President Santokhi ontmoet vandaag personeel kabinet

6
Nieuwe regering voert goede gesprekken met Nederland, VS en Brazilië

President Chandrikapersad Santokhi zal vandaag een ontmoeting hebben met alle medewerkers die ressorteren onder zijn kabinet, met uitzondering van het Directoraat Nationale Veiligheid in Suriname. Deze bijeenkomst zal op plaatsvinden in de Congreshal. Het pas aangetreden staatshoofd wenst van dit moment gebruik te maken, nader kennis te maken met de personeelsleden die deel uitmaken van zijn kabinet.

De nieuwe Surinaamse regering is op donderdag 16 juli aangetreden en het afgelopen weekeinde heeft het kabinet zich teruggetrokken om zich te beraadslagen over zaken als bestuur, beleid en organisatie. De regering zal de komende periode nader kennismaken met de werkarmen die onder haar vallen.

Afgelopen vrijdag hebben de nieuwe ministers het roer op hun departement overgenomen en de medewerkers kort toegesproken. Het kabinet heeft bij monde van president Santokhi te kennen gegeven met elk één te willen werken aan de verdere ontwikkeling van Suriname.

6 REACTIES

 1. hopelijk maakt de snelle benoeming vorige van die jongen moensi als directeur geen deel uit van dit kabinet.
  mocht dit zo zijn gelijk wegtrappen deze handel


  Maak melding

 2. Santokhi
  Stel a.u.b. leefregels en gewenste normen en waarden waaraan het management van de overheid zich moet houden.
  Laat de wens om integriteit betrouwbaarheid transparantie en saamhorigheid niet alleen gelden voor ministers en directeuren, maar laat het gelden voor iedere ambtenaar.
  Want alleen de kleine straffen en de groten niet is iets dat indruist tegen oprechtheid en eerlijkheid


  Maak melding

 3. Eerst was hij een waardeloze stuntelaar, nu wordt hij met zijne excellentie genoemd. Goed zo. De paarse ratten komen een voor een tot inkeer. Ze beseffen nu ook al dat Chan volkspresident is. Onze redder.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.