zondag, maart 3, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieJongedame (18) verwondt man (50) aan geslachtsdeel na molestatie

Jongedame (18) verwondt man (50) aan geslachtsdeel na molestatie

-

De Nationale Carrierebeurs

Een 18-jarige jongedame in Suriname heeft in het weekend een 50-jarige man met een scherp voorwerp verwond in zijn geslachtdeel nadat hij haar molesteerde. Het voorval vond plaats nabij de hoek van de Wilhelmina en de Hofstede Crull’laan.

Volgens de politie maakte de man er een gewoonte van om de jongedame te molesteren. Op de bewuste dag was dat weer het geval en ontstond er toen een vechtpartij, die uitmondde in een steekpartij. Daarbij verwondde de jongedame de man met een scherp voorwerp in zijn geslachtsdeel en zitvlak.

De Surinaamse politie kreeg de melding van het voorval en ging ter plaatse voor onderzoek. De sterke arm hield de jongedame ter plaatse aan. Een ambulance werd ingeschakeld om het slachtoffer voor medische behandeling af te vervoeren.

De man verkeert buiten levensgevaar. Het onderzoek van de politie duurt voort.

opening
Fernandes Express
KASSAV LIVE in Rotterdam

18 REACTIES
 1. Poer krasi gi ing! Af a go doi a papi Now ding o dreigi ing BOSEMBAL. De dame verdient een lintje. Maar i denk eerder dat ze gestrafft zal worden voor deze heldendaad want ze had een scherp voorwerp bij de hand op straat en dan zegt men dat het met voorbedoelde rade is geweest. Nu moeten de artsen haar helpen door hem te pamperen dat zijn klokkenspel langzaam afsterft


  Maak melding
 2. Xavier d´Lorean
  Grotendeels gelijk. je hoeft maar te kijken en luisteren naar Brunswijk terwijl kijkend en luisterend naar Marinus Bee en Misiekaba dit heel anders wordt ervaren.
  Dan heb ik het niet over liegen en bedriegen van Misiekaba maar over zijn woordgebruik en zinsconstructie


  Maak melding
 3. Goed voor hem. Wat zit je het kind ook lastig te vallen😣. Waren er maar meer kinderen die op deze manier van zich durven af te bijten. Er lopen genoeg pedo’s in Suri, die kinderen, ook vooral hun eigen stiefkinderen en zelfs kleinkinderen lastigvallen. Ze schreeuwen moord en brand over hoe ze in de slavernij door de blanken werden behandeld, maar ze kijken niet eens dichterbij waar ze nu mee bezig zijn.Een vijfminuten gerief is voor een kind een levenslange trauma.😒


  Maak melding
 4. @Xavier de Lorean: Niet gaan generaliseren, het zijn niet alleen kronte-ede suries die hier koeterwaals uitkramen. Je moet het kaf wel van het koren kunnen scheiden. Aangaande de slavernijverleden van Nederland; het kan wel 157 jaar geleden zijn, maar menig jonge nederlander kent zijn eigen geschiedenis niet. Dat komt natuurlijk omdat ze er weinig van hebben meegekregen in de schoolboeken. Even wat feiten. In totaal verhandelen de Nederlanders het schrikbarende aantal van 600.000 Afrikaanse mannen, vrouwen en kinderen van de zestiende tot de negentiende eeuw. De WIC verscheept iets meer dan de helft hiervan en de MCC – in een veel kortere periode – een wat kleiner deel. Wereldwijd zijn er in diezelfde periode naar schatting tussen de elf en dertien miljoen tot slaaf gemaakten verhandeld. De slavenhandel kost drie miljoen Afrikanen het leven. Tegelijkertijd met de trans-Atlantische slavenhandel draagt de grote broer van de WIC, de Verenigde Oost-Indische Compagnie (VOC), ook bij aan de slavernij aan de andere kant van de wereld. Rond 1750 leven naar schatting zo’n 75.500 tot slaaf gemaakten in Aziatische vestigingen van de VOC.
  In die tijd heeft nederland tientallen miljoenen florijnen verdient met slavenhandel. Het is voor velen een doorn in het oog dat nederland zich zo makkelijk in de politiek distancieert van haar slavernijverleden. En ja, ik ben het met je eens dat de etnische tegenstellingen onder suries de laatste jaren zijn toegenomen maar dat heeft allemaal te maken met de grote onvrede over het gevoerde beleid en misstanden in suriname de afgelopen 10 jaren. Hoe je het ook wend of keert, creolen hebben het land naar de verdoemenis geholpen en er is een hindoestaan nodig op suriname weer op het juiste spoor te krijgen. Dat zijn de feiten waar de meeste vaderlandslievende surinamers het wel mee eens zullen zijn.


