Vermiste 18-jarige vrouw terecht, twee verdachten aangehouden

6
18-jarige vrouw al 10 dagen vermist in Suriname

De 18-jarige vermiste vrouw, van wie donderdag een opsporingsbericht door het Korps Politie Suriname werd verspreidt, is terecht. De redactie van Waterkant.Net verneemt dat de politie ook twee verdachten heeft aangehouden in verband met haar vermissing.

De 18-jarige Kimberley Henkie was op zondag 5 juli 2020 omstreeks 12.00 uur van huis vertrokken met onbekende bestemming. Zij was sedertdien niet huiswaarts gekeerd meldde de politie. Na ruim 10 dagen is de jonge vrouw nu terecht.

Het is nog niet bekend wat de achterliggende reden is van haar vermissing. Ook heeft de Surinaamse politie nog niet laten weten wie de verdachten zijn en waarvan ze verdacht worden. Nadere details volgen.

6 REACTIES

  1. Libi kon tranga now, me taigie!, ma(ar) a can dé ooktoe dat waarschijnlijk a taiya bin kras in/sani bin moor in, lik .a da fowroe back side en din viestie kil bin wan loes din ondro bere en tja a sma (h)e(a)de op hol foe doe de doe. doe’et, doe’et!


    Maak melding

  2. Ik mag hopen dat dit kind niet met haar achterlijkheid in de mooie praatjes van een man is gestonken. Het is bekend dat Suri mannen hele mooie praatjes hebben,en dat Suri vrouwen daar heel gevoelig voor zijn.🥱. Je moet alleen geen kind van ze krijgen, want dan zijn ze gauw weg. Ze komen terug mooi weer spelen, als ze geld van je nodig hebben. Chan zou het in de wet moeten invoeren, dat alle mannen geld voor hun kinderen moeten betalen, tot deze de leeftijd van 21 hebben bereikt.😂🤣 Maar na driehonderd jaar slavernijverleden, blijven we nog steeds alleen de naam van de moeder dragen, omdat de vader niet in beeld is.En we geven ook nog steeds de blanken de schuld daarvan😏 Wel makkelijk.😜


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.