Moeder en dochtertje overleden na inhaalactie roekeloze bestuurder

10
Moeder en dochtertje overleden na inhaalactie roekeloze bestuurder
De vrouw en haar dochtertje, samen met de vriend die gewond werd afgevoerd.

Bij het tragisch ongeval gisteren op de Afobakaweg in Suriname, zijn een vrouw en haar dochtertje om het leven gekomen. De 29-jarige Soenita Ramautarsing knalde met haar auto op een tegenligger, nadat ze eerst moest uitwijken voor een andere tegenligger die roekeloos aan het inhalen was. Deze bestuurder is na het ongeval doorgereden.

Volgens de eerste berichten kwam de tegenligger. die een auto aan het inhalen was, op de rijhelft van het slachtoffer die daarom naar links uitweek. Ze probeerde dit daarna te herstellen door terug naar rechts te gaan, maar kwam hierbij op de rijhelft van een andere tegenligger.

Er ontstond een zware botsing, waarbij de vrouw en haar dochtertje ter plekke zouden zijn overleden. Bij het ongeval raakten ook twee inzittenden in de auto van het slachtoffer gewond, evenals twee inzittenden van de andere auto. Een van de inzittenden is in kritieke toestand opgenomen op de afdeling intensive care.

De inhaler is na het ongeval doorgereden. Het is op dit moment niet bekend of deze zich bij de politie heeft gemeld.

Een van de betrokkenen heeft zondagavond zijn verhaal op Facebook geplaatst. Hij vindt het verschrikkelijk dat er pas na twee uren medische hulp is gegeven:

https://www.instagram.com/p/CChGNtBlbBo/?utm_source=ig_web_copy_link


10 REACTIES

 1. Wanneer er al doden zijn gevallen hebben de nabestaanden weinig aan “vergeldingsmaatregelen” naar de dader toe. Hun dierbaren krijgen ze daarmee niet terug.
  We kunnen bij elke ongeluk blijven typen dat men voorzichtig moet zijn in het verkeer, maar men blijft roekeloos rijden. Het is heel vervelend voor de nabestaanden en jammer van de slachtoffers. Maar ik zie echt geen verandering komen in het gedrag van mensen in het verkeer.
  Enige optie is misschien enkelband en huisarrest.


  Maak melding

 2. enkelband en husiarrest?? hoe gestoord ben jij dan wel niet?
  wat schiet je daar mee op?

  net als met bestuurders die dronken gepakt worden…NOOIT meer toestaan om een voertuig te besturen… niet eens een fucking fiets of step.
  je hebt al bewezen totaal schijt te hebben overal aan met je domme kaulo gedrag.
  bij overtreding van deze straf… levenslang in santa boma plaatsen zonder enige kans op vrijlating.
  maar helaas…elk land heeft zijn achterlijke zachte straffen voor dit soort overtreders omdat het zo lekker geld opleverd….
  dan blijft alleen een nekschot nog over… een optie die gegeven mag worden aan de nabestaanden


  Maak melding

 3. De regel dat er eerst politie moet komen, die vervolgens een ambulance laat komen, moet mijn inziens flexibel worden toegepast. Als het om verre afstanden gaat duurt het soms bijna een uur voordat een politie ter plekke is. Als daarna een ambulance moet worden opgeroepen zijn wij weer een uur verder. In dit geval lees ik dat de slachtoffers 2 uur moesten wachten op de ambulance. Als het om ernstige gevallen gaat moet de ambulance gelijk vertrekken. Daarnaast moet worden onderzocht of in elke regio acute hulp kan worden geboden, in afwachting op een ambulance.


  Maak melding

 4. Mensen leven op afobakaweg is niet veel waard.nieuwe regering moet iets doen.mensen luister alleen als flinke boete worden gedeeld.
  Intrekken van rijbewijs, verbeurd verklaren van voertuig enz….


  Maak melding

 5. Oei oei R.I.P.
  Heb het altijd al aangegeven, vanaf het begin, dat de doden oprapen een routine zal zijn op deze rechte snelheid lenende weg. Het zijn vooral de mensen die dagelijks richting Afobaka gaan doch vooral de bussen en busjes die wel 100 km of harder gaan per uur.
  En inhalen a la dol. Zoals ik vaak heb aangegeven, je kunt ze zien aankomen, ga opzij in het gras (want dat doe ik dus altijd) om jou leven niet op het spel te zetten.
  Het zijn vooral de inheemsen maar ook andere bestuurders die de Russische Roulette dagelijks uitproberen.
  Jammer maar het zijn vaak de veroorzakers die de dans ontspringen en ook nog te laf zijn om te stoppen.
  Ik heb ze zelfs horen opscheppen in de winkel dat “mi haal in want mi abi dikatie en deng sma fredé a bus want a bigi tok dus ding mang e stop. If yu no abi dikati dang yu no moes rei bus”
  En vraag me niet wie deze djaf altijd uitspreken want jullie weten zelf het antwoord


  Maak melding

 6. “directeur zonder bedrijf 13 juli 2020 At 04:32
  enkelband en husiarrest?? hoe gestoord ben jij dan wel niet?
  wat schiet je daar mee op?”

  Jij snapt er ook niks van he. Het gaat om de sopilals en mensen die zonder rijbewijs op straat rijden. Al krijgen ze een rijontzegging, ze blijven gewoon weer rijden. Met een enkelband en huisarrest zijn ze makkelijker te monitoren zodat ze geen deel uit maken van het verkeer.
  De zware overtreders die worden sowieso achter slot en grendel gezet.


  Maak melding

 7. Jammer maar dit is dagelijkse voorpagina nieuws in Suriname. Als mw Soenita zich ook aan een normale snelheid had gehouden, had ze deze idiote move van haar tegenligger nog kunnen herstellen. Nu is de snelste en hardste rijder er beter vanaf gekomen. Het omgekeerde had ook kunnen gebeuren. Sterkte aan de nabestaanden, en ik mag hopen dat zij zich ook wijzer in het verkeer zullen gedragen.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.