Verontschuldigingen Hoefdraad aan gepensioneerden voor late uitbetaling

22
Hoefdraad wil wet aanpassen zodat hij niet meer aangeklaagd kan worden
Gillmore Hoefdraad, ex-minister van financiën in Suriname.

Ex-minister van financiën in Suriname, Gillmore Hoefdraad, heeft zijn verontschuldigingen uitgebracht aan gepensioneerden voor de late uitbetalingen van hun pensioen. “Ondanks de situatie in het land heb ik toch geautoriseerd dat de TWK, koopkracht versterking en de COVID uitkering aan de gepensioneerden is uitgekeerd” aldus Hoefdraad maandag op Facebook.

Onze regering heeft altijd het sociale voorop gesteld zegt de oud-minister. “De instructies vanuit financiën zijn op de 14de en in de loop van de 15de gestuurd naar de Centrale Bank. Jammer genoeg is het niet op tijd verwerkt.”

Per eind 15 juli, 2020, de laatste dag dat hij een overzicht kreeg van de rekeningen zou er volgens Hoefdraad SRD 313 miljoen (293.3 besteedbaar) achtergelaten zijn waarbij de pensioenen, AOV en zeker het grootste deel van de salarissen gedekt kunnen worden.

“De uitdagingen zullen in de vakantie gelden en subsidies zijn. Het land is in zwaar weer maar we hebben ons uiterste best gedaan om het brood op tafel te leggen”, aldus Hoefdraad:

22 REACTIES

 1. “Het land is in zwaar weer maar we hebben ons uiterste best gedaan om het brood op tafel te leggen”, aldus Hoefdraad:”

  J.M.P.P. WIE HEEFT ERVOOR GEZORGD DAT HET LAND VANDAAG DE DAG IN ZWAAR WEER IS. JULLIE HEBBEN JE UITERSTE BEST GEDAAN OM JULLIE ZAKKEN TE VULLEN. DE BROOD WAAROVER JULLIE HEBBEN GEZORGD, WAS EN IS ALLEEN VOOR JULLIE GRAAIERS BESTEMD.

  JULLIE HEBBEN TOCH ALLES HYENA’S OVERAL LENINGEN AFGESLOTEN.
  BEGIN MAAR TE VERTELLEN WAAR AL DAT GELD NAAR TOE IS GEGAAN.

  EEN STRAATHOER VERDIENT MEER RESPECT DAN JULLIE.
  HET LAND HEBBEN JULLIE TOT DE BOT TOE UITGEKLEED.

  DUS OPKRASSEN MET JE VERONTSCHULDIGING.


  Maak melding

 2. Onze regering heeft altijd het sociale voorop gesteld zegt de oud-minister Hoefdraad

  Hoezo sociaal.
  Man donder toch op, trouwens je bent al opgedonderd, met je praatjes. Als je zoveel leningen met zulke hoge rente percentages afsluit en alles als dekking afgeeft omdat je skeer bent dan ben je niet sociaal bezig maar asociaal en demonisch want jij Hoefdraad weet zo goed als zeker dat Suriname in problemen zit met het ophoesten van de terugbetaling en de rente.
  Dus hoezo sociaal. Kijk in de spiegel dan zie je vanzelf een volgevreten dikkop die zogenaamd sociaal bezig is terwijl je eerder asociaal bezig bent


  Maak melding

 3. Deze week nog wordt de aanklacht tegen Boefdraad in ‘ere’ hersteld. De aanklacht is nu gericht aan een ex- mini-ster. Een administratieve aanpassing is nodig.

  “De instructies zijn verstuurd, maar de ambtenaren hebben die niet uitgevoerd.”
  Diezelfde ambtenaren zullen strax getuigen.


  Maak melding

 4. “Van Trikt en Hausil overgebracht naar verschillende penitentiaire inrichtingen”.

  Ik vraag me genoeglijk af naar welke penetratie inrichting Boefdraad zal worden overgebracht.


