Cheung biedt US$ 5.000 om fake news page ‘Meanwhile in Su’ te ontmaskeren

12
Cheung biedt US$ 5.000 om fake news page 'Meanwhile in Su' te ontmaskeren

Opmerkelijke oproep van politica Noreen Cheung vrijdagavond op Facebook; Cheung biedt een vergoeding van 5.000 US dollars aan om de fake news Facebookpagina ‘Meanwhile in Su‘ te ontmaskeren. De mensen achter de pagina plaatsten deze week voor de zoveelste keer een bericht dat Cheung zwanger zou zijn van Miguel Abaas inclusief een foto van de twee.

“Ik loof persoonlijk een bedrag uit van US$5000,- om dit Fake account ‘Meanwhile in Su’ te ontmaskeren. Wie persoonlijk info heeft over de misdadiger achter deze fake pagina die overal nep nieuws verspreid kan me persoonlijk een pm sturen of contact opnemen met het politiebureau 115. Uw gegevens wordt confidentieel behandeld. Zoveel mogelijk delen a.u.b.” aldus Cheung.

De Facebookpagina ‘Meanwhile in Su’, die ten onrechte een foto van minister Bronto Somohardjo als profiel foto gebruikt, staat er bekend om sensatie te creëren en paniek te zaaien, met fake news berichten. Zo werd er gisteren ook een nep bericht verspreid dat de regering 17 nieuwe dure PRADO’s zou hebben gekocht.

12 REACTIES

 1. Goed zo. Ontmasker die paarse djamoe edes, die het nog steeds niet kunnen verkroppen dat het Surinaams volk ze heeft afgewezen. Deng takroe ati sujetten. Waar blijven ze met hun :constructieve opstelling? ??? Destabiliserende opstelling is hun motto. Is hun seniele bejaarde afgod al gevlucht met zijn schoonzoon Boefdraad?
  Goed zo mevrouw Cheung. Zo moet je paarse kakkerlakken en bestrijden. Door ze geld voor te houden om elkaar te laten verraden. Ook doen met sharmila van faja pepre. Ontmasker ze allemaal. Die paarse boevenbende uit Ocer.


  Maak melding

 2. Wendy tog. Waarom heeft de paarse regering haar dan niet laten vervolgen door het OM? Want ze is eerder uitgestapt omdat ze wist, hoe dieftig de paarse roversbende was en ze op tijd tot berouw is gekomen. Ook voor jou is het niet te laat. Sranang heeft iedere waarachtige sranang mang en oema nodig. Dus blijf niet een paarse djamoe ede. Wo set eng.


  Maak melding

 3. Met dit bedrag kan politica Noreen Cheung hulp zoeken bij de programmamakers van “gestalkt” in Nederland.
  Of bij de in Suriname opgegroeide programmamaker Kees van der Spek. Die zouden denk ik al te graag willen helpen.
  Dus politica Noreen Cheung benader deze mensen en dan geven ze je ook nog het IP adres en de naam en woonadres van deze fake news melder


  Maak melding

 4. Het achterhalen van deze ratten is geen rocketscience. Er is software beschikbaar waarmee heel makkelijk o.b.v. Het IP-adres, het hol van deze rat kan worden gelokaliseerd.


  Maak melding

 5. Noreen, hou je geld in je pocket. Meanwhile is een akelige paarse Nederlander.
  Type in (zoek) op Facebook richtlijnen community. Kies een item of meerdere uit.
  Onderaan “misbruik rapporteren” intoetsen etc.
  Vraag hulp aan een slimme student. Die kan mogelijk ook de foto catfishen.
  Doorgeven aub.


  Maak melding

 6. Klaagzang 25 juli 2020 At 12:06
  Ik bied tussen 20.000 en 30.000 voor de degene die deze misselijke misdadiger bij mij afleverd.
  Dood of levend.
  =====================

  Bluf.

  ==================

  Babachan 25 juli 2020 At 14:50
  Doe een ping op die website, notee het IP-adres, zoek dat op van welk bedrijf dat is en stuur dat bedrijf een e-mail dat hun website wordt misbruikt, dat ze maatrgelen moeten nemen en anders aangeklaagd gaan worden.

  ========================

  Gaat om een facebook pagina man. Waar klets je over.


  Maak melding

 7. Mw.Cheung kent haar oud collega’s toch goed genoeg om te weten wie haar een hak wil zetten, als je van kleur veranderd, zal je moeten boeten. Grappig dat alle paarse ratten ineens het zinkend schip aan het verlaten zijn, om hun integriteit te redden😂🤣


  Maak melding

 8. hallo Chueng,,,

  heb je al een slachtoffer gevonden die jou 5000 US$ gaat / heeft ontvangen..

  ikke ben benieuwd…
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.