Man rijdt schutting ex-vriendin opzettelijk kapot

9
schutting-kapot-gereden-suriname

Govindra H. heeft deze week de stenen schutting van de woning van zijn ex-vriendin in Suriname opzettelijk kapotgereden. Volgens de politie had de man een relatie van acht jaar met zijn ex-vriendin. Zij hebben samen een kind van zes jaar. Afgelopen december is de relatie beëindigd.

De man was oneens over de beëindiging en bleef de vrouw belagen. Hij ging vaker naar de woning van zijn ex-vriendin om te kijken als iemand op bezoek was. Hij vroeg de vrouw om weer samen te zijn, maar zij weigerde steeds en stuurde hem weg.

De man ging deze week weer bij zijn ex-vriendin en zij stuurde hem wederom weg. Hij ging daadwerkelijk weg, maar kwam na enige tijd terug en ging behoorlijk tekeer. De vrouw maakte de man toen weer duidelijk dat zij hem niet meer wilde. De man ging toen naar zijn auto en reed de schutting opzettelijk kapot.

De vrouw deed aangifte contra haar ex-partner voor belaging, bedreiging en vernieling. Na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie is hij in verzekering gesteld.

9 REACTIES

 1. Daga interprise&co 17 juli 2020 At 10:59
  @Laat me ,bongolo krabita had hem niet gemeld dat hij met een travestiet te maken had , dang mang kon boos.@@ wat maak jij jezelf ontiegelijk belachelijk ga het artikel beter lezen jij en God snappen je redenatie
  Snap he nog steeds niet waarom je failliet bent gegaan je bent een dommie je dacht die suries een poets te bakken maar ze hebben jou gebraden,gebakken,geroosterd en gebarbakot ze hebben je flink te pakken met je holland gezicht 😂😂🤣🤣😂😂🤣🤣


  Maak melding

 2. Wat een sukkel!! Nu heeft hij nog steeds geen relatie, maar ook geen auto meer. En waarschijnlijk ook geen kind meer, want de kleine schaamt zich natuurlijk dat die zo’n loser als vader heeft….


  Maak melding

 3. @laat me bongolo krabita. Je bent een steuntrekker hier op Zalmplaat in Hoogvliet. Ik heb een goedlopende beveiligingsbedrijf hier in Nederland en daarom noem je me boswachter met 3s kogelvrij vest omdat je jaloers op me ben. Dat leven wat ik hier heb moet jij van dromen. Je noemt mij dommie!? Jo uilskuiken je bent per ongeluk geboren bongolo. Ga maar weer travestiet spelen hoor wimpy.


  Maak melding

 4. ????Hoezo dat😲 ben je zo een grote LOSER, dat je een ex niet los wil laten, ze is toch niet voor jou op deze wereld gezet. Wat een mislukkeling!!Ga toch lekker door met je leven. Gelukkig heeft ze tijdig ingezien, wat een LOSER deze mans persoon is.😜


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.