Drugsgebruiker die een beetje marihuana voor zichzelf plantte aangehouden

10
marihuana

De politie van het bureau Uitvlugt heeft op vrijdag 10 juli 15 marihuana plantjes in beslag genomen op een locatie in hun werk ressort. De marihuana teler, in deze de 34-jarige Faroz H., was op dat moment niet ter plaatse. Dat meldt het Korps Politie Suriname.

Deze zaak werd voor verder onderzoek door de politie van bureau Uitvlugt overgedragen aan de collega’s van de afdeling Narcotica Brigade. Een dag na de ontdekking en inbeslagneming van de plantjes is Faroz aangehouden.

De man heeft toegegeven dat hij de marihuana geplant heeft. Voorts dat de marihuana bestemd was voor eigen gebruik omdat hij al twaalf jaren drugsgebruiker is.

Na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie is Faroz in verzekering gesteld door de politie. Binnen de Wet Verdovende Middelen is het telen van marihuana strafbaar, meldt de politie.

10 REACTIES

  1. Als hij dronken achter een stuur had gezeten en daarbij een aanrijding had veroorzaakt was hij op vrije voeten.Tje mi gado.Chan moet ook de wetten die betrekking hebben op achterhaalde inzichten per direkt wijzigen.Wij leven in 2020.By the way de man in kwestie heeft niemand kwaad aangedaan.Legalize it!.Don.t critisize it!


    Maak melding

  2. Zelfs Canada en in USA hebben vele staten al cannabisteelt en gebruik gelegaliseerd. De belasting inkomsten uit cannabisverkoop zijn ver boven verwachtingen.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.