‘Geen enkele computer of printer op Kabinet van de President aangetroffen’

55
'Geen enkele computer of printer op Kabinet van de President aangetroffen'
Kabinet van de president van Suriname.

De Surinaamse president Santokhi heeft met eigen ogen moeten aanschouwen, dat er inderdaad computer apparatuur is weggenomen bij een overheidsorganisatie zoals een maand geleden al geroepen werd. Toen de president vrijdag aan het werk ging op het Kabinet van de President, merkte hij dat er geen enkele computer of printer op kantoor was.

Santokhi zei dit maandagavond in het Apintie programma ‘To the point’. “Er waren nul computers op het Kabinet” aldus een verontwaardigde president. Hij heeft dit maandag ook aangekaart tijdens een meeting met het personeel van het Kabinet in de Congreshal.

De president zei daarbij dat hij rekening houdt met de mogelijkheid dat de spullen tijdens de transitiefase ‘veilig zijn opgeborgen’ en riep op om apparatuur terug te brengen. Als dat niet gebeurd, zal er een onderzoek worden opgestart om de spullen te achterhalen.

De Surinaamse krant De West bracht een maand geleden het nieuws dat er na de uitslag van de verkiezingen in Suriname al enkele weken van alles en nog werd weggedragen uit overheidsgebouwen. 

Kantoorbenodigdheden zoals laptops, printers, kantoorstoelen en ander apparatuur op de verschillende ministeries, worden gewoon naar huis meegenomen, schreef de krant toen.

55 REACTIES

 1. 1,2,3, effe wachten op de “gaslighting” vd ndp’ers.

  Gaslighting ndp; quasi verontwaardig over de huidige schuldenberg en corruptie.
  President Santokhi, doe er wat aan!

  Met geen letter wordt er gerept, over de veroorzakers.

  Tjek it!


  Maak melding

 2. Schaamteloos paarse rioolratten. Wijdenbosch had destijds ook de hele kamer leeggehaald. Is dat een mentaliteitskwestie of slechts toeval?
  Als je zelf niet eens instaat bent om een computer of printer aan te schaffen, ben je echt een armoedzaaier.


  Maak melding

 3. Aan de hand van het onderhoudscontract kan worden nagegaan welk apparatuur aanwezig moet zijn.
  Aan de hand van externe informatie wordt de interne informatie gecontroleerd, wetende dat extern verkregen informatie heel harde info is.
  De externe gegevens vergelijken met de vaste activa overzicht, indien deze aanwezig is, dan kun je zien de datum van aanschaf, afschrijvingspercentage, aanschaf bedrag.
  Moet niet zo moeilijk zijn.
  Ook de opgave aan de verzekeringsmaatschappij over de verzekerde waarde en specificatie hiervan is ook externe info die hard is.
  Zo zijn er nog veel meer interne informatie te vinden die leiden naar het gebruikte apparatuur
  De personen die hebben meegenomen dus breng alles terug en behoud je baan zijn zo op te sporen


  Maak melding

 4. De mentaliteit van de NDP is in de afgelopen weken zeer duidelijk geworden.

  Al het personeel dat naar eer en geweten hebben gewerkt wordt opgeroepen om alle fraude gevallen en intimidaties aan te geven.

  Wij moeten Suriname opschonen !
  Jij doet toch ook mee !

  Justitia Pietas Fides. Krakti !


  Maak melding

 5. Met zulke opstapelende gevallen is het moeilijk om de Surinaamse lolitiek serieus te nemen.
  Net als hoe Curtis Hofwijks in een recent interview heeft aangegeven, dat de Surinaamse politiek en het Surinaamse volk nog lang niet op het niveau is waar het moet zijn…


