Rollators en rolstoel gedoneerd in kader van Nobele doelen-project

2
Rollators en rolstoel gedoneerd in kader van Nobele doelen-project

De heer Shanti Changoer heeft de afgelopen week twee rollators en een rolstoel gedoneerd aan het Dankers Centrum in Nickerie. Dit als onderdeel van het reeds jaren bestaande Nobele doelen-project van de Vriendengroep Himmat uit Nederland en de Stg. OHM in Suriname.

Verder is op vrijdag 10 juli een rollator overhandigd aan de 85-jarige weduwe Ramradji Garib door mw. Sitaldin van Stg. OHM. De rolstoelen en rollators worden na gebruik teruggegeven via Matesa NV, waarna ze een gratis opknap-/ reparatiebeurt krijgen van ELTO en ze wederom worden gedoneerd aan behoeftigen.

Een ieder die rolstoelen, rollators, loopkrukken of ziekenhuisbedden niet meer gebruikt, kan contact opnemen met OHM op telefoon 465151.

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.