Politie houdt 28-jarige Pakistaan in Suriname aan wegens oplichting

19
Politie houdt 28-jarige Pakistaan in Suriname vanwege oplichting
Foto via Korps Politie Suriname

De politie in Suriname heeft zojuist deze foto vrijgegeven van de 28-jarige Pakistaanse verdachte Ali Mohamed A. Hij is op woensdag 15 juli door de politie van Recherche Midden in samen werking met leden van het Regio Bijstand Team Paramaribo (RBTP) in Suriname in de kraag gevat. Ali Mohamed werd sedert juni 2018 officieel opgespoord ter zake oplichting, verduistering en valsheid in geschrifte.

Uit het voorlopige politioneel onderzoek is naar voren gekomen dat Ali Mohamed zich voordeed als jurist en mensen voorhield dat hij hun juridische belangen kon behartigen. Ali Mohamed wist zodoende geld af te troggelen van een aantal personen. Toen zijn slachtoffers erachter kwamen dat hij hun in de maling had genomen, deden zij aangifte bij de politie.

Ali Mohamed wist uit handen van de politie te blijven tot woensdag 15 juli toen hij op een locatie te Paramaribo-Noord werd aangehouden. Ali Mohamed geeft toe dat hij geld van een aantal mensen wist af te troggelen door zich voor te doen als jurist. Hij is na overleg met het Surinaamse Openbaar Ministerie, door de politie, in verzekering gesteld.

Alle mensen die zijn beet genomen door Ali Mohamed A. worden opgeroepen in kontakt te treden met de afdeling Recherche Midden. Deze afdeling is ondergebracht op het politie bureau De Nieuwe Grond en is te bereiken op de telefoonnummers 582203 en 582050 aldus de politie.

19 REACTIES

 1. Suriname werd door nederland gezien als schuiladres voor o.a surinamers die moord of andere criminele handelingen hadden gepleegd.

  Met een verergering de laatste tien jaar. Door het corrupte gevangenis systeem konden verschillende criminelen uit de gevangenis vluchten.

  Ik hoop dat met het aantreden van de regering santoki dit weer veranderd. Net als voor 2010.

  Ik rust
  Djamoe


  Maak melding

 2. Hij mag van geluk spreken dat hij voor oplichting in Suriname door de politie is opgepakt, en nog leeft in een cel. Op dit moment was hij nu voor deze criminele daad bij wet in Pakistan al uren geleden zijn laatste adem uitgeblazen.

  Gelet op de straf die hij in Pakistan zou krijgen moet de rechter hem de zwaarste straf geven en dat hij vanaf nu varkensvlees gaat eten in Suriname. De rechter moet daarmee een daad stellen, waardoor zijn landgenoten weten dat Pakistan het einde oefening is, maar dat ze een zware gevangenisstraf krijgen en varkensvlees hebben leren eten.

  Een tweede Paki(stani) weet wat hem dan te wachten staat. Een maar nooit meer een tweede die hier rotzooi komt maken in Suriname.


  Maak melding

 3. Pakistani’s en Ghanezen zijn het grote brein achter oplichtingspraktijken wereldwijd. En ze hebben Suriname ontdekt. Dus watch out 👆👀


  Maak melding

 4. Nu kan je zien wie de racisten zijn, in elk volk en ras heb je mensen die wat doen die niet door de beugel kan. Deze man van Pakistan heeft dat ook gedaan, gaat zijn straf krijgen van de rechters. Aan de hand van de reactie kan je zien hoe bepaalde type mensen denken over anderen. Stel maar voor als de blanken iets zou zeggen of doen dan zouden de meeste nu janken.


  Maak melding

 5. Forumleden/Reageerders, Odi Odi.

  Politie houdt 28-jarige Pakistaan in Suriname aan wegens oplichting.

  Dus deze Taliban uit Pakistan, heeft zich in Suriname gevestigd.
  Het Ministerie van Justitie dient nu zijn verblijfstatus te controleren.
  Hij heeft een strafbaar feit gepleegd.
  Hij dient ook heel snel hiervoor te worden veroordeelt.

  Na het uitzitten van zijn gevangenisstraf, moet hij direct als ongewenst vreemdeling uit het land worden gezet richting Pakistan.
  Zijn verblijf dient bij beschikking van het Ministerie van Justitie te worden ingetrokken.
  Er is geen rechtstreekse vlucht vanuit Suriname naar Pakistan.
  Gewoon met een VRACHTSCHIP uit Suriname verwijderen.

  De Surinaamse overheid moet extra alert zijn, welke vreemdelingen het land binnenkomen.
  Misschien is deze HUFTER ook vanuit Trinidad of Guyana naar Suriname gekomen.


  Maak melding

 6. De PSA database moet grondig gescreend worden. Zit een hoop gespuis tussen.
  Wat doet deze man in suri?
  Criminelen moeten linea recta terug gestuurd worden.


  Maak melding

 7. Als erbij zou staan dat ie Rajinder uit Leiding 12 was of Shailesh van Kwattaweg dan zou ik het ook geloven. Je ziet echt geen verschil tussen een Pakistaan en Indiër.

  Voordat de Britten het gebied koloniseerden bestond het oude “India” of eerder Hindustan of Hind uit de landen die we nu kennen als Afghanistan (bepaalde delen ervan), Bangladesh, Bhutan, Myanmar, India en Pakistan. Dus mensen uit die landen hun uiterlijk verschilt echt niet zo veel van elkaar, je kunt wel vaak aan de traditionele klederdracht zien waar ze vandaan komen.


  Maak melding

 8. Er is wel een verschil bij de Noord-Oost Indiërs, die hebben een meer “Chinees” uiterlijk en ze spreken meer Engels en andere talen dan Hindi.


  Maak melding

 9. Forumleden/Reageerders, Odi Odi.

  Politie houdt 28-jarige Pakistaan in Suriname aan wegens oplichting.

  De echte diepgewortelde Racist @Jaichand 21 juli 2020 At 00:26 is steeds bezig met zijn achterhaalde reacties.
  Het lijkt of jij een VLOEK bent met je stomme reacties.
  Uit je stomme reacties, blijkt dat het RACIME en DISCRIMINATIE gewoon in je DNA zit.
  En dat is heel jammer voor iemand, die niet inhoudelijk op een beschaafde manier op een artikel van WKN kan reageren.

  Heb jij misschien deze Pakistaanse Oplichter, de afgelopen 2 jaren ergens onderdak verleend, waardoor hij uit handen van het KPS bleef?
  Heb je soms niets anders te doen?

  Reeds geruime tijd lees ik vaker jouw reacties met een (discriminerende) en (racistische) inborst die in je zit.
  En het gelul over je (christelijke) levensdoel, interesseert mij helemaal niet.


  Maak melding

 10. Hoe is deze pakistaan in Suriname belandt?!Surinamers laten zich altijd beetnemen.Vertel ze een mooi verhaal en ze zijn verkocht.Ze ontdekken altijd te laat dat ze zijn beet genomen.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.