Medewerker bestuurskantoor Pontbuiten positief getest op COVID-19

3
Medewerker bestuurskantoor Pontbuiten positief getest op COVID-19

Een medewerker van het bestuurskantoor ressort Pontbuiten is positief getest op COVID-19. Het kantoor is ingaande donderdag 23 juli tot en met vrijdag 7 augustus gesloten voor het publiek in Suriname.

Inmiddels is het kantoor ontruimd en gereinigd en zijn de nodige maatregelen getroffen. Burgers kunnen voor het verdere afhandeling van zaken zich wenden op het districtscommissariaat Paramaribo-Zuidwest aan de Leysweg.

Donderdag was weer een heftige corona dag in Suriname, waarbij er twee doden vielen en 58 nieuwe besmettingen werden genoteerd. Het totaal aantal geregistreerde corona gevallen tot nu toe is hiermee de 1.200 gepasseerd en staat op 1.234.

De Surinaamse regering houdt vandaag een spoedbijeenkomst waarbij verdere besluiten omtrent de aanpak van het COVID-19 vraagstuk genomen zullen worden. Er zijn enkele uitdagingen bij de aanpak van deze problematiek.

3 REACTIES

 1. Huh, waar is die pindateler van volksgezondheid met de maatregelen. De situatie loopt behoorlijk uit de hand! Het ziet er niet goed uit! Dit is prioriteit nummer één! De bestelling van de nieuwe auto’s voor de ministers heeft geen haast!


  Maak melding

 2. Meneer Wayambo, je zou makkelijk van baan kunnen veranderen, je klinkt goed op geleid en jij snapt de volgorde van de behoeften van de samenleving!
  Wat goed van jou zeg!

  Je kan het, durf te solliciteren, maar verander je vacaturtekst!
  Je lijkt mij de juiste persoon die geweldig veel zin heeft om grotere verantwoordelijkheid te dragen en goed te delegeren! Doorgroeien is voor jouw niet nodig, want jij bent geboren met alle wijsheid!

  Mij werd in de lagere school verteld: als je leergierig bent en je best wil doen, is vaak nog veel waardevoller voor een land en volk.

  Ik lees dat veel, verdwaalde en ontspoorde mensen de vereisten hoger insteken dan nodig. Jammer, dat maakt, normale mensen bang.
  Pinda – en cassavetelers, zijn niet geboren met ervaring en ervaring is niet wat een mens overkomt.
  Maar dat is wat een mens doet met wat hem/haar overkomt!

  Wayambo, stiekem denk ik dat jou ervaring bestaat uit verloren illusies dan uit verworven wijsheid.
  Als ik het goed heb, dan is dat zonde voor de mensheid!


  Maak melding

 3. De minister heeft goeie vooruitzichten zelfs als hij eerder zijn ambt neerlegt. Jimmy Carter is er President mee geworden. Maar kijk naar de markten: In Afrika is bijna alle vegetatie voor voedselvoorziening aalgevreten door springkanenplagen dus WEINIG PINDASOEP! De WHO, helpt ondervoede bevolkingen met PINDAPASTA! Overal is BROOD MET PINDAKAAS Lekker! PINDAOLIE is meer waard en hoogwaardiger dan bv SOJA/PALMOLIE! Zo wordt de PINDAOLIE in PINDAKAAS vervangen door SOYA/PALMOLIE Het kaf van de pindaoogst wordt gebruikt om karton en isolatiemateriaal. En dan praat ik nog niet over de eet/snackgewoonten in bv Indonesië. En ja ook de Surinamer lust wel pap van PINDA en PINDAKAAS.
  Waldo wat heb jij nog als escape behalve zeiken/slap lullen?


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.