  Maak melding

 6. Kondremangs
  Juiste aanpak van de president. ….wie berouw toont en het gestolene terugbrengt. …wordt gelijk met een schuin oog aangekeken en gewantrouwd door de paarse bende uit Ocer. ….zie Getrouw. ….er is door het nieuw kabinet aangegeven dat niemand gedwongen weg moet en dat een ieder nodig is om Su uit de puinhopen te halen. …..dus moeten de paarsgezinden meewerken aan nieuw beleid. …..Anders wordenze zonder salaris op straat gezet of gaan zelf weg…want thuiszitten en geld ontvangen is er niet meer bij. …
  ..dus degenen die mee willen werken. ..zullen als parias door de paarse roversbende behandeld worden. …..in 1e instantie had ik zo van. ….oprotten die criminele paarse djamoe edes. ….nu laat je ze werken voor hun geld en naar hun niveau. ….goebbels limbo kan je copies laten maken bij srs ipv paarse propaganda maken. ….diki boloe laat je de toiletten van de minister schoonmaken ipv belijd sadviseur …….zo ben je bezig met alle hens aan dek en tegelijkertijd rechtvaardige verdeel en heers politiek te zaaien binnen de gelederen van de nsdap in Ocer. …..
  TIME WILL TELL! ! !
  NOBRUYA


  Maak melding

 7. mooie manier om ratten op te ruimen.
  neem aan dat zo’n gebouw camera beveiliging heeft?
  en een ieder die een laptop/pc/printer etc had en nu niet meer heeft? direct verantwoordelijk stellen voor de gestolen goederen.
  ontslag voor diefstal en gelijk vervolgen daarvoor.
  kan je gelijk je hele kabinet opschoonen.
  ze maken het de nieuwe regering wel makkelijk zo.

  1 probleem?
  surinamers praten graag en benoemen problemen tot in de treure…… maar doen over het algemeen NIETS.
  met deze grove diefstal gaat dus zeer waarschijnlijk helemaal nietes gebeuren en de paarse ratten blijven gewoon waar ze zitten…

  sari tori weer…..same shit different flies


  Maak melding

 8. Een klacht indienen tegen het personeel en iedereen per direct op non-actief stellen. Zij die nog willen werken moeten het met hun eigen laptop of computer doen, wie niet meewerkt kan vertrekken. Ambtenaren van andere ministeries moeten de gelegenheid krijgen om het oude personeel te vervangen. Justitie moet een afdeling interne zaken in het leven roepen om iedere ambtenaar te onderzoeken op strafbare feiten.


  Maak melding

 9. Ook dit is typisch Surinaams..Kijken of Chan echt overgaat tot daden, of blijft het zoals altijd nog nu toe alleen bij woorden!!! Denk zelf het laatste!!..Altijd al veel geschreeuw,, weinig daden!!Ik ben benieuwd!!!


  Maak melding

 10. Alle camera beelden bekijken en namen noteren. Mensen broodloos maken heeft weinig zin tenzij ze de spullen niet terugbrengen. Prima aanpak van de nieuwe president.


  Maak melding

 11. Men heeft tijdens de verkiezingen geschreeuwd dat Chan de man is met ballen, om zulke problemen op te lossen, wel Chan mi lespeki president toon nu je ballen.


  Maak melding

 12. Dat de normen en waarden van een deel van ons Surinamers zo diep de stront in gezakt is had ik dus niet verwacht. En dan zich zelf Surinamer noemen, moet zich diep schamen. Uiteindelijk de eind verantwoordelijken leiding Bouterse/Adhien die zich zelf zo goed laten beveiligen, kunnen het kleinste in het land niet veilig stellen. Dan denken dat je de nieuwe regering hiermee een hak slaat, heb je toch je zelf mee, want zo ga je het geschiedenis in. Niet alleen als staatskas rovers maar ook als kruimeldief. Dat zich jaren president en vice president heeft mogen noemen, da fa dang. Als de paarse aanhangers het nu niet inzien, dan zijn het geen echte lands liefhebbers meer.


  Maak melding

 13. ALS EERSTE DE LUMMEL BIGIE STOMMETJE AJAI MOENSI DIE VORIGE WEEK DOOR BOUTA IS BENOEMD OPDONDEREN.
  SANTOKHI MOET OOK ZIJN EIGEN MENSEN KUNNEN WEGZETTEN.