  Maak melding

 5. Off Topic

  Iedereen die thuis zit van een andere partij, cq paarse kakkerlakkenpartij, moet aan het werk. wanted, hoevie, adhin, enz. zitten wel thuis en krijgen een behoorlijke salarissen. wanted krijgt zelf pensioen. Moet die ook niet naar het werk om voor land en volk te werken?

  Wanted had een militaire uniform aan bij de ontmoeting van President Chandrikaperkash Santohki in het presidentieel paleis, wat wil hij in het leger gaan doen? In zijn militaire uniform bij de ontmoeting met Zijne Excellentie president, opperbevelhebber van het leger Chandrikaperkash Santokhi, leek wanted meer op een padvinder, zeg maar welp.


  Maak melding

 6. Kondremangs
  Gelijk de anti corruptie wet IN WERKING STELLEN met TWK vanaf de onafhankelijkheid. …….en ALLES AFPAKKEN en deze corrupte figuren
  Zonder aanziens des persoon. … opsluiten. ..vuile boevenbende. …nietsnutten de politici……ga normaal werken als de gewone burger. ….
  Boefdraad. .Noersalim. ..bouva. …DiDiBri himself ook. ..Aloemang. .gelijk onder het vergrootglas. ….ook alle regeringen vanaf 1975. .
  TIME WILL TELL! ! !
  NOBRUYA


  Maak melding

 7. Meneer Hoefdraad zou zijn excuses moeten beginnen met beste mw of dhr… ondanks de grote rotzooi die we in het land hebben achtergelaten , en ervoor gezorgd hebben dat het land nu in zwaar weer verkeerd,hebben we toch een besteedbaar bedrag, voor het uitkeren van de pensioenen, en bla..bla bla…achtergelaten, maar omdat de banken geen enkel risico en vertrouwen in ons hebben, wilden ze het geld nog niet vrijgeven.🙄Onze regering heeft altijd het sociale voorop gesteld, we zorgden voor feestjes, en ook dat al onze vrienden financieel aan hun trekken kwamen, zodat ze in ons bleven geloven.. Heb a.u.b. begrip,en geduld. Het komt goed..😉🤣 de hartelijke groeten Boefie🤭


  Maak melding

 8. Zijne Excellentie President Chandrikaperkash Santohki moet nu zijn sheriff hoed opzetten en laten zien dat hij criminelen keihard aanpakt. Hij moet straattaal praten tot de ndp-criminelen, oa die de goederen van de ministeries naar huis hebben genomen en proces-verbalen bij de politie van hen worden gemaakt. Al deze zaken zullen voorgaan naar de rechter.

  Baas Chan kan onmogelijk toe laten dat deze criminelen op de ministeries blijven werken. Hun gedrag van diefstal, zegt meer dan genoeg waarmee ze al die tijd bezig waren. Dit is het gevolg dat het land zo diep is gezonken met deze lieden. Criminelen die met hun eigen belang bezig zijn i.p.v. het algemeen belang moeten mee dogeloos worden aangepakt.

  De tijd van poppenkast is voorbij. Kei hard aanpakken deze paarse kakkerlakken.


  Maak melding

 9. Kondremangs
  Paraman. …tap Joe bek jo bongrobita. ..jouw veroordeelde lijder moordenaar en drugsdealer DiDiBri heeft ons in deze ka situatie gezet. …vuile paarse djamoe ede. …..PG gaat opnieuw deze vette todo Boefdraad vervolgen. …dan mag je gaan demonstreren jo monster. ….ook DiDiBri is straks aan de beurt. ….evenals de rest van jullie paarse roversbende. ….
  TIME WILL TELL! ! !
  NOBRUYA


  Maak melding

 10. Forumleden/Reageerders, Odi Odi.

  Verontschuldigingen Hoefdraad aan gepensioneerden voor late uitbetaling.

  Alleen naar het kijken van zijn foto bij het kop van het artikel, kan je onmiddellijk zijn leugenachtige BOEFDRAAD gezicht zien.

