Militair (23) aangehouden voor ontucht met zwakbegaafde jongedame (18)

16
Man mishandelt ex-vrouw na woordenwisseling tussen haar en zijn nieuwe vriendin

De 23-jarige militair Jimmy L. is op donderdag 16 juli door de politie in Suriname aangehouden voor ontucht met een zwakbegaafde jongedame van 18 jaar en schaking. De moeder van de 18-jarige K.H. deed aangifte van haar vermissing nadat zij op zondagmiddag 5 juli van huis was vertrokken en niet meer terugkeerde.

Haar moeder en overige huisgenoten wisten niet waar K.H. naar toe was gegaan. De familie maakte zich bijzonder ongerust omdat K.H. een geestelijke beperking heeft. De aangifte van vermissing werd bij de politie van het bureau Latour gedaan, die de zaak vervolgens overdroeg aan de collega’s van de afdeling Kapitale Delicten.

De rechercheurs van de afdeling Kapitale Delicten, bijgestaan door een inlichtingen unit van het KPS, kwamen erachter dat K.H. op een woonadres was te Pontbuiten. Het woonadres werd op donderdag 16 juli aangedaan en K.H. werd ter plaatse aangetroffen in gezelschap van de huisbewoner Jimmy, L.

Uit het voorlopige politioneel onderzoek is naar voren gekomen, dat Jimmy onderdak bood aan K.H. en ontuchtige handelingen met haar pleegde. Voorts dat het Jimmy bekend is dat K.H. een zwakbegaafde jonge vrouw is.

Na overleg met het Surinaamse Openbaar Ministerie is Jimmy door de politie in verzekering gesteld, waarna deze strafzaak is overgedragen aan de Militaire Politie.

16 REACTIES

 1. In het eerste bericht van de vermissing stonden de asocialen al klaar met hun typische ordinaire commentaar zoals ze gewoonlijk om bekend staan. Zonder rekening te houden met de angst en onzekerheid van de familie.
  Dit zijn doorgaans mensen die opgegroeid zijn op een klein erf met meerdere doorkijkhuisjes. Geen greintje beschaving en fatsoen in hun mars!


  Maak melding

 2. Nou nou AHE jij hbt met zulke vooroordelen als de mensen die volgens jou geen beschaving hebben; ook jouw voorouders hebben ooit op een erf gewoond met houten huisjes ; als jij denkt dat een mooi huis In een mooie buurt voor Beschaving staat heb je het echt mis; juist de grootse dieven, oplichters en corruptelingen komen uit zogenaamde beschaafde gezinnen; beerputten heb J namelijk op elk erf;


  Maak melding

 3. Er zitten nog rotte appels in het leger dat stamt uit bouta perktijd. Leger hier en daar wat opschonen. Gelukkig staat het grootste deel achter de kersverse baas van het land, Chan! Zodat een eventuele nieuwe coup door bouta vrijwel onmogelijk is.


  Maak melding

 4. Onze paarse dorpsidioot Wendy heeft ook gesproken. De afgelopen dagen was je in geen velden of wegen te bekennen. Lekker je pamper volgescheten. Het land is helemaal naar de klote geholpen door jouw inconpetente leiders. In en in triest hoe jij deze klootzakken te vuur en te zwaard beschermd.


  Maak melding

 5. Wendy

  18 juli 2020 At 13:31

  Koos het is tijd dat je zelfmoord pleegt. Je bent gefrustreerd tot en met.
  Gebruik je medicijnen of spring voor een vrachtwagen. De militair moet niet alleen de bak in maar of een schadevergoeding van 50.000 betalen of hij moet verplicht met haar trouwen

  ========================

  Verplicht met je misbruiker trouwen. Je bent niet een beetje gek maar compleet KNETTERGEK ! 😂😂


  Maak melding

 6. @Koos

  Wendy is ook zwakbegaafd en is in haar jeugd misbruikt door haar oom. Alleen kon haar oom geen 50.000 ophoesten waardoor zij nu getrouwd is met haar oom.

  Wat zij heeft meegemaakt moeten anderen dan ook maar meemaken. Slecht labiel mens is het die de afgelopen dagen inderdaad in geen velden of wegen te bekennen was.