  OPDRACHT:
  ZET HEEL HET KABINET IN SANTO BOMA. ZO DE BAAS ZO DE KNECHTEN

  SANTOKHI DOEWET DIES NO KANG


  Maak melding

 14. DAN ZET PARMESSAR OUDE KENTEKENPLATEN OP EEN NIEUWE VW AMAROK. DEZE KOOPT HIJ DAN VOOR 20 DUIZEND SRD OF 1000USD.

  DEZE GAST DIRECT OPLSUITEN IN SANTA BOMA.


  Maak melding

 15. ER ZIJN NOG HONDERDEN NIEUWE AUTO,S BUITEN. OOK PAS 2 NIEUWE GEGEVEN AAN DIE BLAKA BOI NERKUST EN DIE INDIAAN JUREL.

  ZE GAAN ZE OOK STELEN.

  NIEMAND MAG EEN AUTO VAN DE STAAT OPKOPEN. DIE REGEL MOET MET TERUGWERKENDE KRACHT MET SPOED GEMAAKT WORDEN. GROTE DIEFSTAL VIND ER PLAATS.

  DAN GEEFT NOERSALIM ZOVEEL HOUTCONSESSIES SNEL SNEL UIT IN SIPALIWINI. TERREIN SURALCO IN MAROWIJNE OOK VERDEELD. SROTO ENG MARS.


  Maak melding

 16. Schandelijk is dit. En dit leest de hele wereld over ons Suriname. De nieuwe President moet ze allemaal aan de schandpaal nagelen. Een makkelijkere manier om het personeelsbestand te saneren is er niet.


  Maak melding

 17. Dit is geen stelen of ontvreemden van computers,het is meer bewijslast vernietigen. Ze waren tot elk details voorbereid. Jammer dat onze Surinaamse broeders en zusters sinds de jaren 80 dom zijn gehouden.
  Wel nu als je dit alles niet kan begrijpen dan jepi no de Love Su


  Maak melding

 18. Schande ..Schande…Schande…

  Dit wordt heelerg spectaculair hoe ze allemaal opgepakt worden.

  Hahahah dat wordt genieten 🤣🤣🤣🤣😭😭😭


  Maak melding

 19. pakiratigri
  21 juli 2020
  At 15:04

  Men zou moeten weten dat uit wetenschappelijke studies gebleken is dat het coronavirus gedurende een bepaalde periode in staat is zich te hechten aan oppervlaktes. Dit geldt dus ook voor computer- en printermateriaal. De ambtenaren van het kabinet hebben zeer zorgvuldig en verantwoordelijk gehandeld door deze apparatuur te isoleren teneinde het dreigende gevaar van besmetting te minimaliseren. Er is dus niets ontvreemd. Integendeel, verdienen de voormalige ambtenaren van het kabinet van de president een pluimpje voor het rekening houden met hun medemens. Het beste is nieuwe apparatuur aan te schaffen. Wil men echter willens en wetens het risico lopen besmet te raken ,kan de apparatuur weer uit de geïsoleerde omgeving gehaald worden.

  =======================================

  Je bent helemaal van de pot gerukt. Corona is geen issue ! Die spullen moeten terug op straffe van ontslag.


  Maak melding

 20. =Vreemd genoeg moet de belastingbetaler nog steeds betalen voor deze spullen, omdat er geld geleend. Dit is te erg voor woorden.

  NDPérs moeten zich diep gaan SCHAMEN. Ik hoop dat deze zaak naar de Rechter gaat en dat alle namen bekend gemaakt worden wie wat genomen heeft.

  Santhoki geeft eerst een kans om na te gaan waar ze zijn en dat deze spullen teruggebracht worden, anders naar de Rechter stappen.


  Maak melding

 21. Gewoon 1 voor 1 oppakken en knielend op de bosjebrug zetten. Wil je meewerken, dan mag je je veroordeling in de cel afwachten. Wil je niet meewerken, dan krijg je een flinke dauw de rivier in. Paki, wendy en dat hele misselijke clubje mogen vanaf de oever toekijken.


