Politie geeft foto verdachte moordzaak 22-jarige vrouw vrij

10
Politie geeft foto verdachte moordzaak 22-jarige vrouw vrij

Het Korps Politie Suriname heeft zojuist deze foto vrijgegeven van één van de verdachten die is aangehouden, in verband met de moord op de 22-jarige Chenel van der Blok. Ook de namen van de twee verdachten, te weten Dwight P. en Orpheo F., zijn gepubliceerd.

De Surinaamse politie meldt verder dat het ontzielde lichaam van de 22-jarige in de middaguren van maandag 20 juli in haar woning is aangetroffen in het politie ressort Munder. Het slachtoffer woonde alleen. Haar ontzielde lichaam is door een familielid ontdekt, die op hetzelfde erf woonachtig is.

Haar ontzielde lichaam is in opdracht van het Openbaar Ministerie door de politie in beslag genomen. De afdeling Kapitale Delicten is belast met dit onderzoek.

Eerder werd bekend dat de korpsleiding niet te spreken is over het verspreiden van een filmpje dat is gemaakt op de plek, waar de jonge vrouw maandag dood werd aangetroffen te Munder.

10 REACTIES

 1. Ik vind het jammer dat de doodstraf is afgeschaft en niet meer voorkomt in de grondwet van Suriname.

  Voor mij mag het weer in de grondwet van Suriname moeten worden opgenomen. Als deze mannen de moordenaars zijn van dit meisje, mag dat zeker voor hun per direct worden toegepast/uitgevoerd.

  Ik ken er velen die Suriname hebben vernietigd en ook voor zou moeten gelden.

  Met de doodstraf in de grondwet zouden criminelen weten die zware criminele daden plegen, weten wat hen te wachten staat.

  Advies DNA: laat de doodstraf weer in het wetboek van Suriname worden opgenomen.


  Maak melding

 2. Wendy, nu weet je met welke figuren je niet moet omgaan. Deze jagers mikken op alles wat vrouw is. En al ben je boven de 50 jaar Wendy, het maakt deze gasten niets uit…een keer komt hij nog in botsing met @ laat me, bongolo krabita.


  Maak melding

 3. Dagoe echt niet wijs &co@@ of misschien komt hij een boswachtertje met zijn s3 kogelwerend vestje tegen genaamd politiek neutraal die failliet is gegaan in Suriname je bent zo slim dat je alleen maar boswachtertje kan spelen


  Maak melding

 4. Zo meteen is de filmer ook de moordenaar piromanen gaan ook vaak staan kijken bij brandjes die ze zelf hebben veroorzaakt .
  De mensen die het filmpje hebben gedeeld zijn ook strafbaar dus die mogen hun borst ook gaan natmaken mi. Sterkte aan de nabestaanden en RIP Jonge Dame.


  Maak melding

 5. DEVIL…is je vrouw vandoor met een Djoeka? De haat tegen Djoeka is bij jou heel groot. Ik denk dat in je dromen alleen maar Djoeka’s voorkomen. Te veel.haat is ook niet goed voor de hart spieren Devil.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.