Ondernemers binnenland doneren goederen aan parlement van Suriname

10
Ondernemers binnenland doneren goederen aan parlement van Suriname
Foto (c) DNA Suriname

De heren Waldi Aloeboetoe van Jurterlinta Ahad NV en Paul Abiteng van Suriwood Masters NV, beiden binnenlandse ondernemers, hebben honderd handsanitizers en duizenden mondkapjes geschonken aan De Nationale Assemblée (DNA) in Suriname.

De schenking bestaat ook uit een grote printer van het merk Canon en twee laptops. Parlementsvoorzitter Marinus Bee nam de donatie op maandag 27 juli in ontvangst. Hij gaf aan blij te zijn met de donatie.

De voorzitter van het hoogste orgaan van staat benadrukte dat het Surinaamse parlement niet hetzelfde probleem heeft als dat van de ministeries, waarbij er geen werkattributen zijn aangetroffen. Bee heeft daarom zijn complimenten hiervoor uitgesproken aan gewezen assembleevoorzitter drs. Jennifer Simons.

10 REACTIES

 1. Deze ondernemers moesten op 25 mei die mondkapjes aan de ABOP stemmers gegeven hebben, die vanuit Frans-Guyana corona naar Suriname hebben meegenomen!


  Maak melding

 2. Wayambo 29 juli 2020 At 14:52
  Deze ondernemers moesten op 25 mei die mondkapjes aan de ABOP stemmers gegeven hebben, die vanuit Frans-Guyana corona naar Suriname hebben meegenomen!
  ______________________

  Wat kwijl je weer stom? Heb je de beelden niet gezien dat ddb zijn stemmers op 25 mei in Albina is gaan ophalen en sommigen naar Moengo heeft gebracht waar hij is weggejaagd
  steek je grote teen weer in je laadklep.


  Maak melding

 3. Djamoe 29 juli 2020 At 17:01
  Sammy the Queen,

  Goede reactie.

  Ik rust
  Djamoe.
  __________________________________________
  Thanks!
  Ik gun je je rust maar val niet in slaap met deze 2 hoofdige slang in de omgeving. Hou 1 oog open desnoods met een krakka want Waldo is 1 lijf maar 2 hoofden die elk apart denken en reageren. Als sie ene slaapt slijmt die andere om een oranje/geelzwarte tshirt.
  Om tang na ai!


  Maak melding

 4. Sampy mag vrij lullen wat hij wil, maar het zijn die gele rioolratten van ABOP die Corona vanuit Frans-Guyana hebben meegenomen! Maar tja, je moet hun nu zoet houden en flink slijmen toch, voor de coalitie! Bijna 90% van de kiezers in Marowijne hebben op deze gele rioolratten gestemd inclusief die coronaoverbrengers van Frans-Guyana! Wat verwacht je dan nog meer!


  Maak melding

 5. Wat een show foto is dat. Maar bee voor wat hoort wat ,Suriname in de uitverkoop. Paar maskertje in ruil voor honderden hectaren oerwoud.
  Wat is jouw aandeel in deze vernietigende houtkap in SU


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.