Narcotica Brigade Suriname houdt 3 drugsdealers aan

3
verdachten-aangehouden-politie-suriname
Archieffoto - verdachten aangehouden in Suriname.

Rechercheurs van de afdeling Narcotica Brigade, bijgestaan door leden van de Narcotic Intelligence Unit (N.I.U), hebben op donderdag 9 juli een inval gepleegd op een woonadres te Kwatta. Daarbij zijn de 34-jarige Marinio C. en de 60- jarige Ashwin L. aangehouden op verdenking van drugsverkoop.

Verschillende illegale drugssoorten zijn op het woonadres aangetroffen en in beslag genomen. De politie heeft ook een geldbedrag in beslag genomen omdat het vermoeden bestaat dat het geld van drugsverkoop afkomstig is.

In het verlengde van de aanhouding van Marinio en Ashwin is ook de 19-jarige Arsinio aangehouden, die bij de politie bekend staat als drugsverkoper. Arsinio heeft toegegeven dat hij hand en spandiensten verleent aan Marinio en Ashwin bij de verkoop van drugs.

Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie zijn alle drie verdachten in verzekering gesteld.

3 REACTIES

  1. Met Santokhi als president zullen de drugsdealers en drugactiviteiten hard aangepakt worden.Roger khan de guyanese crimineel en drugsdealer oppakken en uitleveren is een trailer ,een voorproefje geweest.


    Maak melding

  2. Xavier d’ Lorean@@ Ik vind het inderdaad een heerlijk land. Ik heb van mijn vakantie genoten. Ga jij maar lekker naar Urk op vakantie. Jij blij en wij ook. En niet teveel van die troep in je neus proppen he..


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.