  De Transformers film reeks vind ik mooi, maar ik wist niet dat het werkelijkheid zou worden in Suriname.
  Door regering paars hebben we nu te maken met Transformer.
  Laptops krijgen benen en lopen weg, voertuigen vliegen weg enz.
  Van onze last lady ben ik niet geschrokken,.want ze moet veel geld hebben om haar dure spullen te kopen.
  Terwijl de werkelijke hard werkende mensen nauwelijks het hoofd boven water kunnen houden, door de nalatenschap van haar man .
  Nieuwe regering krakti.


  Maak melding

 33. First Lady🙄, heeft nog meer stichtingen op haar naam staan, en is ook hoofdelijk aansprakelijk voor ze. Deze madam die heel hoog van de toorn kan blazen,om haar gelijk te krijgen, is nu een heel klein aan het worden. 😉Follow the leader, in prison😉 Zij hebben jarenlang gestolen van het land, en volk, nu is het pay back time.😏Alle tegoeden terughalen en bevriezen.
  Ik wens Chan alle kracht toe, om deze Paarse epidemie uit te roeien.💪


  Maak melding

 34. Dit is een groot geld project.

  Er is nog geen 5.000 m2 terrein in gebruik gegeven.
  Er is pakweg 5.000 m2 klinkerbestrating aangebracht met afwatering en verlichting etc. Woonrijp maken heet dat in NL. Zo iets kost pakweg Euro 100/m2 laat het extra luxe zijn en met import en veel strijkstoken dan mag het euro 200/m2 kosten.

  Verde zijn er 30 verkoophokjes gepland (bouwkosten in Su zijn max $ 500/m2). deze stalletjes nemen max 20% van het oppervlak in. laten ze extra luxe en duur zijn

  ofwel een met goud bedekte Waka Pasi kan nooit meer kosten dan euro 2.000.000 en geen $ 18.000.000 die nu afbetaald wordt/


  Maak melding

 35. Palmentuin is van het volk. De inkomsten moeten terugvloeien naar het volk en niet in de overvolle zakken van de schijtlady. Tenslotte betaald het volk de lening aan India terug. We zullen dit nooit toelaten. Gelukkig is er al een diepgaand onderzoek ingesteld. Alle zogenaamde paarse projecten gefinancierd door forse leningen moeten onderzocht worden. Corruptie moet hardhandig aangepakt worden. Ook forse celstraffen zijn nodig om het af te leren.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.