Twee onhygiënische winkels in ressort Centrum gesloten

2
Twee onhygiënische winkels in ressort Centrum gesloten

Bestuursambtenaren van het ressort Centrum in Suriname zijn deze week bij controlewerkzaamheden op twee onhygiënische winkels gestuit. De situatie was van dien aard dat de zaken onmiddellijk gesloten moesten worden tot nader order.

Enkele geconstateerde misstanden in beide winkels zijn onder andere slechte hygiëne in de zaak, het ten verkoop aanbieden van vervallen goederen, niet in het bezit zijn van een geldige gedestilleerd vergunning en het niet kunnen overleggen van een bewijs van ongediertebestrijding.

De winkeliers moeten zich aanmelden op het districtscommissariaat en moet de verplichte sluitingsdagen gebruiken om alle misstanden in orde te maken. Indien bij hercontrole blijkt dat alle ongeregeldheden zijn aangepakt, zullen de ondernemers in de gelegenheid gesteld worden om de winkels weer open te stellen voor het publiek.

Hieronder meer foto’s van de aangetroffen situatie:

https://www.facebook.com/301995390235262/posts/1009350889499705/

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.