Bericht over 17 PRADO’s door regering gekocht is fake news

30
'Haters' verspreiden fake news over 17 PRADO’s die zouden zijn gekocht door regering

Het NDP roddelplatform Faya Pepre Nieuws, dat daags na de verkiezingen heel erg stil was gevallen, is weer helemaal terug met hun nep berichten. En dit keer hebben de NDP internet trollen fake news gecreëerd in de vorm van een ‘sappige’ leugen en een gestolen foto, waarmee er op social media flink gestookt wordt door diverse ‘haters‘ van de nieuwe regering.

Volgens het fake news bericht van Faya Pepre, zou de huidige regering van Suriname maar liefst 17 nieuwe Toyota Land Cruiser PRADO’s hebben gekocht voor de nieuwe ministers. Faya Pepre plaatste een foto van een PRADO en rekent uit dat het hiermee bijna 1,5 miljoen US dollar mee gemoeid zou zijn. Enig bewijs hiervoor levert de NDP roddel site echter niet.

De redactie van Waterkant.Net deed uiteraard navraag bij een woordvoerder van de regering en sprak minister Nurmohamed. Die verwijst het bericht over het kopen van auto’s dat door Faya Pepre Nieuws, maar ook door fake news sites als ‘Meanwhile in Su‘ en ‘De Waarheid’ (zie hieronder) op grote schaal wordt gedeeld, naar het rijk der fabelen.

“Er is geen enkele auto gekocht en dat kan gewoon aangetoond worden” aldus de minister tegen Waterkant.Net. Onze redactie kwam er verder achter dat ook de door Faya pepre gebruikte foto van een PRADO door Faya Pepre gestolen is van een Colombiaanse Facebook pagina zoals hieronder te zien is.

Ondertussen heeft VHP’er Idris Naipal gereageerd. Op Facebook zei hij hierover: “Volk van suriname wees alert!!! Het is heel moeilijk voor enkele NDP’ers te accepteren dat VHP voorzitter Chan Santokhi president is geworden van de Republiek Suriname. Ze kunnen het niet verkroppen, daarom zijn ze constant bezig met fake news. Dus wees alert met fake news!

De originele foto uit Columbia.

30 REACTIES

 1. Die paarse roversbende moet eerst komen verklaren,waar al die auto’s zijn en op welke wijze ze zijn overgeschreven. 40 auto’s bij het kabinet van de president? Had zelfs de tuinman een dienstauto? ? Nu moet sharmila haar gore smoelwerk houden met haar a nationale opstelling. Ze moet een faja pepre in haar tjoeter krijgen. Maar dit was idd te verwachten van die paarse djamoe edes. Maar sranang sa overcome deng paarse ratten.


  Maak melding

 2. Heel erg jammer om dit. Heel kinderachtig. Nog steeds niet bekomen van de schrik. Ook hier op wkn zitten nog zat trollen die frustraties komen uiten. Een lijdensweg zonder einde voor hun. Nou ja, zonder einde? Ga naar de bosjebrug en verlos jullie zelf uit deze ‘boze droom’. Wendy, paki, devil etc.


  Maak melding

 3. Freddyyy
  Zowel Bouva Misiekaba Adhin en Bouterse hebben publiekelijk verklaart dat zij zich positief en constructief zullen opstellen maar kritisch de regering zullen volgen.

  Dan vraag ik mij gevoegelijk af wat de waarheid hiervan is.
  Willen deze heren geloofwaardig overkomen dan zouden zij dit publiekelijk veroordelen.

  Maar ja kun je anders verwachten van iemand en anderen die een last minute benoeming krijgen (Bouva)


  Maak melding

 4. Één moment van onvoorzichtigheid, heeft voor vele Ndpers, verschrikkelijke gevolgen gehad.
  Deze lui, beoordelen hun landgenoten zoals zij het zijn!

  Deze mensen hebben dringend goede,
  psychiatrische hulp nodig en liefst betaald door de venieteger van dit land!
  Transparantie en de rechtsstaat zullen de toetsstenen zijn van dit presidentschap.

  Nu maken we deel uit van een politiek van hoop i.p.v. cynisme!


