Nieuwe minister Volksgezondheid: focus op bewustwording bij aanpak COVID-19

3
Nieuwe minister Volksgezondheid: focus op bewustwording bij aanpak COVID-19
Minister Amar Ramadhin

De kersverse minister van Volksgezondheid Amar Ramadhin (foto) heeft zojuist tijdens de eerste persconferentie van het Nationaal COVID-19 Managementteam onder de nieuwe regering, het nieuwe beleid bekend gemaakt. Ramadhin zei ondermeer dat de focus bij aanpak van COVID-19 nu gericht zal zijn op bewustwording.

Ook zal de communicatie vanuit de officiële COVID-19 website aangepast worden. Zo zal de teller van het aantal besmettingen slechts 1 keer per dag worden ge-update en wel om 20.00u ’s avonds. Daarnaast zal er elke dag een situation report door de afdeling epidemiologie van het BOG worden uitgebracht.

Minister Ramadhin bracht ook dank uit aan allen die betrokken zijn bij de bestrijding van het virus in Suriname. Hij gaf verder aan dat hij als minister op instructie van de regering, tijdelijk de coördinatie over de COVID aanpak in Suriname heeft.

De persconferentie is hier terug te zien:

https://www.facebook.com/infonationaal/videos/913849172456969/

3 REACTIES

  1. Goed werk. De juiste man op de juiste plaats. Medici kunnen dit beter overbrengen. Het is nu aan het volk om hierin mee te gaan en goed te luisteren.Anders krijgen wij Braziliaanse toestanden.


    Maak melding

  2. Technocraten hebben we nodig voor de opbouw van Suriname. Geen vriendjes politiek. De afgelopen 10 jaren heeft de mpp meervoudige veroordeelde moordenaar bouta en zijn paarse bende alle familieleden en vrienden geaccomodeerd in de regering met een forse salaris, terwijl het volk steeds arm wordt. Er moet een diepgaand onderzoek komen naar al deze spookambtenaren. Gestolen gelden moeten al dan niet via de rechter ingevorderd worden.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.