Dieven betrapt bij het stelen op terrein politiebureau

5
politie auto suriname op straat in actie

In Suriname zijn twee mannen dinsdagavond kort voor middernacht betrapt bij het stelen op een terrein van een politiebureau in Paramaribo.

De verdachten waren bezig in te breken in een beslag genomen voertuig op het terrein, toen zij betrapt werden door een politieman. Toen de daders de politieman zagen, renden zij weg en sprongen over de omrastering van het terrein. Daarna renden de mannen in verschillende richtingen.

Bij het springen over de omrastering lieten de dieven een zwarte zak met inhoud vallen. In de zak trof de politie een complete zijspiegel aan, die van een in beslag genomen voertuig was losgemaakt.

De sterke arm wist één van de verdachten, de 36-jarige B.H., aan te houden. Na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie is hij in verzekering gesteld. De politie werkt aan de opsporing en aanhouding van zijn compaan.

5 REACTIES

 1. De sterke arm wist één van de verdachten, de 36-jarige B.H., aan te houden.
  het was niet een maar het waren twee verdachten die werden aangehouden
  b bouters
  h Hoefdraad
  zelf dit wilden deze dagoes stelen
  deng mpp


  Maak melding

 2. Ding fu furmang kang go kis tigri nanga anu. Wat een lef hebben die gasten. @ laat me ,bongolo krabita uit Zalmplaat had mij een keer bedreigd. Misschien zijn het haar/zijn travestieten collega’s.


  Maak melding

 3. Santokhi aanpakken de boeven die vrij spel hadden tijdens bouta!
  Ook de groei van de criminaliteit heb je cadeau gehad van bouta,rooi de criminaliteit op en straf de criminelen voor lange tijd op.Suriname zal veiliger zijn zonder hun in ons midden, hun plaats is santo boma jail samen met bouta,die ook een gevreesde crimineel is.


  Maak melding

 4. Daga interprise&co/politiek neutraal@@ ik ga me niet verlagen naar jou zwakzinnige infantiele nivou ik sta ver boven je vandaar dat ik geen faillissement trouwma heb en geen boswachtertje ben met een S3 kogelwerend vestje


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.