Aantal actieve corona besmettingen boven de 400

1
covid-19 coronavirus test

Het aantal actieve corona besmettingen in Suriname, is maandag de 400 gepasseerd. Volgens de teller op de officiële Surinaamse COVID-19 website, zijn er op dit moment 402 actieve gevallen. Het totaal aantal besmettingen bedraagt 1.079.

Het Ministerie van Volksgezondheid heeft maandag laten weten, dat er met man en macht gewerkt wordt aan een nieuwe structuur voor het COVID-19 managementteam in het kader van de aanpak van COVID-19.

Het dashboard van de COVID-19 website wordt voorzien van adequate informatie en wordt dagelijks geüpdatet. Voorlopig wordt de samenleving via dit dashboard van nodige informatie voorzien. 

1 REACTIE

  1. Jullie riepen op tot burger ongehoorzaamheid. Jullie wilden dat de mensen uit Frans Guyana moesten komen stemmen. Jullie wilden links naar rechts zonder mondkapje een roadshow.
    Lossen jullie het maar op. Vieira ,Slijgard en Jesserun deden het niet goed. Jullie zorgen alleen voor verspreiding. Laat Belly z’n soort oproepen zoniet schiet alles op het water dood. Boten in 2 zagen.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.