‘Meer dan 40 auto’s van kabinet president voor weinig geld overgedragen’

47
'Geen enkele computer of printer op Kabinet van de President aangetroffen'
Kabinet van de president van Suriname.

Dat er computerspullen verdwenen zijn op het kabinet van de president, werd begin deze week bekend. Maar er schijnt meer aan de hand te zijn op het kabinet. Zo meldt de Surinaamse krant de Ware Tijd (dWT) dat zeker meer dan veertig auto’s van het kabinet van de president, voor een gering bedrag zijn overgedragen aan belangstellenden.

Eug癡ne van der San, directeur op het kabinet van de president, zegt aan dWT dat er inderdaad een rush is ontstaan met betrekking tot het kopen van auto’s maar dat er hiervoor regels gelden. Een van de regels is dat er duidelijk moet worden vastgelegd wat er precies met de voertuigen is gebeurd.

En dat is nou precies niet het geval geweest. “Binnen de administratie hebben wij geen enkele informatie, terwijl in een beschikking de verkoop van het voertuig met bouwjaar en bedrag moet worden aangegeven” zegt hij tegen de krant.

Van der San heeft de Interne Controle ingeschakeld een onderzoek in te stellen. Indien nodig zal ook de Clad worden gevraagd onderzoek te doen aldus dWT.

Bovenstaande situatie lijkt sterk op de actie van ex-minister Parmessar. Hij kocht een VW Amarok voor het belachelijk lage bedrag van 20.000 SRD.

47 REACTIES

 1. Verkoper en de koper allebeide opsluiten!!
  Heling.

  En waar is dat geld gegaan in de staatskas of onder de linker en de rechter armen verdeeld???

  O.M zal overuren moeten draaien.

  En die alubaba zie dat hij een geordende kabinet heeft achter gelaten.

  Het gaat nog meer komen blijf maar volgen en genieten van deze spectaculaire aangelegenheden.

  Ik zou me niet verbazen dat de 16 zetels van die paarse ratten ongedaan zal worden gemaakt.

  Karma!!!!


  Maak melding

 2. Het domste jongetje van de paarse klas, Eusjenneke San, weet niks, hoort niks, ziet niks.

  Jaar na jaar als een struisvogel zijn domme kop in het zand gestoken.

  En nu als POLITIEK KUIKENTJE, UITGEKOTST door het volk, probeert dit fossiel alsnog zijn straatje schoon te vegen.


  Maak melding

 3. Ik heb van der San vaak genoeg voor blaasbalg uitgemaakt een man met een kort lontje.
  Ik bied hem mijn oprechte excuses aan dat ik deze van der San verkeerd heb beoordeeld (don’t judge a book by it’s cover).
  Van der San ik denk dat jij zowat de enige in de gehele regering en DNA die met respect kan zeggen “ik heb niet gestolen en ik ben altijd eerlijk geweest” want mensen zoals Bouva en Parmesar en Noersalim etc kunnen dat niet zeggen.
  Van der San gelijk heb je dat je de Interne Controle en eventueel de CLAD inschakelt om deze misstanden aan de kaak te stellen.
  Ik wens je heel veel succes om deze schurken op het laatste moment een poot uit te draaien.
  Nu waar ik een man die de daad bij zijn woord voegt iets wat zijn grote baas niet en nooit geeft gedaan.


  Maak melding

 4. Dit is Diefstal van de hoogste Niveau, Staats Eigendommen stelen, schandalig, zeer triest te noemen, zo zie je maar weer, wie en wat voor mensen er allemaal in het afgetreden Regering zaten, gewoon terug eisen en opsluiten die land verraders, Opo Kondre man un opo…


  Maak melding

 5. Parmesar moet zeker vervolg worden voor heling.er zijn regeling dat auto moet op zijn waarde getaxeerd worden..ieder geval moet hij als nog echte waarde betalen..alle auto laten opnieuw taxeren.. Zonder pardon optreden


  Maak melding

 6. Vraag me af hoeveel auto’s dat kabinet van de president heeft gehad en waarvoor er zoveel nodig waren. Het zou me niks verbazen dat die zijn gekocht met dure leningen die ooit afgelost moeten worden. Schaamteloos dat men voor de uitverkoop niet beseft dat het hier gaat om om goederen van de staat Suriname. Ik zou zeggen, terugvorderden die handel en allen vervolgen die hieraan hebben meegewerkt, inclusief die debiele ingie, want het gaat tenslotte om zijn post.


