Nog 500 gestrande reizigers in buitenland, meesten in Nederland

3
Tweede groep repatrianten uit Nederland keert vandaag terug naar Suriname
Archieffoto: naar Suriname vertrekkende passagiers op Schiphol.

Momenteel vertoeven nog ongeveer 500 gestrande reizigers zich in het buitenland. Het grootste deel van deze groep bevindt zich in Nederland. Een andere grote groep bevindt zich in de VS. Deze informatie heeft epidemioloog Radjesh Orie gedeeld tijdens de COVID-19 persconferentie op 27 juli 2020.

De epidemioloog zegt dat voor wat betreft reizigers die Suriname binnenkomen de volgende regels gelden: Personen die komen uit Nederland gaan in thuisquarantaine. Personen die komen uit andere landen gaan in overheidsquarantaine.

Volgens de huidige cijfers op de COVID-19 website zijn er 473 personen in overheidsquarantaine en 445 personen in isolatie, 69 in ziekenhuizen en 7 in de ICU. Het gaat in deze dus om positief geteste personen.

Momenteel bevinden meer dan 1.400 personen zich in thuisquarantaine. Dit zijn personen die in contact zijn gekomen met COVID-19 positief geteste individuen. “Degenen die zich thuis niet kunnen afzonderen, worden in overheidsquarantaine geplaatst”, aldus de epidemioloog.

3 REACTIES

 1. Hou je kappa Wayambo. Het is al erg dat deze mensen niet terug kunnen keren naar Su en jij maakt fun? ?? Shut up paarse rat. ….


  Maak melding

 2. Al deze mensen, willen thuis zijn!
  Bij de dierbaren en in een mooi land.
  Is er sprake van’ geldkwestie?, ik denk het wel!
  Alles draait en blijft,l stilstaan om geld en geld heeft vele namen, je moet alleen de juiste naam kiezen, voor een kwestie en de persoon.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.