VIDEO: Bordo brengt bezoek aan Nickerie met helikopter

12

Het was het gesprek van afgelopen zaterdag in Nickerie. Joël Martinus meer bekend als Bordo, heeft dit weekend per helikopter een bezoek gebracht aan Nickerie. De ondervoorzitter van de Algemene Bevrijdings- en Ontwikkelingspartij in Suriname (ABOP) vertelde dat het ging om een privé bezoek aan Nickerie.

Het was een bezoek om te chillen vertelde Bordo aan Action Nieuws. Hij was er niet om politiek te bedrijven, maar nam een weekend-fatu met wat vrienden in het rijstdistrict. In het filmpje hierboven legt Bordo uit wat het doel van het bezoek was.

Ook ging hij in op de huidige politieke ontwikkelingen in het land, waarbij zijn partij ABOP een belangrijke rol vervult.

12 REACTIES

 1. Mensen, waarom ons zelf druk gaan maken met deze yon yoni,hij is een entertainer.
  Gaandeweg zal hij ook terrein gaan verliezen.
  Every movie has a trailer.


  Maak melding

 2. Wie gaat deze man duidelijk maken dat hij liever zijn mond dicht kan houden aangezien er alleen maar onzin uitkomt. De zoveelste veroordeelde crimineel in het machtscentrum van Suriname.

  Wat dat betreft blijft Suriname een heel opmerkelijk land.


  Maak melding

 3. Die oema,s zijn weer bezig met hun verhaaltjes jullie zijn erger dan de vrouwen respect voor de vrouwen ze zeuren niet zo als die mietjes hier


  Maak melding

 4. Bordo zegt zelf het land is failliet.
  Hij heeft tijd en geld om te chillen, dat heeft een groot deel van het volk jammergenoeg niet.
  Ik benijd hem overigens niet, want achter al die luxe zal er ook een prijs hangen die niet iedereen bereid is te betalen…


  Maak melding

 5. Wat een negativiteit zeg. Ongelooflijk.
  Waar is dit op gebaseerd?
  Heeft deze man een strafblad? Zo ja, wat voor crimineels heeft hij dan gedaan?
  Of is het zijn gouden ketting die om zn nek hangt? Hij zit in de goudbussiness dus gestolen is het niet. Het is zijn eigen gedolven goud.
  Ik vind hem een heel positieve en enthousiaste uitstraling hebben en heb nog geen onvertogen woord uit zijn mond gehoord.
  Niet zo lelijk doen tegen iemand die je verder niet kent. Jullie kunnen je kritiek niet onderbouwen.

  Maken jullie je druk over de Gouden koets vd Koning. Dat is gestolen goud en daar zijn vele vele mensenlevens mee gepaard gegaan.


  Maak melding

 6. We zitten in een nieuwe tijd met een nieuwe tijdgeest en een nieuwe kleur onder onze reet want we zijn af van de paarse stront dus geef een nieuwe draai aan je kont en kraakt niet alles af wat nu opkomt want Bordo gaf een geweldige speech en show en met zijn politieke uiteenzetting een geweldige blow en al de diaspora zeiden als er een hel is below, willen we allemaal als Bordo zijn to start the new Chan/Bravo show. So do not fucking-paars up. Create a new mentality. Sieg,sieg,sieg HEILL,,Suriname boven alles.Eendracht maakt macht, wordt niet paars en God schiep het nieuwe Suriname. Stel me niet teleur.


  Maak melding

 7. We zitten in een nieuwe tijd met een nieuwe tijdgeest en een nieuwe kleur onder onze reet want we zijn af van de paarse stront dus geef een nieuwe draai aan je kont en kraakt niet alles af wat nu opkomt want Bordo gaf een geweldige speech en show en met zijn politieke uiteenzetting een geweldige blow en al de diaspora zeiden als er een hel is below, willen we allemaal als Bordo zijn to start the new Chan/Bravo show. So do not fucking-paars up. Create a new mentality. Sieg,sieg, HEILL,,Suriname boven alles.Eendracht maakt macht, wordt niet paars en God schiep het nieuwe Suriname. Stel me niet teleur.


  Maak melding

 8. ——Rowdie 19 juli 2020 At 20:41
  Wat valt er te chillen in Nickerie? De beste hoerenkassen zitten in Paramaribo.——-

  😂😂😂😂😂😂😂
  Hij gaat voor de rust en niet de LUST…


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.