  Maak melding

 7. Oud nieuws de frond heeft dit ook gedaan en de ndl heeft er geen punt van gemaakt is een wet van frond en nu hebben ze zelf er mee te maken


  Maak melding

 8. WARNING: als je een Paarse Abanie de hand schut … tel je vinger na … ze … STELEN .. alles wat lof en vast zit.

  In Ocer/Berm hebben ze allemaal de cursus … KLEPTOMANIE … met succes gevolgd.

  Een aantal z.a. Abra{BOEF}hams, Graanoogst, Bouva, Mi-sji-keba, Parmessar, Opa Jozefzoon, Eric Sinester, Kenneth Sloote, L. Neede, mislukt product Ab{d}boel, Alibux,
  gorilla Limburg, oma moesje Linger, Gafoerkan, Ramsahai … teveel om op te noemen … zijn CUMLAUDE geslaagd.


  Maak melding

 9. Bigi Sma 23 juli 2020 At 07:31
  Ik heb van der San vaak genoeg voor blaasbalg uitgemaakt een man met een kort lontje.
  Ik bied hem mijn oprechte excuses aan dat ik deze van der San verkeerd heb beoordeeld (dont judge a book by its cover).
  =============
  Volgens mij is een directeur van een bepaalde departement eerste verantwoordelijke toch! Vooral in een land als Suriname zie je en hoor je van alles. Ik vraag mijn dan ook af of Van der San met oogkleppen en oor watjes op zijn kabinet zat? Dat geldt trouwens voor alle departementen waar spullen zijn meegenomen. Alle directeuren aansprakelijk stellen!!!

  Ik vraag mij verder ook af, waarvoor hebben die mensen op zo’n departement 40 auto’s nodig! Wat een luxe is dat voor een ontwikkelingsland als Suriname. Ik denk dat het kabinet van de minister-president in Nederland niet eens 40 fietsen ter beschikking heeft!


  Maak melding

 10. Suriname kan beter investeren in het versterken van de rechtelijke macht. De PG gaat het druk krijgen. Op dit moment is er sprake van institutionele criminaliteit. Dat moet keihard aangepakt worden.


  Maak melding

 11. Verkopers en helers vervolgen. Auto’s in beslag nemen en via internationale veiling verkopen. Opbrengst naar de armen in het land die het hard nodig hebben.

  Tel uit je winst!


  Maak melding

 12. Als de NDP-regering werkelijk het beste voor had met het land en volk dan hadden ze dit soort regelingen, regelingen waar misbruik van gemaakt kan worden, aangepakt in plaats van gelegenheidswetten in de holst van de nacht met spoed in voeren.

  Als de NDP-regering werkelijk goed van aard was had ze nu in tijde van crisis het materieel nagelaten in teken van medeleven en medewerking om de crisis aan te pakken.

  Dat materieel is met grote leningen gekocht. Deze leningen moeten nog afbetaald worden. Komt bij dat er nu weer nieuwe gekocht zal moeten worden. Het volk wordt nu meer dan dubbel belast voor hetzelfde.

  Dit is de werkelijke aard van de NDP !
  Dan kan je nagaan wat ze de afgelopen 10 jaar hebben gedaan. Ze hebben er een grote puinhoop van gemaakt en laten een ruine achter.
  Deze partij heeft geen bestaansrecht meer ! Geen enkel fatsoenlijke Surinamer, een Surinamer met een rein geweten, is lid van deze criminele politieke partij de NDP.

