President Santokhi spreekt samenleving toe om 20:00 uur

14
Nieuwe regering voert goede gesprekken met Nederland, VS en Brazilië

President Chandrikapersad Santokhi spreekt de Surinaamse samenleving vanavond om 20:00 uur toe in verband met de ontwikkelingen rond het COVID-19 coronavirus in Suriname. Tijdens deze toespraak zal het staatshoofd het pakket aan nieuwe maatregelen betreffende de aanpak van het COVID-19 virus presenteren.

De samenleving wordt gevraagd afgestemd te zijn op het statement van het staatshoofd op onder meer kanaal 8.3 en de andere tv- en radiostations om 20.00uur.

14 REACTIES

 1. Excellentie Santhokie

  Het Surinaamse volk heeft sinds u bent aangetreden het vertrouwen volledig terug gewonnen.

  U heeft de kwaliteiten om dit land naar een hoger niveau te tillen.
  Waarvoor onze dank!

  Wij vertrouwen erop dat u met de juiste pakket aan maatregelen komt ivm het covid19 probleem.

  Wij twijfelen niet aan uw kunnen. Samen met de Surineds, Nederland en de Surinaamse bevolking zullen wij ervoor zorgen dat Suriname zal herrijzen.


  Maak melding

 2. Peggy

  25 juli 2020 At 21:38

  We gaan samen met het gezin kijken wat uilskuiken te zeggen heeft. Hij zal zeker zeggen dat ik op 2 meter afstand van Paps moet zitten.

  =============================

  Neem aan dat Papa ook mee kijkt of is hij de zoveelste vrouw in het binnenland gaan bezwangeren. Veel kijk plezier.


  Maak melding

 3. Klaagzang 25 juli 2020 At 19:58
  Excellentie Santhokie

  Het Surinaamse volk heeft sinds u bent aangetreden het vertrouwen volledig terug gewonnen.

  =======================

  U heeft de gehele bevolking gesproken inmiddels?


  Maak melding

 4. bakra doetet pijn.
  doetet pijn omdat je fossiel verloren heeft
  doetet pijn omdat je niets meer krijgt
  doetet pijn omdat je ziet wat zij namen en wat jij kreeg
  stil maar hoor, bewaar je tranen. je zal ze nog genoeg laten plengen


  Maak melding

 5. Vriend en vijand, waarvan de grootste aanhanger van de ndp kan niet zeggen dat de regeringscoalitie geleid door Zijne Excellentie President Chandrikaperkash Santohki een verlichting is na het tijdperk van wanted en de gangsters. Zelf met Zijne Excellentie Ronny Brunswijk als Vicepresident. De ministers van de regeringscoalitie stralen allemaal enthousiasme uit en dat geeft hoop aan de Surinamers. Licht aan de duisternis van de tunnel

  De Surinamers lieten zich door het COVID-19 virus niet uit het veld slaan bij de bij de Algemene en Geheime Verkiezingen voor de DNA op 25 mei 2020 door massaal de oppositie partijen, cq de VHP en ABOP de meerderheid van DNA zetels te geven.

  Ze namen het risico om er voor te zorgen dat de ndp uit de regeringsmacht van Suriname verdween na 26 mei 2020. Het gebeurde niet vanzelf, omdat er in de NIS moesten waarnemers van oppositie politieke partijen en leden actiegroepen dagen lang toezien moesten houden dat de ndp niet ging frauderen met de stembiljetten die daar geleverd werden. Dit omdat ze vonden dat er in bepaalde regio’s stemmen opnieuw moest worden geteld.

  Wanted had zelf met de verkiezingen bemoeid op 25 mei 2020, terwijl hij zich afzijdig moest houden en werd hiervoor door de Franse Ambassadeur in Paramaribo stevig hiervan op de vingers getikt.

  Met de huidige regeringscoalitie mag de Surinaamse bevolking blij zij en laten we ze onder steunen om de gestelde doelen die ze hebben gesteld voor het Surinaamse Volk te realiseren in de democratische rechtsstaat.

  Het buitenland heeft vertrouwen in en felicitaties komen vanuit de hele wereld naar Zijne Excellentie President Chandrikaperkash Santhokhi en de Surinamers toe en dat geeft vertrouwen voor het inmense werk dat hen te wachten staat voor de Surinamers en de republiek Suriname.

  Laten we deze regering ondersteunen en vol goede moed aan het werk gaan.

  Er zijn bevriende landen die Suriname willen ondersteunen en dat geeft vertrouwen. Laten we daar blij mee zijn, na de periode wanted en de gangsters.

  De les die we moeten leren uit de periode wanted is: Eens maar nooit weer. De ndp-kakkerlakken die nu nog op diverse ministeries zitten zijn gewaarschuwd, want als jullie niet voor het algemeen belang gaan zal er keihard met u worden afgerekend. Het tijdperk van eigen belang is voorbij, het gaat nu om het algemeen belang.


  Maak melding

 6. Correctie

  kan niet zeggen dat het geen verlichting is

  Vriend en vijand, waarvan de grootste aanhanger van de ndp kan niet zeggen dat de regeringscoalitie geleid door Zijne Excellentie President Chandrikaperkash Santohki geen verlichting is na het tijdperk van wanted en de gangsters. Zelf met Zijne Excellentie Ronny Brunswijk als Vicepresident. De ministers van de regeringscoalitie stralen allemaal enthousiasme uit en dat geeft hoop aan de Surinamers. Licht aan de duisternis van de tunnel


  Maak melding

 7. @ kkk john: vertel eens, boi met je puntmuts, bij wie ben jij in dienst en wat krijg jij zoal betaald om jouw sososani alhier te verkondigen – 10 Srd per bijdrage of word jij betaald in yankeedalla sensi??

  O ja, voor het geval dat jij het nog niet weet: j.bakra was een zakenman in de edelmetaal sector en is al vele jaren ‘in ruste’. 🙂


  Maak melding

 8. Peggy, wie heeft gezegd dat je mag gaan zitten? Jij blijft staan!
  Wat??
  Oh de rechter noh,
  Hoeveel jaar mag je gaan zitten? 5jaar en een dag noh

  Haha die snotneus robles heeft een opmerking
  Mie gado, hoe dom kan je zijn, of wil je gewoon meedoen. Ik las nooit iets van je toen je criminele bende Suriname de afgrond in duwde. Oh, omdat je mee vrat noh.
  Boi, uit Nederland moest je vluchten en straks ook uit Suriname.
  Ja, snotneus ik weet wie je bent en volgens mij ben ik niet de enige hier
  Sodemieter


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.