  Maar nu kan hij niet meer beschermd worden door de voormalige PAARSE boeven bende in het DNA.
  Ook Abdul, Mi Sie Keba, Bouva, Afunsoea en Hoog zonder Hart, kunnen de PG nu tegenhouden.

  P.G wil ex-minister Hoefdraad weer in staat van beschuldiging laten stellen.
  Bron: Suriname Herald (21-7-2020)

  Procureur-generaal (pg) Roy Baidjnath Panday heeft maandag aan De Nationale Assemblee (DNA) een hernieuwde vordering aangeboden tot het in staat van beschuldiging stellen van de gewezen minister van Financiën, Gillmore Hoefdraad.

  Deze vordering is gebaseerd op de wettelijke mogelijkheid zoals neergelegd in de Wet in staat van beschuldiging en vervolging politieke ambtsdragers en mede gelet op de tot nu toe verkregen resultaten in het onderhavige strafrechtelijk onderzoek.

  Van de eerdere afwijzing door DNA van de op 23 april gedane vordering zijn tot op heden de redenen van die afwijzing niet ter kennis gebracht van de procureur-generaal, laat de pg weten.

  Via mediaberichten werd evenwel van het besluit tot die afwijzing kennis gekregen. Toewijzing van de hernieuwde vordering zal het mogelijk maken om de strafzaak tot klaarheid te brengen middels een gerechtelijk vooronderzoek, aldus de pg.

  Dus HOEFDRAAD alias BOEFDRAAD en co.
  Jullie krijgen nu echt slapeloze nachten.
  Ook ABRAHAMS met zijn Helicopter komt aan de beurt.


  Maak melding

 11. De laatste dagen van deze paarse boef zijn al geteld. Medepleger moet net zo hard aangepakt worden als de hoofd dader. Santo Boma komt steeds dichterbij. Het zal een feestje worden in de gevangenis. Whahahah.


  Maak melding

 12. Om nu de nieuwe regering de schuld te geven van alles wat 10 jaar lang fout is gegaan is wel een beetje kortzichtig. Dat deze regering zaken zal moeten doen met IMF of wie dan ook om de noden van het volk te verzachten is allemaal terug te herleiden naar het leergedrag van deze zwaar over de top gewaardeerde zogenaamde econoom. Wie dat toen al niet snapte, zal het nu ook niet begrijpen. Het heeft op dit moment dus geen zin om ongenuanceerde opmerkingen te posten over Chan en zijn team.
  Leendert kan nu nog popi jopi spelen, maar ook dit zal heel snel tot het verleden behoren.


  Maak melding

 13. De PG heeft deze week opnieuw een brief gestuurd naar het parlement omtrent het wel of niet opstarten van een strafrechtelijke procedure n.a.v. de verklaringen die 3 personen (o.a. van Trigt) hebben gegeven op Boefdraad. Op dit moment zitten 2 personen in bewaring, de 3e die mevr. van het CBS, ligt in het zkn.huis en heeft een reisverbod.
  In april was er ook een brief gestuurd naar de DNA, maar die werd van tafel geveegd. Het is te verwachten dat nu er een nieuwe wind waait, er wel gehoor wordt gegeven aan het verzoek van de PG. Niet alleen in Su, maar ook hier in Ned. wordt als heel lang uitgekeken op verhoor en vervolging van deze boef omdat er toch een heleboel heeft plaatsgevonden, want het daglicht niet kan verdragen. Voorbeeld, de opgenomen 100 milj. aan spaargelden waarvan de vice-president destijds gezegd heeft dat er aardappelen mee zijn gekocht. En ondertussen zit van Trigt nu al een paar maanden vast zonder dat er ooit vernomen is dat zijn voorarrest is verlengd. Voor hem geldt, dat als zich schuldig heeft gemaakt aan strafbare feiten, hij maar op die blaren moet gaan zitten. Het zou goed zijn hangende het onderzoek dat er ook aan die
  boefdraad een reisverbod wordt opgelegd want anders gaat deze tingie fowroe vliegen.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.