  De nieuwe regering is nu opgezadeld met puinruimen van 10 jaar NDP. Ik wens ze heel veel succes en sterkte toe.

  Wij willen gerechtigheid !

  Justitia Pietas Fides. Krakti !


  Maak melding

 13. Dan klopt het toch wat ik gisteren hier las,
  de surinaamse overheid is een bedrijf, ze opereren op de particuliere markt of zoiets (schreef Mul dacht ik)
  ze kopen en verkopen auto’s in plaats van te zorgen voor het volk.# Het is trouwens ook oneerlijke concurrentie


  Maak melding

 14. Het is nu hoogtijd dat santoki keihard terugslaat nr deze paarse gewetenloze boevenbende. Bewijs de kiezers die jw daar gezet hebben dat je daadkrachtig bent en niet meer miauw miauw doen mr brul eens als n boze agresieve volwassen leeuw. Kom oop santoki laat je kennen voordat het volk je afkraakt als n piepende muis.


  Maak melding

 15. gewoon alle kentekenplaten van de auto’s intrekken en bezitters oproepen om hun vervoersmiddel in te leveren zoniet worden ze van de weg of erven geplukt


  Maak melding

 16. 40 voertuigen Kabinet president.
  Geen wonder dat het land failliet is…

  Laat de nieuwe regering investeren in mountainbikes en goede fietspaden dan gaan die bolle buiken van ze allemaal zakken…


  Maak melding

 17. Eigenlijk snap ik de verontwaardiging van velen niet. Volgens mij is het alom bekend dat verreweg de meeste mensen in Suriname alleen aan eigen gewin denken. Al moet dat ten koste gaan van anderen en/of het land. En men vindt het blijkbaar normaal, omdat ‘iedereen het toch ook doet?’. Dit zijn vaak ook nog de mensen die het hardst roepen hoeveel ze van ‘Su’ houden. Ja, misschien omdat ze in ‘Su’ zo gemakkelijk hun eigen zakken kunnen vullen!
  De nieuwe regering heeft grootse plannen om het land uit de financi禱le problemen te halen. Met de nodige inspanningen zal dat ook wel lukken, verwacht ik. Maar de grootste uitdaging is toch wel om het moreel-ethisch besef van de mensen te veranderen. Men zou het welzijn van de samenleving op de 1ste plaats moeten (leren) zetten, want als het goed gaat met het land, dan pluk jij daar zelf ook de vruchten van.
  De ego簿stische manier van denken zit echter zo diep vast in de psyche van deze mensen, dat het onbegonnen werk lijkt om daar verandering in te willen brengen.

  Dit zal Suriname in de toekomst parten gaan spelen. Velen zijn terecht blij dat de relatie met Nederland weer wordt hersteld, en dat Nederland zal helpen om de financi禱le puinhoop op te lossen. Maar men moet zich niet bij voorbaat rijk rekenen. Kijk maar naar de harde opstelling van Rutte in EU-verband en in koninkrijk-verband. Nederland is alleen bereid steun te verlenen, als de landen zelf ervoor zorgen dat ze zuinig omgaan met de knip. En dan heeft Nederland nog wel statutaire banden met die landen. De band van Nederland is slechts op een gemeenschappelijk verleden gebaseerd. Dus als Suriname financi禱le steun wil van Nederland, zullen ze daar moeten ophouden met de neiging om eerst aan de eigen zakken te denken, en flinke bezuinigingen moeten doorvoeren. Dan kan het niet meer dat spullen van de overheid voor eigen gebruik worden weggenomen.
  Anders is het heel snel gedaan met de vreugde over een mogelijke geldstroom vanuit ‘de Noordzee’….


  Maak melding

 18. Effe wachten tot dat Santohki gaat zoeken.
  Dan wordt er snel bezuinigd door alle personeel dat op staande voet ontslagen kan worden.
  Zal best snel kunnen gaan zeker nu van der San niet de kop van jut wil worden.
  Hij heeft jaren lang niet willen zien wat er gebeurde en wordt nu wreed waker geschud.
  Zijn opvolger zal de lege plekken aan wijzen met verdwenen toen u verantwoordelijk was.
  aub tekenen voor wat er allemaal ontbreekt. U wordt op staande voet ontslagen, Uw vakantoe dagen worden terug gevorderd en u mag u verantwoorden bij justitie.


