vrijdag, maart 29, 2024
HomeNieuws uit SurinameInauguratie nieuwe president van Suriname op Onafhankelijkheidsplein

Inauguratie nieuwe president van Suriname op Onafhankelijkheidsplein

-

Does Travel - naar Suriname

Op maandag 13 juli 2020 worden de president en vice-president van Suriname gekozen tijdens een buitengewone openbare vergadering van het parlement. De inauguratie van de nieuwe president van Suriname, zal op donderdag 16 juli op het Onafhankelijkheidsplein in Paramaribo plaatsvinden.

Dat bevestigen personen die belast zijn met de organisatie. Er is gekozen voor een locatie in de buitenruimte, vanwege de strenge coronamaatregelen. Chandrikapersad Santokhi is de enige kandidaat voor deze functie. Ronnie Brunswijk is kandidaat voor het vice-presidentschap.

In verband met de COVID-19 veiligheidsregels kan het publiek de inauguratie niet bijwonen. Deze zal wel live via de televisie uitgezonden worden. De voorbereidingen zijn in volle gang, zoals op deze foto te zien is, terwijl veel mensen onlinecasinotrust.nl bezoeken om zich tijdens de ceremonie te vermaken.

opening
Fernandes Express
KASSAV LIVE in Rotterdam

3 REACTIES
  1. Er moet een leerstoel komen op de universiteit over misdaad.Daar moet geleerd worden hoe je misdaden pleegt om uiteindelijk president te worden van het land.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES