Voertuig buitgemaakt bij gewapende roofoverval in woning

4
Niemand raakte gewond tijdens de beroving.
De Toyota die gestolen werd.

Deze auto werd afgelopen zondagavond in Suriname gestolen bij een gewapende roofoverval op een woonadres in het politieressort De Nieuwe Grond. De beroving vond rond 22.30 uur plaats en werd gepleegd door drie gewapende mannen. Niemand raakte hierbij gewond.

Er werden tijdens de beroving twee tassen met persoonlijke spullen en een onbekend geldbedrag buitgemaakt. Na de beroving vluchtte de verdachten met een voertuig, dat aan een van de slachtoffers toebehoord.

Het voertuig werd later onbeheerd aangetroffen in een zijstraat van de Indira Gandhiweg, eveneens in het politieressort De Nieuwe Grond. Alle drie verdachten zijn nog voortvluchtig. De Surinaamse politie onderzoekt de zaak verder.    

4 REACTIES

  1. Ai boi, deze abanies zijn niet onder de indruk van de machtswisseling.
    Ik hoop dat er gauw lik op stuk beleid, gevoerd zal worden.
    Zodat ze weten dat er een nieuwe wind waait in Su.
    Ga toch werken!


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.