  Maak melding

 19. Een grote corrupte bende bij elkaar, geen hulp meer voor Chan, laat hij eerst het geld bij deze mensen terughalen兩儭, en bij al die graaiers in de regering. Begin bij Bouta( de opdrachtgever van alles), Hoefdraaf (die hangt al bijna) en Abrahams vooral deze laatste is van worsten verkoper,gepromoveerd naar een rijk man, met de status regeringsgraaier eerste klas互. Chan moet een kaal pluk beleid voeren. En iedereen die ten onrechte goederen, en gelden buit hebben gemaakt,mogen van mij gelijk een enkeltje BOMA, en hun door corruptie vergaarde status van ambtenaar kwijtraken.


  Maak melding

 20. Ik kan er met mijn kabesa er niet bij dat de NDP fans hier na alles wat we lezen over corruptie bij de ndp nog steeds fan zijn.

  Wat in een stroomversnelling is gegaan de laatste paar dagen. Ik zou er niet van opkijken dat de ndp fans hier ineens last hebben van cronische diaree.

  Ik rust
  Djamoe


  Maak melding

 21. Op basis van beschikbare informatie, pure oplichting en fraude.
  In de beschikking bij verkoop wordt er verwezen naar een resolutie van 29 juni 2010 no.12.544/10 die nergens is gepubliceerd en waarschijnlijk ook niet bestaat.
  Vervolgens wordt door Parmessar gesuggereerd dat de regeling al vanaf 2005 zou moeten bestaan voor ex ministers.
  Daarna wordt door 矇矇n of ander paarse blaaskaak, die belerend denkt te zijn, resolutie no.12.554/10 naar boven gehaald die hier totaal niets mee te maken heeft.

  De regeling is een afspraak tussen de President en de raad van ministers en blijkt als zodanig nergens te zijn vastgelegd.
  Wel moet er een onderzoek komen naar:
  1. de aanschaf van deze voertuigen, aantallen, bedragen, bouwjaar en inschrijving/gunning conform wettelijke regeling.
  2. de taxatiewaarde van deze doorverkochte autos, indien niet in overeenstemming conform marktwerking meteen terugdraaien.
  3. eventuele fraude naar omzettingen van kentekens zoals eerder is vastgesteld.
  4. de PG laten vervolgen van ambtenaren. Het zijn volwassen die ook een zekere verantwoordelijkheid dragen en zich niet kunnen beroepen op ik wist het niet
  5. de regeling met onmiddellijke ingang stopzetten. Immers ministers worden al rijkelijk beloond in verhouding met hun inzet.


  Maak melding

 22. blijft vreemd alle regelingen in suriname
  een ambtenaar/minister krijgt een riant salaris… en bijbehorend pensioenplan.
  en toch moeten daar bovenop nog allemaal extra’s gegeven worden?
  voor wat? waar zijn die extra’s mee verdiend dan?

  ambtenaren in suriname…. de grootste overgewaardeerde groep nietsnutten die het land heeft voortgebracht.
  weten vaak niet eens hun werk naar behoren te doen, zijn lui, vaak te laat, en verantwoordelijkheid kennen ze niet.
  het enige wat ze kunnen is hun handje constant op houden om maar te kunnen ontvangen.

  de grootste kostenpost van het land zijn deze nutteloze ambtenaren.
  minimaal 50% van de ambtenaren kan gelijk al ontslagen, non-actief, of zelfs al aangeklaagt worden voor criminele activiteiten.
  alleen met het herzien van de ambtenarij kan je al heel veel miljoenen besparen cq terug halen.


  Maak melding

 23. Wendy…..

  200 miljoen kasreserves gejat….
  140 miljoen pensioengelden geroofd…
  Goudvoorraad verkwanseld….

