COVID-19: 97 nieuwe gevallen; nu meer dan 1.600 besmettingen sinds uitbraak

6
Meer dan 1 persoon met coronavirus besmet in Suriname
Foto: BOG medewerkers bij een training over het opvangen van coronapatiënten in Suriname.

Tussen dinsdagavond 20.00u en woensdagavond 20.00u zijn er maar liefst 97 personen positief getest op het coronavirus in Suriname en daartegenover zijn 37 genezen verklaard. Het aantal besmettingen sinds de uitbraak begin maart is met de nieuwe gevallen gesprongen naar 1.607.

Het is voor het eerst dat er binnen 24 uur 97 nieuwe gevallen zijn genoteerd in Suriname. Van de 97 nieuwe besmettingen zijn 39 uit Paramaribo, 22 uit Wanica en 2 uit Para. De overigen moeten nog ingedeeld worden.

Er zijn momenteel 578 actieve cases en in totaal zijn 1.003 personen genezen verklaard. 82 personen worden verpleegd in ziekenhuizen. 11 patiënten worden verpleegd in de intensive care units van de ziekenhuizen. Nu zijn 433 personen in quarantaine en 485 mensen zijn in isolatie. Het virus heeft het leven gekost aan 26 mensen.

6 REACTIES

 1. Het gaat met de dag slechter! Moeten de maatregelen niet aangescherpt worden! Nieuwe regering, wat gaan jullie nog meer doen hieraan???


  Maak melding

 2. Hongkongfree jij hebt de bevolking opgeroepen om de covid19 regels te overtreden heb nu je zin ben je nu gelukkig satan
  En Wendy jij moest zonodig de covid19 landen met hun corona en hun doden uitlachen en bespoten lach je nog harteloos monster


  Maak melding

 3. Onder leiding van excellentie Santhokie is het aantal genezingen flink toegenomen. De effecten van de maatregelen die zijn genomen door de regering werken dus echt!


  Maak melding

 4. Onder de ndp was er geen beleid en ging het volk verloren. Nu is er beter beleid en worden mensen genezen. Vrees toch dat de grote golf van besmettingen nog niet ten einde is want, sranamang ede tranga. Maar met de juiste voorlichting, voorzieningen en gepaste maatregelen i.c.m. streng toezicht kan een hoop ellende voorkomen worden. Niks mis met streng toezicht en rechtvaardig beleid.


  Maak melding

 5. He Bongo Krabita.
  Daar in Nederland zitten ze nog te denken of een mondkap wel nuttig is. Dus je kunt beter je snuit daar richten. Al die buurlanden van Nederland nemen al strengere maatregelen. Wat doet Nederland, gewoon nonchalant en “nuchter” zijn, rustig afwachten toch.

  Dat recent een Surinaamse burger van 92 jaar is genezen van de Corona is je zeker ook ontgaan.
  Alleen paranoïde en geestelijk gestoorden zoals jij zien spoken.
  De meeste mensen herstellen van de corona.
  Dus ga maar lekker op het Damplein hysterisch lopen schreeuwen. Bel anders met de hulplijn en zoek naar psychiatrische ondersteuning. Gekke geit.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.