  Maak melding

 22. Bronnie kijkt op de achtergrond hoe en wat want aals het te lang gaat duren dan haalt hij de apparatuur zelf op bij de dieven en geeft ze een afgedonderd pakslaag.
  De Heli is ook al teruggehaald met een flinke schuld die achterbleef.
  Computers en printers hebben ook een unieke ip dus tracing moet lukken

  +++++++++++++++++
  directeur zonder bedrijf 21 juli 2020 At 13:50
  mooie manier om ratten op te ruimen.
  neem aan dat zo’n gebouw camera beveiliging heeft
  +++++++++
  Nee dat hebben de gebouwen ook niet meer alles staat gericht op hete peper en consorten.


  Maak melding

 23. Beste mensen…, Bouterse zelf heeft mogelijk nooit met computers en printers gewerkt., waarom moet er iets op papier denkt hij.. Adhin is een tussenpersoon, heeft mogelijk altijd zijn huis-computer gebruikt… Van der San en clifton Limburg.., hebben altijd gezegd…, wat van mij is neem ik mee… .Hier op waterkant lees ik dat de ndp een familie en vrienden bedrijf is..Dit bedrijf heeft de relaties met Nederland aardig verziekt. Familie-lid Hoefdraad heeft heel veel geld geleend van de Amerikanen.., misschien is er door hoefdraad niets op papier gezet.. De Amerikanen zoeken hem, ze hebben misschien wel wat op papier .. . Doekhie was trots dat hij voor de ndp mocht uitkomen… Doekhie gaf ruiterlijk toe dat de ndp in sommige aspecten de structuren hanteert van een misdaad – syndicaat.. Hij is er trots op..,, Mo sie sang o psa, , oftewel ik kijk naar wat er gebeurt zegt doekhie .. Doekhie praat graag zijn mond voorbij.. Doekhie noemt abrahams, sinds kort een moordenaar .. Buren uit nickerie zeggen dat de voormalige buschauffeur rashid doekhie op straat met een stropdas loopt..,, Dang pas ding mang Eh jere,, zegt hij..Hij praat in nieuw nickerie graag over ndp voorzitter abrahams .. Hij gaat misschien ook met stropdas naar bed., wie weet. . Wat zei ex-president Venetiaan vorige week.., over de ndp… Venetiaan zegt dat er lijnen uit de ndp lopen naar het leger van Suriname… Er zijn heel veel dubieuze lijnen ook naar Zuid-Amerikaanse misdaad-syndicaten.. Weer een andere media-persoon van starnieuws hebben de beweringen van ex-president Ronald Venetiaan uitgelegd als zijnde drugs-handel.., en gereserveerde praktijken… Mensen in Suriname, heel veel sterkte en kracht en vergeet je mondkapje niet…


  Maak melding

 24. Heel mooi dat ze alles gestolen hebben👏, nu heeft Chan een goede reden gekregen om ze gelijk allemaal te ontslaan. Lekker opschonen, weg met de parasieten. Dat ruimt de hele overbodig ambtenarij gelijk op. Ik ben echt blij dat ze zich niet hebben kunnen inhouden, en ik hoop van ganse harte dat Chan, zich daadkrachtig hierin opstelt. 😜


  Maak melding

 25. Ook dit is één van de zovele negatieve verworvenheden van die zogenaamde revolutie 40 jaar geleden.
  Surinamers hebben geen respect voor zichzelf en al helemaal niet voor hun medemens.
  De normen en waarden zijn door de zogenaamde revo helemaal vervaagd.
  Syen no de moro…..


  Maak melding

 26. Beste meneer of mevrouw Zwakka
  ik waardeer ten zeerste uw postings omdat ze zinvol zijn en goede humor bevatten.
  Ik vroeg me ook als wat er met hem gebeurd was. Ik kon het altijd goed met hem vinden
  Sinds Jiyani ons wegens drukke werkzaamheden heeft verlaten is hij er ook niet meer.
  Ze woonden of wonen toch beide in Den Haag.
  Misschien hebben ze het samen druk. haha


  Maak melding

 27. Proest, het is lachen, gieren en brullen, met de wetenschappelijk analyse v paki.
  Een enorme aanslag op je intelligentie vermogen.