  Staatsschuld minimaal 25 miljard, waarschijnlijk zelfs het dubbele.

  JUNK STATUS beoordeling door alle internationaal gerenommeerde krediet-beoordelaars.

  Ex-NDP president en nu POLITIEK KUIKENTJE BOUTERSE, 20 JAAR BAJES uitzitten voor massamoord uitzitten voor massamoord.

  En jij lult over een schilderbeurt van een uitgewoond ministerie.

  Laat die paarse snollenkop van je doorlichten.

  Geesteszieke dorpsidioot en en randdebiel.
  Maak melding

 24. Klokkenluiders van Suriname het is heel moedig en geweldig van jullie om al die criminele praktijken aan te geven !
  Jullie helpen om het verleden rechtvaardig af te sluiten en met trots te werken aan een nieuw Suriname.
  Bedankt !

  Zijn er nog meer mensen die hun geweten willen zuiveren of willen luchten ?
  Nu kan het, there is a new Sherrif in town. Doewet en help mee aan gerechtigheid.

  Justitia Pietas Fides. Krakti !


  Maak melding

 25. Paramaribo, de 29 stejuni 2010,
  R. R. VENETIAAN

  RESOLUTIE van 29 juni 2010 no. 12.554/10, houdende
  voorzieningen voor de President van de Republiek Suriname en
  de Vice-President van de Republiek Suriname, de gewezen
  President van de Republiek Suriname en de Vice-President van
  de Republiek Suriname, de ministers en de onderministers en de
  gewezen ministers en de onderministers.

  BESLUIT:
  I. De President en de Vice-President en de leden van hun
  gezin maken tijdens en na afloop van de ambtstermijn van
  President en Vice-President, aanspraak op de volgende
  voorzieningen ten laste van de Staat:

  a. beveiliging:
  zowel object- als subjectbeveiliging, hetzij
  middels manbeveiliging dan wel middels elektronische
  beveiliging of beide;

  b. vervoersfaciliteiten:
  een auto en brandstof;
  een persoonlijke chauffeur in dienst van de Staat;

  c. telecommunicatievoorzieningen:
  telefoon: vaste verbinding en mobiel, inclusief een
  geheim nummer;
  faxapparaat;
  internet, inclusief ADSL.

  d. personele voorzieningen
  lof 2 exterieurverzorgers, in dienst van de Staat;
  1 of 2 interieurverzorgers in dienst van de Staat.

  e. protocollaire voorzieningen:
  bij stand van het Ministerie van Buitenlandse Zaken in
  verband met te ondernemen reizen naar het
  buitenland;
  gebruik van Vipfaciliteiten op de Johan Adolf Pengel
  Luchthaven van Suriname;
  plaatsing op de Protocollijst van het Presidentieel
  Paleis;

  f. diplomatiek paspoort.
  ===========
  II De ministers en onderministers en de leden van hun gezin,
  maken aanspraak op de volgende voorzieningen ten laste van
  de Staat:

  a. beveiliging: zowel object- als subjectbeveiliging, hetzij
  middels manbeveiliging dan wel middels elektronische
  beveiliging of beide;

  b. vervoersfaciliteiten:
  een auto en brandstof;
  een persoonlijke chauffeur in dienst van de Staat;

  c. telecommumcatievoorzieningen:
  telefoon: vaste verbinding en mobiel, inclusief een
  geheim nummer;
  faxapparaat;
  internet, inclusief ADSL.

