CBB hoofdkantoor en Koewarasan gesloten vanwege COVID-19 geval

5
CBB Jagernath Lachmonstraat Suriname
CBB hoofdkantoor aan de Jagernath Lachmonstraat.

Het hoofdkantoor van het Centraal Bureau voor Burgerzaken (CBB) aan de Jagernath Lachmonstraat en het bureau te Koewarasan in Wanica, zijn woensdag 29 en donderdag 30 juli gesloten voor het publiek. Dit vanwege een positief geteste COVID-19 geval op beide locaties.

Minister Bronto Somohardjo van Binnenlandse Zaken in Suriname heeft dinsdagochtend zijn bezoek aan het hoofdkantoor afgezegd. Dit nadat hij gerapporteerd werd dat er vermoedelijk iemand daar besmet is met het gevreesde virus.

5 REACTIES

 1. Dit nieuwe kabinet weet zich geen raad mee hoe je dit virus moet indammen! Vandaar dat er geschilderd wordt en portretten opgehangen! Er worden plannen gemaakt om meer cassave te gaan planten voor cassavemeel! Maar het volk moet nu beschermd worden met goeie maatregelen! Het wordt alleen maar erger!


  Maak melding

 2. Als jij het beter weet, ga jij het indammen dan.
  Op kosten van Wilhelmus en beschermt worden in zijn land aan de virus is het makkelijk lullen. Toon ballen (Als je die tenminste hebt) en ga jij het effe voordoen.

  Zoniet ga ergens in een weiland balken


  Maak melding

 3. Hallo, dit is niet alleen voor Suriname!
  Blijf op de hoogte, en help mee om deze onzichtbare vijand te verdrijven.
  Schaar niet alleen achter de president!
  Kijk en luister naar de onderzoekers, misschien wordt je wat wijzer!


  Maak melding

 4. Ja mensen Corona rules overal! Ik had de 2e golf pa eind volgende maand verwacht. Rotterdam en Provincie Antwerpen die grenst aan Brabant en Zeeland is in lockdown van 234.30 tot 6.00 ! Denk eromm beide grote havensteden knijpen hem nou met angst in elke vezel. Grenzen moeten nu wel ff open blijven want de vorige afsluiting heeft Nederland en België flink bij de kloten gepakt. In feite hoeven nu niet alleen de oudjes bang te zijn om vroegtijdig te sterven door dit virus maar zelfs de Milleniums zijn nu in de gevarenzone. Vergeleken met Rotterdam en Antwerpen is Suriname qua inwonertal een dorpsgemeenschap en toch kikt het ook in Suriname hard in. Mensen worden opstandig als ze een lockdown krijgen opgelegd en quarantaine maatregelen. De voorzorgsmaatregelen zijn ook een wassen neus want de veiligste plek om de besmetting te stoppen op ieders lichaam is de elleboog zegt men maar hoe vaak zitten we niet braaf met de armen over mekaar zonder erbij na te denken? En ja dan zijn de handen het haasje!.
  Ik hoop dat men nu al ruim lang houdbare voedingsmiddelen inslaat ipv al die toiletrollen die niet eetbaar zijn. Wie eten thuis opslaat hoeft niet perse voor eten de straat op. Ik heb dit jaar zelf brood leren bakken omdat ik denk dat besmettingen ook in broodfabrieken en bij de verkooppunten aanwezig kunnen zijn. Ik voorzie weer veel tekorten als mr Corona weer hard toeslaat.
  Ik ens iedereen sterkte wijsheid maar bovenal gezondheid toe


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.