Coronavirus eist 24ste dode in Suriname

4
Intensive Care

Het coronavirus heeft nu 24 dodelijke slachtoffers geëist in Suriname. De 24ste dode is een bejaarde vrouw die zondagvond is overleden in het Regionaal Ziekenhuis Wanica, meldt Starnieuws.

De COVID-19 pandemie is momenteel in rap tempo aan het groeien in Suriname. President Chandrikapersad Santokhi heeft zaterdagavond verscherpte maatregelen aangekondigd om verspreiding van het virus tegen te gaan.

Het dashboard op de officiële COVID-19 website in Suriname geeft aan dat er zondag 58 personen positief getest zijn en 37 genezen zijn verklaard. Het aantal coronabesmettinge sinds de uitbraak begin maart is met de nieuwe gevallen gestegen naar 1.439. Er zijn momenteel 526 actieve cases. Volgens Starnieuws zijn er zondagavond nog 9 besmettingen bijgekomen.

4 REACTIES

 1. @ para,

  ik denk niet dat God zij met ons Suriname helpt.
  Als Corona 2 of 3 honderd jaar geleden langs gekomen was , zou de kerk het bestempelen als Godsvloek op aarde.
  Hou je aan de regels , mondkapje, anderhalf meter afstand, handenwassen, ontsmetten, maar de meeste ontsmettingsmiddelen voldoen niet aan de norm. Je moet 70 of 80% alcohol gerelateerde ontsmettingsmiddelen gebruiken. Bij gebrek kun je je handen ook ontsmetten met 80% palm. Dood de bacterieen op je handen. (tip)
  by safe and health

  papati


  Maak melding

 2. @ para,

  Ik geloof niet dat God zij met ons Suriname helpt. Als Corona 2 of 3 honderd jaar geleden langs was gekomen zou het bestempelt worden als Godsvloek op aarde.
  Hou je aan de regels om te overleven, mondkapje, anderhalf meter afstand, niet hoesten in de ruimte, handen wassen, handen wassen en ontsmetten. De meeste hand ontsmetting producten voldoen niet aan de norm. (handgel) Er moet ongeveer 80% alcohol in verwerkt zijn , anders doden de bacterieen niet. Bij gebrek kun je ook 80% palm gebruiken. Puur alleen om je handen mee te ontsmetten.

  papati


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.