SUPPORT-SU haalt driemaal streefbedrag op voor voedselpakketten project

3
SUPPORT-SU haalt driemaal streefbedrag op bij crowdfunding
Beeld: SUPPORT-SU

De crowdfunding van het SUPPORT-SU voedselpakketten project is gisteren afgesloten en heeft uiteindelijk drie maal het streefbedrag opgeleverd. Dat hebben de initiatiefnemers bekend gemaakt. In totaal is 15.000 euro aan donaties opgehaald, waarvan 83% uit Nederland kwam. Met het geld zullen voedselpakketten geleverd worden aan gezinnen in Suriname, die het zwaar hebben door de COVID-19 crisis.

Het doel van het project is om ondersteuning te bieden aan behoeftige gezinnen tijdens de corona- en economische crisis. Het is geen structurele oplossing voor het probleem, maar geeft wel een duwtje in de rug, aldus een van de initiatiefnemers. 

“Vanuit het hele SUPPORT-SU team, zowel in Suriname als Nederland, willen we iedereen die een steentje heeft bijgedragen aan ons project in welke vorm dan ook ontzettend bedanken. Dankzij jullie geweldige steun hebben wij 3x ons initiële streefbedrag kunnen ophalen en kunnen we 3x zoveel gezinnen ondersteunen met een voedselpakket!” meldt de organisatie.

De leveringen van de pakketten zijn momenteel nog gaande en de Surinaamse organisatie probeert in alle districten gezinnen te ondersteunen met een voedselpakket. Zondag werden er 100 voedselpakketten geleverd in de districten Saramacca, Commewijne, Paramaribo en Wanica.

Enkele cijfers met betrekking tot de donaties:

3 REACTIES

 1. Goed werk beste mensen!
  Vergeet de Zwerver Koos Lulbihari Stoetia-Sing niet om een pakket te geven! Hij heeft ook een nieuwe kartonnendoos nodig om te slapen!


  Maak melding

 2. Waarom moet er een lijst met namen bekend gemaakt worden, is het de bedoeling van de donateurs dat er zo met hun gegevens wordt omgegaan?Is hier toestemming voor?
  Je bent toch geen donateur om er vervolgens een schouderklopje voor te krijgen, dat is toch te triest, om alleen te willen geven als het algemeen bekend wordt gemaakt?
  Ik denk niet dat het de bedoeling is? of wel?🙄
  In ieder geval iedereen bedankt die er de moeite voor gedaan heeft, om de bevolking tegemoet te komen met deze pakketten. Ik moet wel mijn zorgen uitspreken als ik bedenk dat de grootste groep van deze mensen Bouta aanhangers zijn.


  Maak melding

 3. Vrienden bedankt,
  Dat het bekend is gemaakt, vind ik niet erg.
  Het zou erg zijn als het etiket van een politieke partij aan geplakt werd.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.