  Maak melding

 7. Koos 18 juli 2020 At 12:21. Excuus gaan ze nooit aanbieden Koos. Ze zijn net Hollanders die geen excuus wil aanbieden voor hun slavernij verleden waar heel veel doden zijn gevallen


  Maak melding

 8. Die rooie bouters (alter ego Arnold Ridley van Dad’s Army) gaf onlangs het voorbeeld toen hij zijne Excellentie de president van Suriname ontving in zijn apepakkie. In mijn uniform (80jaar oud en bigie bere) ben ik onaantastbaar

  Wendy
  de bak in : ja, ja, ja
  Schadevergoeding; ja
  trouwen: neen. deze lul is een gevaar. dat doe je dit kind niet aan, de rest van haar leven met een maniak, een achterlijke hond Dan liever eeuwig vrijgezel

  Aanhangers van deze regering
  denk even na, als de regering wordt vervangen dan zijn er ineens geen achterlijke honden meer bij politie, defensie enz toch.
  nu is Suriname helemaal schoon, Shangrila toch.
  me go


  Maak melding

 9. De militair is een crimineel ,een verkrachter.Opdoeken die heel militair gedoe in Suriname.En @Koos je hebt gelijk, geen enkel ndper moet in de gelegenheid gesteld worden om de leiding te hebben van welke orgaan dan ook.
  President Santokhi moet opruiming doen bij het leger en gekwalificieerde mensen plaatsen op belangrijke posten.Geen enkel ndp overblijfselen moeten voor het zeggen hebben.Tijdens bouta heeft het leger Suriname meer kwaad gedaan dan geholpen daarom dat wordt opgeroepen om het leger op te doeken! Ze zijn goed voor niks.


  Maak melding

 10. @Wendy
  Meiske.,dit is niet de bouta tijdperk.Het is afgelopen.Jij hoeft geen advies te geven en je meningen zijn helemaal niet gevraagd!Accepteer het!
  Ps,
  Verkrachters of mannen die zonder je toestemming aan je lichaam zitten te flikflooien moeten gestraft worden! Als beloning moeten ze niet met hun slachtoffer verplicht worden te trouwen .Een crimineel og verkrachter is nooit te vertrouwen.
  Bovendien gaat een slachtoffer nooit met zijn verkrachter trouwen.
  Je hebt hulp nodig!


  Maak melding

 11. Forumleden/Reageerders, Odi Odi.

  Militair (23) aangehouden voor ontucht met zwakbegaafde jongedame (18).

  Zie vorig bericht over deze jongedame van (18).
  Vermiste 18-jarige vrouw terecht, twee verdachten aangehouden.

  De 18-jarige Kimberley Henkie was op zondag 5 juli 2020 omstreeks 12.00 uur van huis vertrokken met onbekende bestemming.
  Zij was sedertdien niet huiswaarts gekeerd meldde de politie.
  Na ruim 10 dagen is de jonge vrouw nu terecht.

  Dus een bekende (forumlid) was reeds geruime tijd op de hoogte, dat deze zwakbegaafde jongedame van 18 jaar bij haar neef van 23 jaar verbleef.
  Deze Paarse bekende (forumlid) wenste niet de politie hierover in te lichten.

  Deze vervloekte 23 jarige verdachte (militair) dient heel snel ontslagen te worden.
  Ook mag hij voor dit misdrijf enkele jaren gaan brommen te Santo Boma.
  Voor eten zal zijn bekende Paarse (forumlid) zorgen.


  Maak melding

 12. Oke Don Kaw, je hebt gelijk, verkeerde bewoording van mij. Ik heb mij een beetje geërgerd aan bepaalde reacties op het eerste nieuwsbericht en heb me daarom laten gaan.


  Maak melding

 13. Als ik sommige commentaren lees🙄, met verkrachter laten trouwen 😱leven we in India of een ander islamitische staat waar dit verplicht is. Je moet er toch niet aan denken, dat je kind aan de grillen van deze gestoorde idioot overgeleverd zou zijn.😱
  Hoe kan je daar überhaupt je gedachten over laten gaan. Castreren is nog te makkelijk..


  Maak melding

 14. @ koos
  Jouw mening is helemaal niet verkeerd hoor..
  Daar en tegen lult Wendy voor de zoveelste keer uit haar koulo bek..
  Achterlijke rotwijf die ze is…


  Maak melding

 15. En waar staat het dat die militair die dame heeft verkracht er staat wel schalking en ontucht maar geen verkrachting die dombo,s hier die weten het verschil niet tussen schalking en verkrachting


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.