  Maak melding

 5. Maken jullie je niet druk om deze vieze vuile paarse rioolrat teefjes. Hoe meer je ze een podium geeft om te reageren, hoe meer rotzooi ze komen verkondigen. Ze pretenderen zich zogenaamd constructief en kritisch op te stellen, maar zitten intussen alleen maar nonsens en fake nieuws te posten. Deze mensen zijn een stelletje narcisten die precies weten wat er zich in Suriname afspeelt. Maar vanwege een psychisch gebrek en een onderontwikkeld normbesef begrijpen ze helaas nog steeds niet dat het allemaal verkeerd is waar ze mee bezig zijn.
  De regeringen Bouterse I en II hebben Suriname naar een totaal bankroet geleid en deze paarse rioolratten denken met leugens alles wat krom is, recht te lullen. Als ze niet met harde bewijzen zaken kunnen aantonen moeten ze hun vieze vuile muil maar eens een keer dicht houden, de situatie in het land is al ernstig genoeg.


  Maak melding

 6. karma is een bitch! Natuurlijk moeten de olifanten ervaren wat de paarse sekte/ ratten regering heeft moeten ervaren tijden zijn regerings periode. Niemands beurt is teveel. Nu wordt het regeren en fake nieuws bestrijders


  Maak melding

 7. Ja Sharmila Ramsaram. Nu kom je tot de ontdekking dat je een verkeerde keuze in je leven hebt gemaakt. Accepteer jouw blunder zoals het hoort conform het spreekwoord: wie haar billen verbrandt moet op de blaren zitten. Succes verder in jouw leven en stop met anderen de schuld geven van jouw fouten. Straks bestaat de NDP niet meer. Bij welke partij ga jij je heil zoeken?


  Maak melding

 8. Voor die pinda- en cassavetelers zou ik niet eens een driewieler kopen, maar gewoon een scooter inclusief helm. Want deze jochies gaan die negen maanden waarschijnlijk niet halen!


  Maak melding

 9. Boefdraad is nergens te bekennen. Weggevlucht. Santo Boma heeft nog zeker nog een kamer voor deze dief. Ook mpp meervoudige veroordeelde moordenaar hoeft niet langer weg te rennen. Chan gaat ze persoonlijk halen. Stunt, stunt, stunt en nogmaals stunt van deze volksstuntelaar. Whahahah… agoetigri kan alleen maar brullen.


  Maak melding

 10. Nu is het fake nieuws. Kijk maar.
  Niets fake. Je gaat horen de ministers moeten in behoorlijke auto’s rijden. Mik ding bay want ding nog wroko eten.
  Laten ze dat van nl overnemen. Stap op de fiets.


  Maak melding

 11. Wayambo

  24 juli 2020 At 11:13

  Voor die pinda- en cassavetelers zou ik niet eens een driewieler kopen, maar gewoon een scooter inclusief helm. Want deze jochies gaan die negen maanden waarschijnlijk niet halen!

  ============================

  Maar jij gaat voor die bruine cassave van je Nigeriaanse buurman op 8 hoog. Je bent en blijft een grote dorpsidioot 🤪


  Maak melding

 12. Wayambo 24 juli 2020 At 11:13
  Voor die pinda- en cassavetelers zou ik niet eens een driewieler kopen, maar gewoon een scooter inclusief helm.
  =======================================================

  Fijn voor jou dat je denigrerend kan doen naar anderen. Maar niets mis mee met die pinda- en cassavetelers….wat heb jij nu gepresteerd in je k@ulo zure leven?


  Maak melding

 13. Zoals ik eerder heb aangegeven kan Justitie of iemand vh kabinet een berichtje sturen naar Facebook om deze 3 Facebook accounts te verwijderen. meanwhile & waarheid zitten in Nederland, kan dus snel gepiept zijn, en faya pepre in su. Telesur kan ook veel doen.
  Argument: fakenews, racistisch, opruiend en politiek gevaarlijk.

  (B)lock them up!


  Maak melding

 14. Deze NDP-fakenieuwsverspreiders doen net als criminelen in de rechtzaal die bij de eerste gelegenheid aan de rechter zeggen: de politie heeft mij geslagen! Ze praten niet eerst over de ergere criminele daden die zij hebben gepleegd. Dit zal de Surinaamse gemeenschap vaker meemaken denk ik. Want de NDP-mentaliteit blijft een lastig ding voor ons. Het zou zo goed zijn als deze mensen zouden vertrekken en zich voegen bij hun soortgenoten in Guyana; de aanhangers van president Grangers.


  Maak melding

 15. Sabaku 24 juli 2020 At 13:33

  Wayambo 24 juli 2020 At 11:13
  Voor die pinda- en cassavetelers zou ik niet eens een driewieler kopen, maar gewoon een scooter inclusief helm.
  ===================================================
  Fijn voor jou dat je denigrerend kan doen naar anderen
  ================
  Ook richting jou Saba-KOE tiengiefowroe. Ga je bek spoelen!