  Maak melding
 5. Wat ik heb begrepen en gehoord is dat er in die buurt niet alleen jongedames rondlopen maar veel jongemannen verkleed als jongedames.
  Dus is de vraag of het werkelijk een jongeDAME was…
  Heb ook vernomen dat ze stelen als bakroes in die buurt dus niet bepaald toeristvriendelijk.


  Maak melding
 6. Bigi Sma@@@ Nederlands is geen wereld taal. Waarom praten ze nog Nederlands in Suriname??? Je hebt toch niks aan. Gelukkig hoef ik het niet te spreken. Ik wens U heel veel geluk met het Nederlandse taal. Zolang ik iemand maar kan verstaan in het Nederlands ben ik al tevreden. Ik praat liever Engel of Spaans. Het Nederlandse taal is voor mij een bijzaak.


  Maak melding
 7. Er zijn hier een paar dombo,s die niet weten wat molesteren inhoud
  De politie arresteerd een jonge dame en een dwaas hier vraagt zich af of het echt een meisje is
  Omdat er daar veel travestieten en prostituee,s in die buurt rondlopen vraagt hij zichzelf af wat er daar heeft afgespeeld
  Lees het bovenstaande artikel nog een keer daar staat alles hoe bekrompen moet je zijn


  Maak melding
 8. Die man schijnt die jonge”dame” wel vaker lastig te hebben gevallen. In die buurt ga je echt geen schone respectabele en maagdelijke “dames” vinden. Het is een roversnest van junkies en mannelijke en vrouwelijke prostituees. Vraag maar aan elke agent die in de buurt werkt, die verteld je precies hetzelfde. Voor het grootste gedeelte alleen maar uitschot dat daar rondhangt.


  Maak melding
 9. ZEER MERKWAARDIG DAT DE REACTIE VAN XAVIER D’ LOREAN IS VERWIJDERD.
  IK HEB HET VANOCHTEND GELEZEN EN WAS HET ER VOLLEDIG!!! MEE EENS . ER STOND NIETS IN DAT NIET DOOR DE BEUGEL KON. EEN OPRECHT STUK WAARBIJ ZIJ HAAR MENING GEEFT, MET NAME OVER DE GRAMMATICA.
  OOOOOWWWWW WAT ERG. KAN ECHT NIET HOOR, KAN ECHT NIET DOOR DE BEUGEL. FLAUWEKUL.
  JE KAN HET MET HAAR ONEENS ZIJN OK, MAAR MEER DAN DAT NIET
  WATERKANT LAAT WALGELIJKE ZAKEN TOE EN EEN KEURIG STUK, WAARBIJ GEEN SCHELDWOORDEN OF VERWENSINGEN STAAN WORDT VERWIJDERD.
  BAH MODERATOR, BAH


  Maak melding
 10. @HongKongFree, je bent goed op de hoogte😏

  Dus omdat je geen maagd meer bent, en door omstandigheden gedwongen bent op deze manier je geld te verdienen, ben dus je uitschot!!! Voor mij is de grootste uitschot, al die “respectabele” smeerlappen, die hun gezin thuis hebben zitten, en ervoor kiezen minderjarige kinderen te betalen voor hun ranzige seksuele behoeften.
  En dat ze die kinderen ook nog molesteren voor hun eigen driften😣.Wel voor mij mogen ze lek gestoken en gecastreerd worden, laten ze dat maar thuis gaan verantwoorden.🙄


  Maak melding
 11. Bakroe 14 juli 2020 At 23:47
  HongKongFree: Heb ook vernomen dat ze stelen als bakroes in die buurt

  Bakroes stelen niet, ze voorkomen juist diefstal. Dat je dat niet weet..
  ++++++++++++++++++++++
  Kijk aan mensen als jij heb ik nou iets! Ik zat te twijfelen tussen een bewakingscamera of een onopvallende wachter.
  Dank


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES