Derde persoon aangehouden in zaak vermoorde taxichauffeur

4

De politie in Suriname heeft een derde persoon aangehouden in verband met de levensberoving van de 48-jarige Jeetindra Sohan, wiens ontzielde lichaam op zaterdagmorgen 25 april van dit jaar, uit een auto was geduwd in de Magnesiumstraat en daar werd aangetroffen (foto).

Deze derde verdachte is de 27-jarige Stefano M., meldt het Korps Politie Suriname vandaag. Hij werd in de nacht van zondag 12 op maandag 13 juli op zijn woonadres aangehouden door leden van het Regio Bijstand Team Paramaribo (RBTP), waarna hij is overgedragen aan de collega’s van de afdeling Kapitale Delicten.

Eerder werden ook de 21-jarige Franky J. en zijn vriendin, de 20-jarige Sarafina M. alias Sara aangehouden en in verzekering gesteld. Stefano M. werd al enige tijd opgespoord in deze levensberovingszaak. Hij is na overleg met het Surinaamse Openbaar Ministerie in verzekering gesteld door de politie.

Het slachtoffer dat in zijn vrije tijd taxi reed, werd door Sarafina gebeld om een taxi rit te rijden. Zijn telefoonnummer kreeg zij van Franky. Volgens afspraak werd zij opgehaald door het slachtoffer waarna zij hem dirigeerde naar een andere locatie alwaar Franky werd opgehaald.

In de auto werd Sohan ettelijke keren door Franky gestoken met een mes en wel zodanig dat hij dood ging. Vervolgens reden zij met de auto van het slachtoffer de Magnesiumstraat in; alwaar zijn lijk uit de auto werd geduwd de rijbaan op. Vervolgens reden Sarafina en Franky weg met de auto van Sohan.

4 REACTIES

 1. M.M.
  Gaat het om broer en zus SM+SM?
  Gewoon nooit meer vrijlaten En om de kosten naar de burgers te verlagen voor de gratis logies in de Staats Logeer Voorziening gewoon een nieuwe weg plannen en zulke gewetenloze moordenaars naast mekaar liggend positioneren en dan met een wals erover. De Chinezen zullen de deklaag wel aanbrengen. Ik ken al een geschikte locatie nl de DibriDoroBangi Highway.


  Maak melding

 2. Koullo pampang saka saka hersenloze beesten, een hard werkende man van het leven beroven, wat zullen je ouders trots zijn op jullie stront koullo


  Maak melding

 3. Forumleden/Reageerders, Odi Odi.

  Derde persoon aangehouden in zaak vermoorde taxichauffeur.

  Ik blijf het zeggen: Deze BEESTEN moeten heel lang achter slot en grendel worden opgeborgen.

  Het zijn gewoon DUIVELS, die door hun moeders en vaders op deze AARDKLOOT ter wereld hebben gebracht.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.