VIDEO: Onafhankelijkheidsplein klaar voor inauguratie nieuwe president van Suriname

13
VIDEO: Onafhankelijkheidsplein klaar voor inauguratie nieuwe president van Suriname
Woensdagavond werd de laatste hand gelegd aan het klaarmaken van de locatie.

Hier op het Onafhankelijkheidsplein in Paramaribo gaat het donderdag gebeuren; de inauguratie van de nieuwe president en vice-president van de Republiek Suriname, alsook de beëdiging van de nieuwe ministers. Dit zal ook live worden uitgezonden door o.a. STVS, Apintie en ABC. De buitengewone vergadering in De Nationale Assemblee (DNA) vangt om tien uur ’s morgens aan.

Omstreeks 14.30 uur vindt de parade/defilé plaats rondom het Onafhankelijkheidsplein. Vanwege de Covid-19 pandemie zullen alleen genodigden worden toegelaten tot deze activiteit die ook live zal worden uitgezonden.

Aansluitend op de inauguratie zal er gelegenheid zijn tot het begroeten van Z.E. President Chandrikapersad Santokhi, vice-president Ronnie Brunswijk en het regeerteam tijdens een presidentiële roadshow. Die start op de hoek van de Fred Derby- en Sophie Redmondstraat.

Er zal met 3 soundtrucks gereden worden met daarop o.a. de president, de vice-president, het regeerteam en enkele bekende muziekformaties. Het publiek is van harte welkom met eigen voertuig aan te sluiten in de stoet of u neemt plaats langs de kant van de weg en/of op de verschillende hotspots.

Op de route zijn er vier hotspots: De Olifant (16:00 uur), Sportcomplex Kwatta (17:00 uur), Hoek Menckendam/Martin Luther Kingweg (18:00 uur) en Lelydorp (18:50 uur).

https://www.instagram.com/p/CCrqxHDlbIX/?utm_source=ig_web_copy_link

Woensdag was er de vooroefening van de parade/defilé:

https://www.facebook.com/Waterkant.Net/videos/1167136380316946/

13 REACTIES

 1. Paramang wat probeer jij uit te leggen?zij je hersens beschadigd? Zie je niet dat het land naar de klote is en chan mag opruimen. Waardeloze mongool ben jij.


  Maak melding

 2. Vanmiddag gaat bouta zitten te staren met tranende ogen ” O my God why me”😭😭😭😭

  Dit had Wayambo Palmlal voor Chan gewenst.

  Karma!!!


  Maak melding

 3. Vanmiddag gaat bouta zitten te staren naar het presidentieel paleis met tranende ogen ” O my God why me”😭😭😭😭

  Dit had Wayambo Palmlal voor Chan gewenst.

  Karma!!!


  Maak melding

 4. Ik heb begrepen dat er ook een of meerdere huifkarren met gesloten hekwerk meerijden
  Hierin worden bb vervoerd. bouters en boefdraad.
  Aan het publiek wordt gevraagd zelf eieren, al dan niet verrot mee te nemen. Indien dit niet mogelijk is kunt u zich melden bij de diverse afhaalpunten.
  Op = Op


  Maak melding

 5. Hier is heel beheerst en met geduld naar toe gewerkt. Ik ben niet gelukkig met veel mini-sters.
  Gelukkig is bewezen dat Suriname geregeerd kan worden door een kern team en de veel mini-sters er voor spek en bonen bij zitten.

  Als de minister van Financiën en BUZA met Chan maar een sterk team vormen is de rest niet zo relevant. Onderwijs moet rust creëren en Defensie moet bereid zijn in te grijpen als Jus pol het niet doet.

  Succes Chan.
  Brunswijk let goed op en leer veel.


  Maak melding

 6. Hier is heel beheerst en met geduld naar toe gewerkt. Ik ben niet gelukkig met veel mini-sters.
  =====
  Bepaalde zou ik niet eens een toko geven om te runnen! Pinda doppen zou nog net kunnen😂🤣😭


  Maak melding

 7. Dit is wel pijnlijk voor bouta en zijn wkn fans. Afdruipen, out of the picture, nooit belangrijk geweest en snel vergeten. Su gaat feest vieren. En de hele ndp kliek op wkn(waaronder paraman, devil, wendy, frantz) met zakdoekjes langs de weg. Het zal mij niets verbazen dat bouta met zijn opgetrommelde bende in legerkleding dit ware volksfeest wilt gaan verpesten om de boel weer over te nemen. Hij is gewaarschuwd! Marineschepen staan voor de deur. Haal niks uit!


  Maak melding

 8. Ronnie me boi, bij de inauguratie als vice-president vandaag moet je geen jas en das dragen, maar gewoon in een kleurrijke Marronkleding! Is een historische dag voor de Marron broeders en zusters!
  Power!!!


  Maak melding

 9. Nee waldo,
  De weledelgeboren heer R Brunswijk heeft opvoeding genoten, heeft veel geleerd.
  Hij kent de etiquette.
  Jammer dat jouw idool, die zwakzinnige rooie dit niet heeft geleerd. Zelf vandaag de dag, loopt hij in de kleren van Dad’s army
  speciaal voor jouw dit verzoeknummer
  youtube.com/watch?v=fDEsTG6cbeE


  Maak melding

 10. Jammer dat ambassadeur Jacobi er niet bij kan zijn om de pikin ingi boi uitgeleide te doen.Jacobi had hij geen stoel gegeven bij zijn inauguratie.Uiteindelijk verscheen Jacobi onuitgenodigd op het paleis en sinds dien schold de pikin ingi boi nooit meer op Nederland.


  Maak melding

 11. Gaat Zijne Excellentie President Chandrikaperkash Santokhi in het Presidentieel Paleis aan het Onafhankelijkheidsplein wonen?

  Een president woont in een presidentieel Paleis, zie maar President Trump van USA in het Witte Huis.

  De hoogste tijd dat het paleis in Suriname weer de plaats krijgt dat het verdiend.

  Was het niet de eerste president van Suriname de heer dr. Johan Ferrier die het paleis voor het laatst bewoond heeft in de vorige eeuw toen Bouterse hem weg stuurden?


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.