Nog een politieagent ingedeeld bij Parketwacht positief getest op COVID-19

1
Het gerechtsgebouw aan de Mgr. Wulfinghstraat in Suriname.
Het gerechtsgebouw aan de Mgr. Wulfinghstraat.

Nog een politieagent die ingedeeld is bij de Parketwacht in Suriname is zaterdag positief getest op COVID-19. Het gerechtsgebouw aan de Mgr. Wulfinghstraat is inmiddels grondig ontsmet en de nodige maatregelen zijn getroffen. 

Naar Waterkant verneemt was de politieagent vrijdag nog in het gerechtsgebouw. Verder was hij afgelopen week ook belast met arrestantentransport. Vrijdag was reeds een onderinspecteur van politie die ook ingedeeld is bij de Parketwacht positief getest op het gevreesde virus.

De COVID-19 pandemie is momenteel in rap tempo aan het groeien in Suriname. President Chandrikapersad Santokhi heeft zaterdagavond verscherpte maatregelen aangekondigd om verspreiding van het virus tegen te gaan.

Zondag zijn er 58 personen positief getest op het coronavirus in Suriname en 37 genezen verklaard. Het aantal coronabesmettinge sinds de uitbraak begin maart is met de nieuwe gevallen gestegen naar 1.439. Er zijn momenteel 526 actieve cases. Zondagavond is de 24ste dode genoteerd en zijn er nog 9 besmettingen bijgekomen.

1 REACTIE

  1. Allen die in contact gekomen zijn met besmette personen, laat je testen of ga gelijk in quarantine om verspreiding te voorkomen.
    Mondkapjes niet vergeten en was je handen regelmatig en of gebruik handsanitizer.Bewaar ook afstand met anderen.
    Coronavirus is echt en nog steeds dodelijk.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.