Vrouwelijke militair schiet zichzelf dood in Suriname

8
politie-suriname-auto-zwaai-aan-op-pd

Een vrouwelijke militair in Suriname heeft zichzelf vannacht rond 01.00u doodgeschoten op een adres aan de Commissaris Weythingweg.

De vrouw schoot zichzelf in het hoofd maar leefde nog. Een ambulance werd door de politie ingeschakeld. Bij aankomst van het ambulancepersoneel bleek dat zij reeds was overleden.

Verschillende eenheden van de Surinaamse politie alsook de militaire politie zijn nu ter plaatse bezig met het onderzoek. Het motief achter deze zelfdoding is vooralsnog onbekend. Later meer.

8 REACTIES

 1. Tijdens de vorige regering zou men zeggen dat mensen t niet meer zien zitten en zichzelf vanwege de paarse bende van kant maken. Wat is het nu als ik t vragen mag?


  Maak melding

 2. —-“Een ambulance werd door de politie ingeschakeld.”—–

  Word wel tijd dat die wet/regel verandert. Op deze manier komt de ambulance bijna altijd te laat om mensen levens te redden.


  Maak melding

 3. Aj mie boi.
  ze zijn er nog steeds de dombo’s die denken dat de teringzooi die de ndp heeft achtergelaten binnen een week, binnen een maand, binnen een jaar zal zijn opgelost.
  Doe niet zo dom jochie als het zijne Excellentie, de President van Suriname de Weledelgeboren heer C. Santokhi zal lukken om de neergang te remmen binnen drie jaar dan mag Suriname juichen.
  Tot die tijd doen jullie dombo’s zoals pariaman. lucienne, talk onzin, devil enz er goed aan hun scheur dicht te houden.


  Maak melding

 4. Van alles wat negatieve (sur) krijgt NDP de schuld …waarom ??? Ik ben geen fan van NDP..vhp ..abop of pl
  En niet te vroeg juichen voor deze nieuwe regering …want zit ook een paar idioten in de minister van Santhoki kabinet….


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.