Automobilist slaat af en rijdt aankomende bromfietser aan

2
Automobilist slaat af en rijdt aankomende bromfietser aan

Bij een aanrijding aan de Martin Luther Kingweg, tussen deze personenwagen en een bromfiets, is de bestuurder van de bromfiets ernstig gewond geraakt aan zijn hoofd (inzet foto). De man liep een diepe wond aan zijn hoofd op en moest met een ambulance worden afgevoerd.

Het ongeval vond afgelopen donderdagavond plaats. De bromfietser reed over het brom(fiets)pad langs de MLK weg richting de Pandit Paltan Tewarieweg. De auto kwam vanuit de tegenovergestelde richting en sloeg op een gegeven moment af naar een inrit.

Hij zag de aankomende bromfietser echter over het hoofd, waarna er een zware klap volgde. De bromfietser kwam hierdoor met zijn hoofd op het pad terecht en liep daarbij een ernstige hoofdwond op. Hij moest voor medische behandeling naar het ziekenhuis worden gebracht.

De klap moet heel hard geweest zijn, getuige de schade aan de auto, zoals op de foto te zien is. Beide voertuigen, alsook het rijbewijs van de automobilist, zijn door het Korps Politie Suriname in beslag genomen voor nader onderzoek.

2 REACTIES

  1. De lulhannes pariaman zal straks komen schrijven dat brommers zonder licht rijden en opgevoerd zijn. Altijd de schuld bij een ander leggen toch


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.