  Maak melding

 16. Koos 24 juli 2020 At 12:23

  Wayambo

  24 juli 2020 At 11:13

  Voor die pinda- en cassavetelers zou ik niet eens een driewieler kopen, maar gewoon een scooter inclusief helm. Want deze jochies gaan die negen maanden waarschijnlijk niet halen!

  ============================

  Maar jij gaat voor die bruine cassave van je Nigeriaanse buurman
  ====
  Die Nigerianen gaan zeker voor massage op bezoek bij die vrouw van de zwerver KOOS Lulbihari Stoetia-sing!


  Maak melding

 17. 17 Prado’s niet gekocht, maar wel geleased bij de bevriende VHP verkiezingsfinancierder COMPA. Laat t gezegd zijn. Leasen kost 1000 US per maand per Prado.


  Maak melding

 18. Das een leugen.
  Compa least geen prado’s.

  Het wordt tijd dit Dream-team degelijke Europese vervoersmiddelen aanschaft.
  Staat sjieker, dan hoor je bij de grote jongens. 🥳


  Maak melding

 19. Wat een zielig zooitje die paarse ratten🐁, nog steeds niet willen accepteren dat ze DIK verloren hebben😂🤣. Ze zijn ook nog achterlijk, wat moet er nog gebeuren om ze dit te laten snappen🙄


  Maak melding

 20. Wayambo 24 juli 2020 At 15:47
  Sabaku 24 juli 2020 At 13:33

  Wayambo 24 juli 2020 At 11:13
  Voor die pinda- en cassavetelers zou ik niet eens een driewieler kopen, maar gewoon een scooter inclusief helm.
  ===================================================
  Fijn voor jou dat je denigrerend kan doen naar anderen
  ================
  Ook richting jou Saba-KOE tiengiefowroe. Ga je bek spoelen!
  ===================================================

  Ik snap wel dat je er niet moe van wordt die rotzooi van je hier uit te kramen.
  Maar je hebt nog steeds niet kunnen uitleggen wat je tot nu toe in je zielig leventje hebt gepresteerd. Het is wel makkelijk om je achter een computer te verschuilen en denigrerend over pinda- en cassave telers te lullen. Maar wat je constructief met je eigen k@ulo zielig leventje hebt kunnen presteren weet nog niemand. Wat dacht je wel, dat je beter bent dan die pinda- en cassave telers? Zolang je ons het tegendeel niet hebt kunnen bewijzen, ben je gewoon de zoveelste vieze vuile paarse rioolrat teef die geen respect voor anderen kan opbrengen en moet jij gewoon je gore vieze vuile bek dichthouden.


  Maak melding

 21. Sabaku 25 juli 2020 At 18:40

  Ik snap wel dat je er niet moe van wordt die rotzooi van je hier uit te kramen.
  =====
  Je hebt op de zaterdag verder geen reet meer te doen dan de hele dag rond te hangen met je tiengiefowroe lulverhalen. Ga je vieze tiengie bek van je spoelen!


  Maak melding

 22. Wayambo 25 juli 2020 At 19:10
  Sabaku 25 juli 2020 At 18:40
  =========================================

  Dat is niet veel meer dan anders dat je te vertellen hebt lulhannes.
  Vertel ons hoe je zielig leventje aan je voorbij gaat vieze vuile rioolrat teefje.
  Vermaak ons een beetje met je inhoudsloze vertellingen.


  Maak melding

 23. Sabaku 25 juli 2020 At 19:48
  ========
  Ga met die tiengiefowroe familie van je iets leuks doen op deze zaterdag, dan als een demente zwerver hier de hele dag rond te hangen met steeds dezelfde lulverhalen!


  Maak melding

 24. Wayambo 25 juli 2020 At 20:03
  Sabaku 25 juli 2020 At 19:48
  ========
  Ga met die tiengiefowroe familie van je iets leuks doen op deze zaterdag, dan als een demente zwerver hier de hele dag rond te hangen met steeds dezelfde lulverhalen!
  =====================================================

  Typisch een NDP strontvlieg. Ik rondhangen hier, want jij doet leukere dingen dan mij.

  Whahahahahahahaha….alsof die strontvlieg niet elke keer binnen 10 minuten op mijn postings reageert.

  Draai een salto en probeer jezelf te likken vieze vuile rioolrat teef.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.