  Hard hoofd in het bestaan van onderhoudscontracten. Wegwerp-cultuur.

  Zooooo, die wachter vh kabinet kan zijn bamie beginnen te bestellen. Op de loer wie sluipend het gebouw binnen komt LOL.

  Camera’s maybe. Komt goed, ambtenaren hebben een toegangspas. S’morgens de registratie online bekijken: tijdstip en personeelsnr


  Maak melding

 28. Dit is pure diefstal van staatseigendom en het mag niet getolereerd worden.
  De burgers/belastingbetalers betalen het gelag.
  Deze lage en schurken mentaliteit is funest voor Su.
  Winti Wai Lanti pai is niet meer van deze tijd.
  Zet de recherche erop en behandel deze rovers zoals elke andere rover. Berecht en sluit ze op.
  Veel van deze rovers (politici) hebben hoge functies bekleed en zouden het goede voorbeeld moeten geven. Ik zou zeggen, President Santhoki laat je politie hart spreken en sluit ze op.
  Deze waardeloze figuren vernietigen Su. STOP!!!!!!


  Maak melding

 29. De regering moet op de eerste plaats aangifte doen vanwege DIEFSTAL in vereniging.
  Hier is geen sprake van INBRAAK maar van UITBRAAK !!!!!

  De AANGIFTE geldt niet alleen voor het kabinet van de president …. maar ook voor de andere ministeries.

  Het hele kabinet … INCLUSIEF …. de Misdadige Moordenaar Desire Delano Bouterse …. moet {COLLECTIEF } aansprakelijk gesteld worden voor de verdwijning van de Kantoorbenodigheden.

  De Paarse Abanies moeten door het OM vervolgd worden …. als resultaat moeten er gevangenisstraffen opgelegd worden.


  Maak melding

 30. Als de paarse kakkerlakken die goederen hebben ontvreemd moeten in isolatie worden geplaatst in SB. Er moet voorkomen worden dat er niet meer goederen worden gestolen door de paarse kakkerlakken.

  Let op voor eind van dit jaar zijn al deze paarse kakkerlakken verwijderd van alle ministeries. Er valt niets met deze zwakzinnige criminelen te beginnen. Deze mensen hebben het land vernietigd en geven niets om hun medemens en Suriname.

  Het eigen belang is bij deze mensen belangrijker dan het algemeen belang. Vindt u het gek dat Suriname zo aan de grond zit.

  Sari Tori, niemand kan mij vertellen dat Chan deze parasieten gaat handhaven op de ministeries.


  Maak melding

 31. Forumleden/Reageerders, Odi Odi.

  ‘Geen enkele computer of printer op Kabinet van de President aangetroffen’.

  Dus De West had kort na de verkiezing van 25-05-2020 toch gelijk met hun bericht.

  President Chandrika Santokhi en zijn Kabinet, moeten helemaal niet wachten.
  Nu aangifte doen van diefstal van overheidsmiddelen.
  Iedere Landsdienaar die betrokken is in deze, kan ook op staande voet worden ontslagen.
  Ze dienen ook strafrechtelijk te worden vervolgd.

  Wat voor sprookjes verhaal denkt die @pakiratigri te komen vertellen?
  Het zijn gewoon de Zeven Even Luie Paarse Rovers, die de spullen hebben genomen.

  Kort nadat De West hierover had geschreven, kwam die Limburg alias (LIMBO) met een ander verhaal via zijn Bakana Tori.
  Hij sprak dit natuurlijk ook tegen. Hij beweerde dat De West alleen op sensatie belust was.
  Ook dient snel huiszoeking plaats te vinden bij die Limburg (LIMBO).

  Dit zal ook een reden kunnen zijn voor de nieuwe regering van Pres. Santokhi, om eindelijk de overheidsdiensten te saneren.


  Maak melding

 32. President, er zijn een paar landgenoten, die vinden dat u gefaald hebt en zwak bent.
  Ze hebben heel lang met de ogen van bouta gekeken, opzich niks mis mee!
  Het is alleen jammer dat ze niets gezien hebben!