  d. personele voorzieningen
  lof 2 exterieurverzorgers, in dienst van de Staat;

  e. protocollaire voorzieningen:
  bij stand van het Ministerie van Buitenlandse Zaken in
  verband met te ondernemen reizen naar het buitenland;
  gebruik van Vipfaciliteiten op de Johan Adolf Pengel
  Luchthaven van Suriname;
  plaatsing op de Protocollijst van het Presidentieel Paleis;

  f. diplomatiek paspoort.
  =======
  III. De ministers en onderministers die op eervolle wijze uit een
  ambt als lid van de Regering zijn ontslagen, voor zover het
  ambt werd vervuld als resultaat van de gehouden Algemene,
  Vrije en Geheime Verkiezingen en zij dit ambt gedurende
  tenminste een jaar hebben vervuld en de leden van hun gezin,
  behouden voor de duur van zes maanden, ingaande de maand
  volgende op die waarin hun ambtstermijn is beeindigd, de
  aanspraak op de voorzieningen als genoemd in paragraaf II.
  ========
  IV. Voorts te bepalen, dat:
  a. deze resolutie in het Staatsblad van de Republiek
  Suriname wordt bekend gemaakt.
  b. deze resolutie in werking treedt met ingang van de dag
  volgende op die van haar bekendmaking.
  c. de Minister van Binnenlandse Zaken is belast met de
  uitvoering van deze resolutie.
  ===========
  V. Afschrift van deze resolutie te zenden aan de Voorzitter van
  de Rekenkamer van Suriname, de Directeur van het Kabinet
  van de President van de Republiek Suriname, de Directeur
  van het Kabinet van de Vice-President van de Republiek
  Suriname, de Directeur van Financien, de Directeur van
  Binnenlandse Zaken, en de overige directeuren van
  departementen van algemeen bestuur.
  Paramaribo, de 29stejuni 2010,
  R. R. VENETIAAN
  Uitgegeven te Paramaribo, de 5e juli 2010
  De Minister van Binnenlandse Zaken,
  M.S.H. HASSANKHAN


  Maak melding

 26. Oplichterij door Venetiaan!(Bron DWT)
  De regeling waar hij het over heeft schijnt door de ministerraad onder president Ronald Venetiaan te zijn goedgekeurd. Wat hem ooit bezield heeft om toe te staan dat ministers en hun vrienden voertuigen voor slechts 10 procent van de taxatiewaarde mogen overnemen, is een raadsel. Dat riekt toch naar oplichting van het volk door ministers die een extreem goed salaris hebben mogen verdienen? En in het geval van de laatste lichting vertrekkende bewindslieden die een heel beroerde job hebben gedaan


  Maak melding

 27. @Wayambo’

  “Wat hem ooit bezield heeft om toe te staan dat ministers en hun vrienden voertuigen voor slechts 10 procent van de taxatiewaarde mogen overnemen, is een raadsel.”

  Wat u beweert staat nergens. Het geeft aan hoe ziek uw hoofd is,

  Venetiaan is een eerbaar mens. Hij gaat niet uit van misbruik. Dat zit niet in zijn systeem.
  Dat presidenten hun ambt beschikbaar zijn en afbouwen is normaal,
  Dat het wat te ruim ge簿nterpreteerd kan worden ben ik met u eens.

  U verkracht de redelijkheid om uw afgoden van diefstal en helling schoon te praten.


  Maak melding

 28. John,

  Laat niemand jullie van de wijs brengen…
  In geen enkele resolutie is er sprake van een 10% regeling.

  Op basis van beschikbare informatie, pure oplichting en fraude.
  In de beschikking bij verkoop wordt er verwezen naar een resolutie van 29 juni 2010 no.12.544/10 die nergens is gepubliceerd en waarschijnlijk ook niet bestaat.
  Vervolgens wordt door Parmessar gesuggereerd dat de regeling al vanaf 2005 zou moeten bestaan voor ex ministers.
  Daarna wordt door 矇矇n of ander paarse blaaskaak, die belerend denkt te zijn, resolutie no.12.554/10 naar boven gehaald die hier totaal niets mee te maken heeft.

