Adhin boos na valse beschuldiging van SR Herald over uitgifte houtconcessie aan ex-vp

16
vp-suriname-ashwien-adhin

De voormalige vice-president van Suriname Ashwin Adhin, is niet te spreken over een artikel dat de Surinaamse nieuwssite SR Herald dinsdag publiceerde waarin Adhin in verband gebracht met de uitgifte van een houtconcessie. De ex-vp noemt het een ernstige, valse beschuldiging van SR Herald zonder verificatie van de feiten.

“De naam Ashwin Adhin wordt hier ten onrechte in verband gebracht met de uitgave van een houtconcessie en of aandeel in een houtbedrijf. Ik vraag de mensen van dit nieuwsmedium om beter onderzoek te doen voordat men namen noemt. De kamer van koophandel en fabrieken in Suriname beter bekend als de KKF, zal aangeven dat ik geen enkel band heb met enig houtbedrijf. Dat is ook niet mogelijk als vice-president. Dat hoort men als medium ook te weten” zei Adhin op zijn eigen Facebook pagina.

Hij geeft verder aan dat het nieuwsmedium SR Herald zonder onderzoek iets heeft geplaatst. “Daar er als bron is aangegeven een interview van een persoon, verwacht je een vorm van wederhoor. Opvallend is dus het feit dat ik door geen van de berichtenmakers van deze site gecontact werd omtrent deze ernstige beschuldiging van betrokkenheid en aandeel” aldus Adhin.

Hij gaf aan dat zijn advocaat aan de de site srherald.com zal eisen om de berichtgeving te rectificieren, gelet op deze ernstig valse beschuldiging zonder verificatie van de feiten. “Laten wij kijken of die correctie net zo gemakkelijk en snel gedaan word, zoals men de valse beschuldiging geplaatst heeft” besloot de voormalig vp van Suriname.

SR Herald heeft vrijwel onmiddellijk na het verschijnen van Adhin’s bericht, de passages over zijn vermeende betrokkenheid uit het bericht verwijderd. Het bericht van Adhin:

16 REACTIES

 1. Ashwin Aloedin maar je hebt op ander plaatsen wel getekend. Je bent voor andere corruptie zaken wel medeplichtig.
  Ben benieuwd of dat verborgen blijft.

  Het volk is bedrogen. En onze natuur is vernietigd. Wij willen gerechtigheid.

  Justitia Pietas Fides. Krakti !


  Maak melding

 2. Tja maar feit blijft dat Aloebaba het schijtpodium was en misschien nog is van oa Bouterse de massamoordenaar en drugsexporteur en van Abrahams de dief.
  Berouw komt na de zonde maar zoals de oude papa Soemita zei…ik ben onschuldig maar ik heb al gedaan.


  Maak melding

 3. Paarse Abanie @@@Robles { Ned. nationaliteit }… een verzoek is onderweg naar het OM om een Uitreis verbod. Je mag de dans niet ontspringen … Paarse Oplichter !!!!!!!

  Is het je intussen gelukt Suriname te verlaten … zullen wij Nederland vragen om op basis van je dubbele nationaliteit { Sur. en Ned. } … de Paarse Abanie/Oplichter @@@ Robles uit te leveren.


  Maak melding

 4. Het niet kunnen garanderen van de uitbetaling van overheidssalarissen, is geen probleem van nu en het komt niet door regering-Bouterse, zegt NDP-parlementariër Melvin Bouva aan Suriname Herald.
  Hij, Melvin Bouva, vraagt de nu aangetreden regering om de uitbetaling altijd te laten lukken, want het is prioriteit en daar kan geen enkele zaak bovenop zijn. Mensen moeten hun geld krijgen waar ze recht op hebben.

  Wat een schijnheilig stuk vreten die Melvin Bouva. Als je weet vanuit de begroting dat er maandelijks de salarissen zal moeten worden betaald, dus een steeds terugkerend proces, dan MOET je als overheid hier rekening mee houden.
  Wat een oetlul die Melvin Bouva, trouwens die heeft nu net zo een kop als Hoefdraad, die verklaart dat mensen moeten krijgen waar ze recht op hebben.

  Melvin Bouva,
  Ik zou zeggen stort al het geld dat je verduisterd en gestolen hebt zodat de salarissen hiermee kunnen worden uitbetaald.
  En de rest van het bedrag reservere men voor de volgende maand.
  Ja Melvin Bouva zoveel heb je achterovergedrukt. Schaam jij je niet Melvin Bouva?
  Ze zeggen wel dat eekhoorns en apen een bewaarplek hebben in hun wangen, kennelijk hebben ze daarom zo een lelijke opgezwollen gezicht, en dezelfde gelaatsuitdrukking kun je waarnemen bij Bouva en Hoefdraad,


  Maak melding

 5. Moet je Melvin Bouva op tv zien als hij zich wil verdedigen, het liegen staat alsof het op zn gezicht is gedrukt, net als Boefdraad. En toch krijgt hij stemmen om weer te participeren in de assemblee. Zoveel mensen geloven in hun onzin. Denk dat zn achterban van leugenaars en dieven houden maar nu houd het op en kan geen geld meer stelen dus worden ze boos. Foei toch, denk toch aan je medemens.


  Maak melding

 6. Waarom moet SR herald deze alloe en uie verkoper lasting vallen hij heeft genoeg alloe en uie verkocht voor 200 miljoe…. die Alloedhin….


  Maak melding

 7. “ernstige beschuldiging van betrokkenheid en aandeel” aldus Adhin”.

  De andere zijn, minder ernstig, dat is hij vergeten te noemen!
  De lijken, zullen èèn voor èèn uit de kast komen!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.