Bijna alle met corona besmette medewerkers Rosebel genezen verklaard

3
Bijna alle coronabesmette medewerkers Rosebel genezen verklaard
Beeld (c) Iamgold

Haast alle met corona besmette medewerkers van goudbedrijf Iamgold/Rosebel Gold Mines (RGM) in Suriname zijn inmiddels genezen verklaard. Tot en met dinsdagvond laat waren er in totaal officeel 92 medewerkers positief getest, waarvan 86 genezen zijn verklaard. Er zijn momenteel slechts 6 actieve gevallen en de redactie van Waterkant.Net verneemt dat hun gezondheidstoestand stabiel is.

Momenteel bevinden zich 192 medewerkers van het Surinaamse goudbedrijf in overheidsquarantaines. Het volledige laundryteam van RGM is afgelopen weekend in isolatie geplaatst, nadat één van de medewerkers positief is bevonden op COVID-19. Om de laundryservice draaiende te wordt er een nieuwe afhandelwijze gehanteerd. Een truck komt op de site en haalt de laundryzakken op. De laundry wordt off-site gewassen en de volgende dag weer op de site gebracht.

Sinds de corona uitbraak begin maart in Suriname, zijn er nu meer dan 800 personen positief getest op het gevreesde virus. Er zijn dinsdag 21 besmettingen bijgekomen en 17 personen genezen verklaard. Het totaal aantal besmettingen is met de nieuwe gevallen van gisteren gestegen naar 801. Er zijn momenteel 240 actieve cases en 543 personen zijn genezen verklaard. De testresultaten van vandaag zijn nog niet bekend.

3 REACTIES

  1. Heeft Suriname geheime medicijn? Dat alle medewerkers genezen zijn.ben zeker positief voor zo’n een resultaat.alle waardering voor die heeft gezorgd dat in korte tijd alle mensen genezen zijn.


    Maak melding

  2. Zijn geldwolven, mensen hun leven is niet meer belangrijk. Dit is een vorm van moderne slavernij. Dit alles gebeurd in de ontwikkelingslanden.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.