  Zij weigeren om met eigen ogen naar het toekomst te kijken! Deze mensen kennen hun zwakte niet, daarom is het voor hun erg moeilijk om hun “kracht” te herkennen!

  Wat ze in 10 jaar tijd niet hebben bereikt, willen ze “NU”, bereikt hebben!
  President, uw begin is goed, ik zou bijna zeggen” perfect”.
  Maar dat doe ik niet, want ik geloof niet in perfectie!

  Ah ja, we klagen al 10 lange jaren over het leegplunderen van gemeenschaps artikelen!

  U bekijkt de situatie met een kennersblik en dat is erg verstandig!

  Ze proberen zich te profileren als betrouwbare kapiteins op woelig water. Maar dat zal alleen u lukken!

  U bent wijs genoeg, om ook deze mensen te laten beseffen dat Suriname een land met meer contact en betrokkenheid wordt en een land voor iedereen om fijn in te wonen….


  Maak melding

 33. Al de apparaten hebben unieke nummers. Die lijst verspreiden onder alle inkopers van 2-de hands en reperateurs. Daarnaast de advertenties op Via2000 monitoren.


  Maak melding

 34. Waarom gaan jullie gelijk van het slechtste….vplgens mij was door corona men gedwongen om van huis te werken! En tja, computers enzo heb je nodig….

  Maar alle grapjes ad kapstok; Sherif wou toch schoonschip? Welnu de kantoren zijn leeg…oh ja, big deal; het zijn allang afgeschreven, duur in onderhoud spullen.

  Dus ff Appeldorn bellen 🤣🤣


  Maak melding

 35. Dit is toch ONVOORSTELBAAR!
  Hier is maar een remedie voor. Aangifte doen van diefstal c.q. verduistering en een grondig onderzoek instellen.
  Ik mag aannemen dat de leidinggevende(n) op dit kantoor wel tekst en uitleg kunnen verschaffen of hebben zij zich ook al uit de voeten gemaakt.


  Maak melding

 36. Te veel ambtenaren in dienst bij de overheid die dagelijks zitten te klagen en zich vervelen van het niets doen. SANERING is het nieuwe woord. Geef ze een stand onder de markt zodat ze de handen uit de mouw kunnen steken en minder tijd hebben om te klagen. The right men on the right place. Minder chagrijnige en onbeschofte medewerkers , maar doelgerichte en daadkrachtige mensen zodat Suriname verheven kan worden. Sluit de Boeven op.


  Maak melding

 37. Kondremangs
  Paraman. .jo sebrefata. ..jo bongrobita. …..je kan gaan schuilen en breng alle gestolen goederen terug. ….jij en die paarse roversbende olv veroordeelde moordenaar en drugsdealer DiDiBri. …..takroe ati hebben jullie. .kensenhuijs kan gaan schuilen met die grondzwendelarij bij de oude mijnen van billiton. …….
  Sroto deng mars now. …..die foefoer djamoe edes. …
  TIME WILL TELL! ! !
  NOBRUYA


  Maak melding

 38. Get a life
  Nee, het is niet onvoorstelbaar. Integendeel
  Je ziet dat ook hier de dieven niet onder stoelen of banken steken dat ze uit hetzelfde hout zijn gesneden. Het zit in de genen van deze criminelen, zoals pariaman en pakiri
  Mensen in Suriname, heel veel sterkte en kracht en vergeet je mondkapje niet…


  Maak melding

 39. Wat een mentaliteit om spullen mee te nemen . Mensen toch , breng terug die spullen. Werk aan de opbouw van Suriname niet aan de afbraak want daar zul je zelf ook last van ondervinden. Daarom velen onder ons zullen een heropvoeding moeten krijgen want weten hoe het hoort is niet een ieder gegeven .


  Maak melding

 40. Typies van de National Dieven Partij. Van der Sang arresteren en vasthouden tot alles terug is. Ze moeten toch een inventaris ergens hebben? Of facturen, De president is ook een politieagent geweest dus……………………………………………………………………………………….Schande aan deze dieven.


