Politieman kreeg marihuana in doos van neef uit Nederland

9
Politieman kreeg marihuana in doos van neef uit Nederland

De 37-jarige politieagent, die afgelopen maandag in Suriname werd aangehouden op verdenking van overtreding van de wet verdovende middelen, had een postpakket van zijn neef vanuit Nederland ontvangen. In dat postpakket bleek marihuana, meer bekend als Nederwiet, verstopt te zijn. Dat meldt het Korps Politie Suriname vandaag.

Politieambtenaar A.C. is op maandag 27 juli aangehouden door de douane en overgedragen aan de afdeling Narcotica Brigade van de politie. Hij deed die dag een postbedrijf aan om het postpakket op te halen. Daarin zaten de drugs met een gewicht van 150 gram.

A.C. geeft aan dat hij niet wist dat de drugs in het postpakket verstopt waren. Voorts dat slechts een deel van de inhoud van het postpakket van hem was en dat de rest van de spullen voor andere personen bestemd waren. De politie onderzoekt deze zaak verder.

Hangende het onderzoek is A.C. na overleg met het Openbaar ministerie in verzekering gesteld door de politie, meldt het KPS.

9 REACTIES

 1. Hmmm heel vervelend voor de agent, vertrouw niemand sommige mensen houden geen rekening mee dat hun daden anderen schade kan berokken. Nee is ook een optie. Trust no body.


  Maak melding

 2. Is niet eerlijk.De pikin ingi boi is al veroordeeld en toch loopt hij vrij.Deze agent was onwetend over wat er in de doos zat.Hem vrij laten in afwachting van uitkomst van het onderzoek.Marihuana kan je op elke straat hoek in Sur.kopen.Zelf ook thuis laten bezorgen.


  Maak melding

 3. Forumleden/Reageerders, Odi Odi.

  Politieman kreeg marihuana in doos van neef uit Nederland.

  Wel wel, een doos van een NEEF ontvangen vanuit de Noordzee.
  Deze doos werd tijdens verzending reeds in Nederland gescand door de Douane.

  Het zal weer een NEEF zijn, die zich alleen met zulke zaken bezighoudt in Nederland.

  De politieambtenaar A.C. geeft aan dat hij niet wist dat de drugs in het postpakket verstopt waren.

  Voorts dat slechts een deel van de inhoud van het postpakket van hem was en dat de rest van de spullen voor andere personen bestemd waren.

  De aangehouden politieambtenaar A.C. moet tijdens het verhoor ook verklaren wie die andere personen zijn.

  Nu schijt deze A.C. een BOM.
  Je NEEF aan de NOORDZEE zal je verder onderhouden.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.