  De regeling is een afspraak tussen de President en de raad van ministers en blijkt als zodanig nergens te zijn vastgelegd.
  Wel moet er een onderzoek komen naar:
  1. de aanschaf van deze voertuigen, aantallen, bedragen, bouwjaar en inschrijving/gunning conform wettelijke regeling.
  2. de taxatiewaarde van deze doorverkochte autos, indien niet in overeenstemming conform marktwerking meteen terugdraaien.
  3. eventuele fraude naar omzettingen van kentekens zoals eerder is vastgesteld.
  4. de PG laten vervolgen van ambtenaren. Het zijn volwassen die ook een zekere verantwoordelijkheid dragen en zich niet kunnen beroepen op ik wist het niet
  5. de regeling met onmiddellijke ingang stopzetten. Immers ministers worden al rijkelijk beloond in verhouding met hun inzet.


  Maak melding

 29. Het is duidelijk dat Bouta-lovers en het NDP-volk niet kiezen voor verandering 癡n verbetering maar juist voor herhaling van het slechte. Want constant proberen zij hun fouten te verdedigen door naar anderen te wijzen waarbij ze selectief een klein gegeven verdraaien met veel meer bullshit.

  Het is hun mentaliteit.

  Maar waar is Hoefdraad ?
  Toch gevlogen met een valse paspoort ?

  Doet me ineens denken aan de film “Shawshank redemption”. Waarin de boekhouder op valse namen accounts had aangemaakt en het geld had laten storten waarvan hij later na zijn vlucht van ging genieten in Mexico, Tijuana.

  Z.E. Chan Santokhi ik denk dat u de internationale (financiele) fraude organisatie moet inschakelen.

  Hoefdraad is bewust te werk gegaan. O ja, hij heeft ook goede zaken gedaan met zijn familie in Amerika.

  Wij willen gerechtigheid !

  Justitia Pietas Fides. Krakti !


  Maak melding

 30. 2010 STAATSBLAD No. 83
  VANDE
  REPUBLIEK SURINAME
  RESOLUTIE van 29 juni 2010 no. 12.554/10, houdende
  voorzieningen voor de President van de Republiek Suriname en
  de Vice-President van de Republiek Suriname, de gewezen
  President van de Republiek Suriname en de Vice-President van
  de Republiek Suriname, de ministers en de onderministers en de
  gewezen ministers en de onderministers.
  =============
  Ik neem tiengiefowroes niet kwalijk dat ze niet kunnen lezen en zoeken. Maar iedere koe zou dat artikel kunnen opzoeken!


  Maak melding

 31. JoJo 23 juli 2020 At 23:14
  @Wayambo
  Wat u beweert staat nergens.
  ===============
  Probeer een keertje goed door te lezen. Betreft (tekst 4e alinea) van onderstaande artikel in de ware tijd!
  COMMENTAAR: Vreemde regeling – DWTonline.com

  Misschien was Vene die tijd ook al aan het dementeren!


  Maak melding

 32. JoJo 23 juli 2020 At 23:14
  @Wayambo
  Wat u beweert staat nergens.
  ===============
  Probeer een keertje goed door te lezen. Betreft tekst 4e alinea van onderstaande artikel in de ware tijd!
  “COMMENTAAR: Vreemde regeling DWTonline.com”

  Misschien was Vene die tijd ook al aan het dementeren!


  Maak melding

 33. Resoltie no.12.544/10 bestaat niet. En nergens in resolutie no.12.554/10 staat dat ex ministers autos tegen 10% van de waarde mogen overnemen.
  Dat de intentie is om de NPS onderuit te halen snap ik wel. Jij en je ouders hebben daar nooit de kans voor enige ontwikkeling gekregen. Halve waarheden en hele leugens zijn de kenmerken van een vieze vuile paarse rioolrat teefje die ook nog eens een psychisch gebrek en een onderontwikkeld normbesef heeft.

  Bron van het artikel in COMMENTAAR: Vreemde regeling DWTonline.com???

  Ik denk dat jij eens in de spiegel moet kijken en wellicht een basisschool in de buurt moet opzoeken voor het traject Avi-lezen.


  Maak melding

 34. En jij en je ouders moeten weer naar de tiengiefowroe basisschool gaan voor heropvoeding! Anders hou je die stinkende en vieze muil van je gewoon dicht!
  Net zo dement als Vene!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.