Minister Nurmohamed bezoekt Wegenautoriteit Suriname

4
Minister Nurmohamed bezoekt Wegenautoriteit Suriname

Minister Riad Nurmohamed van Openbare Werken (O.W.) heeft op vrijdag 24 juli in het kader van een serie werkbezoeken die hij aflegt de Wegenautoriteit Suriname aangedaan. De rode draad door de toespraak van de bewindsman die vergezeld was van zijn staf kenmerkte zich door de volgende peilers :

 1. De bereidheid tot ondersteuning aan de Wegenautoriteit terzake verandering van relevante wetgeving.
 2. Openbaarheid van bestuur m.b.t. de uitbesteding van werken.
 3. Transparantie van het beleid.

Grasella Jozefzoon directeur Wegenautoriteit die als eerste het woord voerde memoreerde het belang van de organisatie om zichtbaar te zijn en ook haar plaats op te eisen in de Surinaamse gemeenschap. De lichtbak voor het gebouw van de Wegenautoriteit is een stralend voorbeeld van het eerstgenoemde. Minister Nurmohamed opperde het idee om naar het model van de Wegenautoriteit ook een lichtbak te plaatsen om het ministerie van O.W. zichtbaarder te maken voor het publiek.

De voorzitter van de raad van toezicht (rvt) bij de Wegenautoriteit Adeline Wijnerman presenteerde in een kort bestek het traject welke is doorlopen in de periode van 2018 tot heden. Zij gaf aan dat het de rvt helaas niet gelukt is om al haar gestelde doelen te kunnen realiseren.

De O.W. bewindsman maakte aan het eind van zijn bezoek een kennismakingsronde op de diverse afdelingen. Het personeel werd daarbij in de gelegenheid gesteld om vragen te stellen. In zijn slotwoord gaf de minister aan zeer ingenomen te zijn met de ontvangst en dat het zeker niet bij dit bezoek zal blijven. Hieronder nog meer foto’s:

https://www.facebook.com/313634735969277/posts/576813306318084/

4 REACTIES

 1. Minister Alibaba van OW heeft in twee weken tijd één brug laten schilderen en voor de rest rijdt hij gezellig rond in Paramaribo in een gehuurde Toyota Prado! Dat krijg je met docenten die met alleen een hoop theorie rondlopen! Ervaring nul komma nul!


  Maak melding

 2. De Dream Team van Z. E. Santokhi is goed bezig ! Eerst orienteren dan conclusies trekken en maatregelen nemen. Heel anders dan het NDP-volk, zij trekken conclusies voordat zij uberhaupt iets weten.

  Wij willen een beter Suriname. Krakti !


  Maak melding

 3. Alibaba, als je klaar bent met je gezellige ritje in je Padro, zou je dan uiteindelijk van je luie reet opstaan en de onderstaande problemen zo snel als mogelijk oppakken!
  @Weg naar West-Suriname onbegaanbaar
  @Herstel dambreuk Coronie niet mogelijk door hoge waterstand


  Maak melding

 4. 25 Mei 2020 … de Nationale Dieven Partij={ verzameling van Misdadige Criminelen } … is
  {voor goed } door het volk naar de … VERBRANDINGSOVEN … verwezen.

  Enkele … Diehard Paarse Abanies … kunnen het nog steeds niet VERKROPPEN … ding broeja so danig !!!

  Tijdens de verkiezing heeft de NDP { op grote schaal } geprobeerd te FRAUDEREN …. the biter … bit …. de bedrieger …{ de Fraudeur } kwam bedrogen uit.

  Wat de … DIEHARD PAARSE ABANIES … nu doen … Schelden, Fake Berichten verspreiden in de hoop dat de Coalitie Regering uiteen valt.

  Deze houding laat duidelijk zien dat het allemaal …. POLITIEKE KUIKENTJES …. zijn.

  Waar in ze { Cum Laude } geslaagd zijn …. Liegen, Bedriegen , Frauderen, Moorden, Stelen { alles {af}pakken wat niet van hen is }.

  Nationale Dieven Partij … OEN FOEFOEROE BEEST ….. R.I.P … R.I.P …. in the political hell !


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.