  Maak melding

 41. Afgelopen 10 jaren niets anders geweest dan graaien. Zweef teki mentaliteit (lees bouta mentaliteit) is diepgeworteld in de paarse ratten. Deze bende hebben werkelijk geen enkele apparatuur achter gelaten. Ook de spookambtenaren hebben moeite gedaan en een dagje naar kantoor geweest om te jatten.


  Maak melding

 42. Forumleden/Reageerders, Odi Odi.

  ‘Geen enkele computer of printer op Kabinet van de President aangetroffen’.

  Breaking News:

  De politie is net op een woonadres geweest te Mottonshoop en hebben diverse gestolen spullen van het Kabinet aangetroffen.
  Er werden 2 politie Pick-up ter plaatse om de gestolen Computers en Printers in te laden.
  Het is een grijskleurige woning te Mottonshoop van een NDP medewerker.


  Maak melding

 43. Vreemd hè dat geen één paarse Rat heeft gereageerd op dit onderwerp. Waarschijnlijk hebben ze computers gekregen om hier op waterkant hun gal uit te spuigen.


  Maak melding

 44. Ik zag een bericht dat ook correction fluid is meegenomen
  Dus laptops en correction fluid deze combinatie kan alleen het werk zijn dan de NDP.

  hahaha


  Maak melding

 45. In hoe verre zou wanted hiervoor aansprakelijk kunnen worden gesteld. Dat Suriname skeer is, is de schuld van wanted, hoefdraad, aloe baba. Ook limbo lena, misi ka keba, abdoel, jenifer simons, bouva, paarse kakkerlakken, noersalim, enz zijn allemaal verantwoordelijk voor dit alles.

  Zou wanted tegen de paarse ratten gezegd hebben, nemen jullie alles mee en vernietigt alles wat jullie kunnen. Maak het hun moeilijk. In de tussen tijd zijn ze bezig al het gestolen geld, 2 miljard us-dollar. veilig op bankrekeningen in Nederland, Nederlands Antillen, Zwitserland, Dubai, enz veilig te stellen.

  De ndp moet met wortel en tak uitgeroeid worden. Hoefdraad, wanted, aloe baba, alle paarse ratten moeten achter slot en grendel. Het gestolen geld, 2 miljard us op buitenlandse rekeningen moet terug naar Suriname gehaald worden. Het geld is van de Surinamers.


  Maak melding

 46. Desiré Delano Bouterse is zijn hele leven al destructief bezig geweest. Hij heeft nog nooit in zijn carrière iets opbouwends kunnen doen voor Suriname. Onder het mom van nationalisme het koloniale verleden de schuld van alles wat los en vast zat te geven kon hij het ongeschoolde volk van Suriname meekrijgen in zijn wandaden. De man is een narcist en heeft samen met zijn NDP aanhang het land systematisch totaal vernietigd. Verder heeft hij een heel ander dimensie gegeven aan het woord corruptie (diefstal).
  Er moet nu een periode aankomen waar allen zonder aanzien des persoon, die zich in deze samenleving ten koste van het land en volk van Suriname onevenredig hebben verrijkt, zich zullen moeten verantwoorden en voor heel veel jaren achter de tralies verdwijnen.
  Alleen dan kan er nog iets van Suriname worden gemaakt.


  Maak melding

 47. Het is bijzonder .
  Ik vind de uitspraak van Santohki heel scherp laat mij niet moeten gaan zoeken.
  Iedereen die iets weg gesleept heeft zal op staande voet ontslagen kunnen worden.

  @Paraman
  laten we hopen dat het netjes is veilig gesteld en boven water komt en Santohki niet hoeft gaan zoeken.


  Maak melding

 48. De diefjes zullen echt niet op eigen houtje hiertoe zijn overgegaan.
  Naar mijn weten kan je niet zomaar binnen lopen en al dan niet met een computer het pand verlaten.
  De directeur van het kabinet zal vast en zeker toestemming hebben gegeven of laten doorschemeren dat niets de diefjes in de weg zou staan.
  Zoals ik eerder heb geschreven en met mij vele anderen, deze rode fossiel had maar 1 doel Suriname vernietigen, niets maar dan ook niets achter laten,


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.