donderdag, maart 28, 2024
HomeOnderwerpenGezondheidCOVID-19 pandemie aan het groeien in Suriname

COVID-19 pandemie aan het groeien in Suriname

-

Does Travel

De COVID-19 pandemie is aan het groeien in Suriname. In de periode van 25 mei tot 21 juli daalde het aantal besmette gevallen landelijk gestaagd. Na 22 juni zien we dat er een stijging plaatsvindt. Dit heeft epidemioloog Ingrid Krishnadath, aangegeven in haar presentatie, tijdens COVID-19 persconferentie op 21 juli.

Op basis van de het overzicht van de huidige cijfers kan gesteld worden dat aantal besmette gevallen om de vijf dagen meer wordt. ā€œHetgeen wilt zeggen dat de epidemie aan het groeien is in Suriname. We moeten eigenlijk kijken wat wij daaraan moeten doen.ā€ In haar presentatie gaf de epidemioloog ook aan dat geconstateerd is dat er een verschuiving van de besmetting van Paramaribo-Noord naar het zuiden van Paramaribo te waarnemen is.

Infectioloog Stephen Vreden heeft de Surinaamse samenleving opgeroepen om gezamenlijk verantwoordelijk om te gaan. ā€œIndien we COVID-19 daadwerkelijk willen aanvechten, dan dient iedereen die symptomen krijgt spoedig contact op te nemen met 178 of in contact treden met de huisartsā€, aldus dokter Vreden.

opening
Fernandes Express
KASSAV LIVE in Rotterdam

10 REACTIES
  1. Toch zag ik weer een filmpje van vergadering van gasten zonder mondkap. Mathoera vooral.
    Als deze debielen het vb niet geven hoe willen ze de gewone man het laten doen. Vraag Bellie naar de oplossing.
    Trump zelf hft hersenen gehad. Nu mondkapje en afstand zegt hij.
    Maar Belly is gek dus geen hulp


    Maak melding
  2. Het is wereldkundig gemaakt wat corona kan aanrichten.
    We zien regelmatig, waar het goed gaat en waar niet, met de opgelegde maatregelen.

    Wat een ander verkeerd doet,
    vind ik onverstandig, mijn gezondheid is belangrijk voor mij!
    Ik ga zeker niet het verkeerde doen.
    En zeker niet op goede voorbeelden zitten wachten!


    Maak melding
  3. Ik zag gisteren hier een filmpje van een nar met zonderbril, die een oude vrouw van HONDERD jaar bezocht. De lulhannes deed zijn zonnebril (respectloos naar deze oude dame )en mondkapje af, toen de beste dame hierom vroeg.
    Een beetje verstandig mens legt haar uit dat het mondkapje bedoelt is om juist anderen en zeker een HONDERD jarige te beschermen. Nee, de lulhannes wil WEER popie jopie doen, maar ja daarom is hij een nar


    Maak melding
  4. De mensen in Suriname kijken uit naar de maatregelen welke de nieuwe regering gaat komen. De jonge ministers weten zich geen raad mee! Dus moeten ze alles eerst met de president overleggen! Dit zal voorlopig de komende maanden de werkwijze zijn! Wat moet je nog meer van de pinda en cassave telers verwachten!
    Er zitten maar twee ervaren personen in het kabinet!


    Maak melding
  5. De mensen in Suriname kijken uit naar de maatregelen waarmee de nieuwe regering gaat komen. De jonge ministers weten zich geen raad mee! Dus moeten ze alles eerst met de president overleggen! Dit zal voorlopig de komende maanden de werkwijze zijn! Wat moet je nog meer van de pinda en cassave telers verwachten!
    Er zitten maar twee ervaren personen in het kabinet!


    Maak melding
  6. De jonge ministers weten zich geen raad mee! Dus moeten ze alles eerst met de president overleggen!
    Wat een verschil, heerlijk
    Nu overleggen ze. Tien jaar lang was het alleen maar bevelen opvolgen van een rooie fossiel
    De dictator is opgesodemieterd


    Maak melding
  7. Zeg Wayambocos: in het vorige kabinet van jou volkspresident zaten zeker zeer ervaren mensen noh? Het is duidelijk te zien wat ze gebakken hebben van de covid-19 pandemie.
    Op youtube is nog steeds te zien dat ze mensen in rijen lieten staan zonder mondkapjes voor voedselpakketten en noodvoorzieningen. Dus als je niks te zeggen hebt, kraaij hier alsjeblieft geen onzin uit, want niemand zit daarop te wachten.


    Maak melding
  8. @@Wayambo
    Jij moet helemaal niet praten!!
    Weet jij dan nog steeds niet waarom je baasje opgedonderd werd?!
    Wij zijn trots op deze nieuwe regering dat ze met elkaar overleggen en met elkaar communiceren.En relax deze nieuwe regering is slechts enkele dagen oud en de puinhopen van je baasje 40 jaar!


    Maak melding
  9. Is goed hoor! Laten deze groepje telers nu relaxen en over 6 tot 9 maanden gaan ze thuis moeten oogsten! Ze hoeven dan ook niet te rekenen op wachtgeld, want daarvoor moet je tenminste 1 jaar in dienst zijn!


    Maak melding
  10. 2 mofo gong. Je wordt niet met ervaring geboren. Pinda planten is een specialisme. En over cassave helemaal niet praten. Want die fabriek van de paarse bende is met onkruid overwoekerd. Maak je niet druk. President Santokhi gaat die oude fossiel niet overtreffen in reshuffelen.
    Tek Joe ai loekoe voetzoeker. Joe lobi a aandacht toemsi. ..hahahaha


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES