Invalide bejaarde vrouw overleden na val in huis

3
Jongeman (29) schiet per ongeluk op jongen van 7 in Suriname

In Suriname is een invalide 72-jarige vrouw vanmiddag overleden, nadat zij met haar hoofd hard viel op de betonnen vloer in huis. De bejaarde alleenstaande, van wie het rechteronderbeen is geamputeerd, werd bewusteloos aangetroffen in een woning aan de Goede Hoopweg.

Het vermoeden bestaat dat de vrouw zou hebben geprobeerd om van de zitbank te gaan en in haar rolstoel te gaan zitten. Zeer waarschijnlijk is zij daarbij komen te vallen en hard met haar hoofd op de betonnen vloer terecht gekomen. Ze werd hevig bloedend aangetroffen.

Niet lang daarna gaf zij de geest. Een ingeschakelde arts stelde officieel de dood vast. Er zijn geen tekenen van misdrijf op het lichaam aangetroffen.

3 REACTIES

 1. 2 containers vol srd aangekomen.
  Chan kan deze het best verbranden.

  Dan hoeft hij niet te devalueren.

  Of pas in omloop brengen als er goud of valuta is.


  Maak melding

 2. Het zou goed zijn indien thuiszorg of een bepaalde hulp aan huis georganiseerd kan worden voor ouderen en alleenstaande hulpbehoefenden. Al is het maar een controle bezoek of een bezoekje met sociaal oogpunt.

  Wij willen een beter Suriname. Krakti !


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.