Hoofdkantoor ministerie ROS gesloten vanwege COVID-19 gevallen

5
Bestuursambtenaren Regionale Ontwikkeling maandag in actie
Het hoofdkantoor van het ministerie van Regionale Ontwikkeling en Sport aan de Van Roseveltkade 2 in Paramaribo.

Minister Gracia Emanuël van Regionale Ontwikkeling en Sport (ROS) in Suriname heeft besloten de deuren van het departement aan de Roseveltkade gesloten te houden. Dit vanaf maandag 27 tot en met vrijdag 31 juli. De beslissing is genomen naar aanleiding van twee bevestigde COVID-19 gevallen op het hoofdkantoor.

Het kantoorgebouw zal de komende week dus niet toegankelijk zijn voor zowel medewerkers als ook bezoekers. Deze periode zal gebruikt worden om alle ruimtes volledig te reinigen en te ontsmetten. De personen waarmee de besmette werknemers in contact zijn gekomen worden ook getraceerd.

De beslissing welke is genomen door de bewindsvrouw is op advies van de collegaminister van Volksgezondheid, Amar Ramadhin en het Bureau voor Openbare Gezondheidszorg. Het hoofdkantoor zal gedurende deze periode alleen voor urgente gevallen toegankelijk zijn, met in acht neming van de COVID-19 maatregelen.

5 REACTIES

 1. Poki, jij zit vol betere mogelijkheden, om corona te elimineren.
  Meld je aan bij de autoriteiten, het zal goed voor land en volk zijn!
  Bij voorbaat dank.


  Maak melding

 2. Als er een goede automatisering was van de overheids administratie, zou het veel makkelijker zijn om gewoon thuis te werken in deze covid tijd. Iedereen schijnt steeds lijfelijk aanwezig te moeten zijn op het werk.


  Maak melding

 3. Poki@@ als je het zo overdreven vind kijk dan maar goed uit je dan overal besmet worden je weet maar nooit in welke supermarkt een besmet persoon is geweest


  Maak melding

 4. Zo te zien is het niet te voorkomen dat men ziek wordt.
  Maar het opbouwen van voldoende weerstand, ontsmetting, reiniging en
  afzondering beperkt de invloed van het virus.


  Maak melding

 5. Zo, mijn historische verhandeling van deze affaire is niet gepubliceerd. Zou onze Neerlandicus, de weledelhooggeboren meneer Rambo iets hiermede te maken hebben?


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.